ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΛΑΒΑΡΟ



ΑΘΗΝΑ 26-6-2013.

Δεν μάς τρομάζουν τα λυκόρνεα τής παγκοσμιοποίησης. Δεν θα μας σύρουν σε αδελφοκτόνο σύρραξη ούτε θα κομματιάσουν την Πατρίδα μας. Εκβιασμούς και εντολές μπορούν να δίδουν στους «αγανακτισμένους» κομματικούς φορείς τού καθεστώτος που αλλάζουν πολύ εύκολα το κοστούμι τής εξουσίας μ’ αυτό τής αντίστασης. Αλλά όχι στους Ελεύθερους Πατριώτες και Εθνικιστές που έχουν δώσει Όρκο Ιερό για Νίκη Ή Θάνατο!

Βγήκαν τα παπαγαλάκια και δώσανε στην επικαιρότητα τις δημοσκοπήσεις με τις συνήθεις παραποιήσεις στην απόφαση τού ελληνικού λαού για τα θέματα που τον αφορούν και τις λύσεις που θέλει. Αναγορεύσανε σε μέγα θέμα την αλλαγή που γίνεται στην κρατική ραδιοτηλεόραση όταν το μείζον ζήτημα είναι η φίμωση τού ελληνικού λαού και η επιδίωξη διαλύσεως τής Ελλάδος από τα νεοταξικά κοράκια. Αυτά διατάζουν για τα πάντα και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες υπακούν στα πάντα.

Διαλύουν οι ψευτοσύμμαχοι τις εθνικές οικονομίες φτιάχνοντας μια νέα οικονομική ένωση από κοινού ανάμεσα σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Χτίζουν την Παγκοσμιοποίηση μέσα από τον θάνατο των εθνών εκείνοι με τους οποίους συναγελάζονται και «επαναδιαπραγματεύονται» σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Είναι αυτοί που θα προχωρήσουν στον σχηματισμό διακομματικής κυβέρνησης απέναντι στον Ελληνικό Εθνικισμό ξεχνώντας τις «διαφορές». Είναι εκείνοι που φωνάζουν τα εμετικά συμμορίτικα συνθήματα για το ΕΑΜ ΕΛΑΣ στο μέγαρο της ραδιοτηλεόρασης και θα μπουν στο κοινό νεοταξικό μέγαρο της εξουσίας.

Εκβιάζονται τάχα οι εκφραστές τής αστικής κοινοβουλευτικής ξενοκρατίας από τα αφεντικά που τόσο πιστά υπηρετούν για το αν θα τα βρουν αναμεταξύ τους ή θα πάνε σε εκλογές. Όχι, ο εκβιασμός ασκείται στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό που τού λένε όλοι αυτοί οι συφοριασμένοι ανθέλληνες πως ή θα αποδεχτεί την παραχώρηση τής περιουσίας του και τον διαμελισμό τής εθνικής γης ή θα μας οδηγήσουν δια τού στημένου χάους με τις διαβόητες «ανοίξεις» στο βιολογικό χαμό πιο γρήγορα!

Χαμηλώστε τις Σημαίες ή πεθάνετε! Αυτή είναι η πολεμική πρόκληση που μας απευθύνουν. Σε έναν ακήρυχτο προς το παρόν μα και τον πιο βρώμικο πόλεμο στην υπερχιλιετή ιστορία μας. Και έτσι μεθοδεύουν το κλείσιμο των στρατοπέδων τού Ενδόξου Ελληνικού Στρατού. Θέλουν να κλείσουν το μοναδικό Τάγμα που υπάρχει στην Κόνιτσα! Θέλουν να παραδώσουν την Ελεύθερη Ήπειρο στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών και των αλβανοκατσαπλιάδων την ώρα που το αλβανικό ψευδοκράτος διακηρύσσει προς όλες τις κατευθύνσεις τις διεκδικήσεις του σε βάρος τής Ελλάδος μας και ζητάει αλβανικά σχολεία στην πατρίδα μας.

Διαλύουν τα εργοστάσια και τις πολεμικές μονάδες τού Στρατού μας γιατί θέλουν να ηττηθούμε εκ προοιμίου. Διχάζουν τον ελληνικό λαό και προσπαθούν να στρέψουν για μια φορά ακόμη αδερφό εναντίον αδερφού για να αποτρέψουν την απελευθέρωση τής Πατρίδος μας και τη θωράκισή της ενάντια στα γειτονικά μορφώματα.

Αλλά δεν είναι αδέρφια μας όλοι αυτοί που μισούν την Ελληνική Σημαία και την Ελληνική Πατρίδα. Δεν είναι αδέρφια μας αυτοί που καίνε την Γαλανόλευκη και θέλουν νέα εσωτερική γενοκτονία. Δεν είναι αδέρφια μας οι ελληνόφωνοι πραματευτάδες και οι στρατευμένοι λαθρομετανάστες. Είναι αδέρφια των παγκοσμιοποιητών και των βαρβάρων. 

Τα αδέρφια τα δικά μας είναι οι Έλληνες, οι Ελληνίδες και τα παιδιά μας που δακρύζουν όταν βρίσκονται μπροστά στην Ελληνική Σημαία και στέκονται σε στάση προσοχής τιμώντας τούς αγώνες των Πατέρων τής Φυλής Μας. Είναι οι Έλληνες που αναγνωρίζουν τον αδερφό και σύμμαχο ανάμεσα στον ελληνικό λαό και μόνον. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα για λευτεριά αλλά πιάνουμε στα χέρια μας τα ιερά όπλα και προχωράμε μπροστά για να σηκώσουμε το Εθνικό μας Λάβαρο σε κάθε γειτονιά, πόλη και χωριό, σε κάθε γη ελληνική, «λεύτερη» και αλύτρωτη.

Τής Φυλής Μας το Αγιασμένο Λάβαρο έχει πάρει την Μεγάλη Ευλογία από τον Βασιλέα Χριστό και έχει ποτιστεί με το αγιασμένο αίμα των Ηρώων μας. Η Ελληνική Σημαία είναι ταγμένη να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τής παρατάξεως των Ελλήνων. Και η δική μας Παράταξη, η Παράταξη τού Λαϊκού Εθνικισμού μας, είναι η ίδια σε όλα τα πεδία. Στο πεδίο τής Κοινωνίας, στο Πεδίο τής Πολιτικής, στο Πεδίο τής Στρατιωτικής Τιμής.

Είμαστε η Φάλαγγα των Ενωμένων Εργατών και Πολεμιστών τού Ελληνισμού που σμιλεύουν την αγάπη και την προσήλωση στην Ελληνική Σημαία ως το πρώτο και ιερό χρέος στα παιδιά μας. Είμαστε οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή που στη θέα τής Ελληνικής Σημαίας αντικρίζουμε μέσα σε μια στιγμή ολάκερη την Ένδοξη και Ηρωική Πορεία τής Ελληνικής Φυλής.

Είμαστε όλοι αυτοί που προκειμένου να μην μαγαριστεί το Εθνικό μας Σύμβολο από τα κτήνη τού «περιούσιου» νεοταξισμού και τα δουλικά τους, θα καταλάβουμε την Εξουσιαστική Αρχή τού Έθνους και θα σηκώσουμε τα Λάβαρα τού Γένους τόσο ψηλά όσο να μην τα φτάνουν οι αχαμνοί ανθέλληνες. Ερχόμαστε με Πάθος Ιερό να φέρουμε μια Νέα, Καθαρή και Μεγάλη Ελλάδα, την Πατρίδα που ταιριάζει στην Ψηλή Γενιά των Ελλήνων. Για μια Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα καμαρώνουν τα παιδιά μας και θα σκεπάσει ολάκερα τα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   


Δεν υπάρχουν σχόλια: