ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ




ΑΘΗΝΑ 23-6-2013.

Το καθεστώς τής ανασφάλειας έχει επιτύχει έως τώρα στον υπερθετικό βαθμό την εξάπλωση τού κλίματος φόβου στην ελληνική κοινωνία. Είναι μια αποστολή μίσους που έχει ανατεθεί στους γραικύλους πολιτικάντηδες από τους εντολείς τους τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Από αυτούς δηλαδή που «ανακαλύπτουν» ανύπαρκτες μειονότητες, που αρπάζουν εθνικές εξουσίες, διαλύουν κοινωνίες και διατάζουν την μεταστροφή τού εθνικού κράτους και την αντικατάστασή του από το πολυπολιτισμικό στρατόπεδο αιχμαλώτων τής παγκοσμιοποίησης.

Στον δρόμο προς τον όλεθρο τούς ενοχλεί σφόδρα ο πατριωτισμός και το συναπάντημά του με την κοινωνική και φυλετική συνοχή. Ενοχλεί τους ντόπιους και διεθνείς νεοταξίτες κάθε συνεκτικός δεσμός που εξασφαλίζει το αγαθό τής δημόσιας ασφάλειας, αφού αυτή αποτελεί την μόνη οδό ανάπτυξης και τον αποτελεσματικότερο φραγμό στην άλωση πατρίδος και λαού. Θέλουν λοιπόν την εγκληματικότητα και το ανακάτωμα των ψυχών όπως ακριβώς λατρεύει ο διάβολος το σκοτάδι και αποφεύγουν την ενότητα τού ελληνικού λαού και το εθνικό συναίσθημα όπως αποφεύγει ο διάβολος το λιβάνι.

Το ξενοκίνητο καθεστώς λαμβάνει το λεγόμενο κοινοτικό χρήμα εκ τής ψευτοευρώπης και τής Εσπερίας μονάχα όταν πρόκειται να καταστρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το κάνει όταν παίρνει εντολές είτε για να συντηρήσει το καθεστώς τής ανομίας δημιουργώντας τα διαβόητα εθνικά τάχα χρέη είτε για να φορτώσει με περισσότερους λαθρομετανάστες την ελληνική κοινωνία. Έχουμε δηλαδή από την μια πλευρά ένα κράτος που πνίγεται στα «χρέη» ξεπουλώντας την περιουσία του και από την άλλη πλευρά τον ερχομό ξένων που θέλουν τάχα να ζήσουν σε ένα κράτος που δεν μπορεί να θρέψει το λαό του!

Δεν υφίσταται λοιπόν ζήτημα ανθρωπισμού για το οποίο διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, αλλά για τη θανάτωση τής δημόσιας ασφάλειας και την πλήρη μετάλλαξη τής πατρίδος μας. Μιλάμε για τη δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες στην οποία το «επίτευγμα» των γραικύλων πολιτικάντηδων θα μεταφράζεται από το νεοταξικό δόγμα λιγότεροι Έλληνες, μικρότερη Ελλάδα, περισσότερα κέρδη για την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία. Και φυσικά ως γνωστόν, είναι αδύνατο να φέρουν αντιρρήσεις και αντιστάσεις οι φοβισμένοι και οι αποδεκατισμένοι!

Στα προσωρινά μας ανατολικά σύνορα οι καραβιές των λαθρομεταναστών συναγωνίζονται τις εισόδους των τουρκικών πολεμικών πλοίων όταν ο πρωθυπουργεύων ομιλεί για συμφωνίες με την Άγκυρα. Το περίφημο σχέδιο «Ξένιος Ζευς» τού υπουργείου προστασίας τού μη Έλληνα πολίτη ανακυκλώνει τους λαθροεισβολείς που όταν ξεχειλίζουν από τα κέντρα κράτησης και τα αστυνομικά τμήματα οδηγούνται δια τής αστυνομικής οδού στην Ανάβυσσο και κατόπιν με τα πόδια πάλι στο Κέντρο των Αθηνών.

Οι Έλληνες χάνουν τη ζωή τους και τη δουλειά τους ενώ παράλληλα αναγκάζονται να αφήνουν τα παιδιά τους στα κέντρα υποστήριξης παιδιού και οικογένειας. Κεντρικοί δρόμοι έχουν γίνει απροσέγγιστοι από την λαθραία παρανομία και οι ελληνικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας. Οι εκφραστές τού «παγκόσμιου χωριού» βλέπουν μειονότητες στους λαθροεισβολείς που μας στέλνουν τα γειτονικά μορφώματα και ο εξισλαμισμός στον καιρό των «ισλαμικών ανοίξεων» τρώγει ελληνικές ψυχές αντάμα με τους «περιούσιους» τοκογλύφους.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θεωρεί την εμπέδωση τού αισθήματος ασφάλειας στον ελληνικό λαό ως το κορυφαίο αγαθό και την ύψιστη υποχρέωση τής Ελληνικής Πολιτείας. Η προστασία τής ζωής και η διασφάλιση τής ομαλότητας των κοινωνικών συναλλαγών είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη τού Έθνους μας.

Στο δικό μας Εθνικό και Λαϊκό Κράτος δεν θα εκλείψουν οι Έλληνες αλλά οι προδότες και τα ξένα σώματα. Δεν χρειαζόμαστε εμβολιασμό πληθυσμιακό και εργασιακό αλλά μηχανισμό στηρίξεως για την ανανέωση των ελληνικών γενεών και εθνική εργασία για τη στήριξη τής οικογένειας στα σπίτια τους κι όχι στα διάφορα υποστηρικτικά κέντρα. Στην Εθνικιστική Ελλάδα δεν υπάρχουν μειονότητες παρά μονάχα κάποιοι νόμιμοι και καταγεγραμμένοι ξένοι εργαζόμενοι, αν και εφόσον χρειάζονται. Και οι αλλοδαποί ένοικοι των φυλακών, ανεξαρτήτως τού βαθμού τής αδικοπραξίας στην οποία έχουν προβεί, θα προωθηθούν στις χώρες προελεύσεως.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές και την κοινή λογική Δημόσια Ασφάλεια σημαίνει Εθνικό Κράτος. Σημαίνει επιπλέον τήρηση τού Νόμου και διατήρηση των Ελληνικών Παραδοσιακών Ηθών. Δημόσια Ασφάλεια σημαίνει εξάλειψη τής εγκληματικότητας με τρόπο παραδειγματικό και επιστροφή τής θανατικής ποινής για όλα τα κακουργήματα που αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή.

Δημόσια Ασφάλεια σημαίνει ακόμη κάθαρση τής ελληνικής κοινωνίας από όσους ελληνόφωνους αφαιρούν ελληνικές ζωές είτε δια των κακουργηματικών πράξεων είτε δια διχαστικών ενεργειών σε βάρος τού λαού και τού εθνικού συναισθήματος είτε δια υποστηρίξεως των πολυπολιτισμικών μεταλλάξεων. Έλληνας είναι αυτός που διαπνέεται από κοινωνική και εθνοφυλετική αλληλεγγύη τηρώντας τούς όρους τής συλλογικής μέριμνας για μια Ελλάδα που θα αναπτυχθεί και θα κυριαρχήσει με καθαρές τις πλάτες από εχθρικά βόλια και ντόπιους συνεργάτες τού μισελληνισμού.

Η δική μας Μεγάλη Ελλάδα θα προκύψει από ελληνικά χέρια και ελληνικές καρδιές. Είναι η Αληθινή Ελλάδα που αυξάνει τα παιδιά της και τις κοινωνικές και εργασιακές της υποδομές επενδύοντας στην ασφάλεια, τη συνοχή και την κοινωνική ομαλότητα. Είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που εξισώνει τη Ζωή τού Κράτους με τη Ζωή τού Έθνους και τής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




   

Δεν υπάρχουν σχόλια: