ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ

ΑΘΗΝΑ 12-6-2013.

Θα ωθήσουν οι εφήμεροι δυνατοί το τουρκικό θρασίμι να επιτεθεί στην Ελλάδα μας. Έτσι μας είπαν οι Γέροντες τής Πίστης μας. Θα θελήσει το τουρκικό φακιόλιο να ξαναγίνει αυτοκρατορία. Όμως ο παγκόσμιος εμποράκος που το έστειλε, τώρα τού αναθέτει την έσχατη αποστολή. Είναι η αποστολή που στέλνει τους τουρκομογγόλους στο χαμό και την Ελλάδα μας στο λυτρωμό.

Οι Τούρκοι λοιπόν έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι όπως είπε ο Πατέρας Παίσιος και τώρα ήρθε η ώρα να τα γευτούν. Τα αφεντικά των Τούρκων ασφαλώς δεν είναι φίλοι μας και δεν μας αγαπούν πολύ. Είναι απλώς αλαζόνες και καθοδηγούνται από τη διάθεση λεηλασίας και ερημώσεως των Αγίων Τόπων μας. Όμως η Ελλάς νιώθει το Θείο Κάλεσμα στα Ιερά Όπλα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Ο λαός μας στηρίζει το Εθνικιστικό Κίνημα και όλοι μαζί τον Ελληνικό Στρατό που θα γενεί και πάλι Αυτοκρατορικός.

Δεν μας πήραν την ψυχή και δεν μας λύγισαν όσο κι αν μας προκάλεσαν πολλά τραύματα και θανάτους από τις ενέργειες πολιτικάντηδων και πρακτόρων στην έως τώρα ελεύθερη Ελλάδα. Δεν μας τρομάζουν και φυσικά δεν μας εκπλήσσει η επιθυμία των γυρολόγων και των υποτακτικών τους να καταργήσουν το άβατο τού Αγίου Όρους για εμπορικούς τάχα και τουριστικούς λόγους που κατήγγειλε το Πατριαρχείο Μόσχας. Τους ξέρουμε και τους περιμέναμε στη γωνία.

Τώρα όμως με την ανταρσία τής Κωνσταντινούπολης η νέα Τουρκική Βαριοπούλα που ετοιμάζεται να πέσει επάνω μας για την κατάληψη τής Ελλάδος θα επιστραφεί στους εμπνευστές της με πάταγο μέγιστο. Σηκωθήκανε λένε οι Τούρκοι από την ανάγκη τάχα διαμαρτυρίας για την κοπή κάποιων δέντρων σε ένα πάρκο και για το νόμο ενάντια στο αλκοόλ! Αλλά τα χημικά και οι πέτρες των τουρκομογγόλων φτάσανε δήθεν τυχαία στο ελληνικό σχολείο τής Κωνσταντινούπολης και στο διπλανό του αρμενικό. Η δε πρεσβεία μας έμεινε κι αυτή δήθεν τυχαία αφύλακτη στις επιθέσεις τού Αγαρηνού.

Προφανώς οι ίδιες υποτιθέμενες συμπτώσεις φέρανε την είσοδο δύο πολεμικών πλοίων τής Άγκυρας στις Κυκλάδες και την Ανατολική Αττική. Είναι η συνέχεια τού επισκεπτηρίου τής τουρκικής τορπιλακάτου που είχε φτάσει έως το Σούνιο και τής τουρκικής ακτοφυλακής που είχε επιχειρήσει με θράσος να «διασώσει» μια θαλαμηγό στο Φαρμακονήσι! Όμως οι εντατικές ασκήσεις και η έντονη παρουσία σύσσωμου τού Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών μας Δυνάμεων στο γαλανόλευκο Αιγαίο και οι αντίστοιχες ετοιμασίες στον Έβρο Μας ετοιμάζουν το φαρμάκι που θα στείλει την Τουρκία στον Αλλάχ.

Έφτασε η πιο μεγάλη στιγμή τού Γένους μας. Η τρόικα των γραικύλων πολιτικάντηδων, των εμποράκων και των βαρβάρων θα γνωρίσουν την πιο μεγάλη τους ήττα. Μην νομίζουν οι δύο πρώτοι μαζί με τα τάγματα εφόδου των νεομπραίμηδων λαθροθήρων και των βαστάζων τους πως θα μας πάρουν τις πλάτες. Η Λαϊκή Εθνικιστική Διακυβέρνηση τής Μεγάλης και Αγίας Ελλάδος με τον ενωμένο ελληνικό λαό έχει θέσει τις βάσεις τής εθνικής μας αναγέννησης ήδη. Μόλις το εξ ανατολών ψευδοκράτος καταρρεύσει μέσα στο Αιγαίο μας, θα αρθούν όλα τα άτιμα χέρια από το Σώμα τής Πατρίδος μας με Θεϊκή Εντολή και Ελληνικά χέρια.  

Έχουν λένε πανικό στις ΗΠΑ λόγω των γεγονότων στην Τουρκία. Φυσικό και επόμενο, αφού οι πειρατές τού γεωφυσικού μας πλούτου και προαιώνιοι μισητές τού Ελληνισμού δεν είναι μονάχοι τους στο πεδίο τής λαθροθηρίας. Από την μια πλευρά οι νατοϊκοί, ψευτοευρωπαίοι και Αμερικανοί και από την άλλη οι Ρώσοι. Τα συμφέροντα πολλά και το μεγάλο έπαθλο μονάχα ένα. Οι δε Τούρκοι στρατηγοί έρχονται να πάρουν το μέγα μερτικό.

Το μέγα θανατικό θα πάρουν όλοι τους. Η Ελλάς θα αναστηθεί πιο δυνατή από πρώτα και θα επιστρέψει στην Πρωτεύουσα Πόλη των Κωνσταντίνων. Έχουμε ετοιμάσει τις ψυχές μας τις μυριοστόλιστες με χαρά άμετρη και πάθος ιερό. Μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι έρχεται η πιο χρυσοστόλιστη αυγή τού Έθνους. Οι πολεμικές σάλπιγγες φέρνουν το άγγελμα τού μεγάλου σηκωμού. Οι φάλαγγες των Ελλήνων είναι παραταγμένες. Δεν θα μας πάρει καθόλου χρόνο. Σε μια στιγμή επάνω θα σαρώσουμε τα σκουπίδια που θελήσανε να πνίξουνε την πανώρια Ελληνική Φυλή. Με τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά Μας και Στρατηγό να δίδει το πρόσταγμα.

Μεθύστε με το Αθάνατο Κρασί τού Εικοσιένα και πάλι Έλληνες. Γκρεμίστε τα εναπομείναντα τείχη τού δυτικού κοσμοπολιτισμού που μας φέρανε για πολιτειακούς θεσμούς και δημοκρατικά υπνωτήρια. Χωρίς τους πατρόνες τους όλοι τούτοι είναι ένα μεγάλο μηδενικό. Πάντα τέτοιοι ήταν και τέτοιοι είναι. Τώρα λοιπόν απαλλαγμένοι από τους ανθέλληνες και δίχως αυτό το θλιβερό ψευτορωμέϊκο, θα ολοκληρώσουμε την Επανάσταση μα και τη μισοτελειωμένη λειτουργία στην Αγία Σοφία.

Θα στείλουμε τα σαπιοκάραβα και τα ιπτάμενα παλιοσίδερα των Τούρκων στον πάτο τής θαλάσσης και την Τουρκία στην άβυσσο. Το ανέσπερο φως τής Ελληνικής Αναστάσεως θα ελευθερώσει τα σκλαβωμένα αδέρφια μας από τους άγριους χειμώνες τής σκλαβιάς. Η Εθνικιστική Ελλάς δίχως πολιτικές αβελτηρίες θα επιστρέψει στο Θρόνο της. Στην Ήπειρο, στην Κύπρο, στην Σμύρνη και την Αγιά – Σοφιά και ακόμη παραπέρα, στην Κόκκινη Μηλιά! 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: