ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 11-6-2013.

Το Γένος των Ελλήνων κι αν το βαρούν απ’ όλες τις μεριές οι λυσσασμένοι αγέρηδες τού μισελληνισμού, δεν το έχει γραφτό η μοίρα του να δύσει. Θα μείνει για πάντα ο ήλιος τής δικαιοσύνης και το αγλάισμα των Εθνών για να σκορπά στη λησμονιά τους εχθρούς τού Θεού και τού Έλληνα Ανθρώπου. Κι αν για λίγο καμφθήκαμε από μισερούς αγύρτες που χώθηκαν ανάμεσά μας υπηρετώντας το νεοταξικό σκοτάδι, τώρα θα πάρουμε το αίμα μας πίσω δίνοντας τρανό παράδειγμα ελευθερίας στην κορυφή τής πυραμίδας των Εθνών.

Επιχείρησαν οι γυρολόγοι παγκοσμιοποιητές να μας κάνουν άπιστους και ανήθικους. Να αναζητήσουμε νέες δοξασίες και νέες ολότελα ξένες στέγες για τη Φυλή μας. Να αφήσουμε δηλαδή στην άκρη την ορθή φρόνηση και την Πατρίδα ακουμπώντας στον πολιτικό «ορθολογισμό» ώστε να γίνουμε πολίτες τού κόσμου. Για λίγες ψεύτικες ανάσες να διαλύσουμε το Έθνος μας και να παραδώσουμε την κοινωνία και τα παιδιά μας σ’ ένα ταξίδι απώλειας τής ψυχής μας δίχως επιστροφή.

Κάνουν λένε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες νόμους «αντιρατσιστικούς» και «ανθρωπιστικούς» και συνάξεις «φιλίας» για να εξασφαλίσουν λένε ειρηνική συμβίωση και κοινωνική συνοχή. Προσπερνάνε τις εθνικές επετείους τιμής και μνήμης βάζοντας τον Ελληνισμό να βαδίσει ευθεία μέσα στο στόμα τού τουρκικού λύκου. Οι προοδευτικότεροι εξ αυτών μαρξιστές κάμουν παρέα με τους πράκτορες τού εχθρού πολεμώντας τον «κακό» Ελληνικό Εθνικισμό αλλά αναγνωρίζοντας τις διεκδικήσεις των κρατικών πρακτόρων τής παγκοσμιοποίησης σε βάρος μας.

Αποδέχονται την ισλαμοποίηση τής Ελλάδος μέσα από τη λαθρομετανάστευση όταν τα αλλόφυλα και αλλόθρησκα κύματα ανά την Ευρώπη δημιουργούν κοινωνικές αναταράξεις και αξιώνουν κυριαρχικά δικαιώματα που ανήκουν μονάχα στα γεννήματα των εθνών. Οι διορισμένοι εκ του «περιούσιου» νεοταξισμού καθεστωτικοί επιτηρητές συνασπίζουν τις πολιτικές τους συμμορίες για να διασώσουν το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα υποθηκεύοντας περιουσίες και εθνικό πλούτο διώκοντας το εθνικό και πατριωτικό συναίσθημα.

Αλλάζουν χρώμα όταν βλέπουν τους Έλληνες να στηρίζονται στην Ορθοδοξία και τον Στρατό τους αλλά γίνονται μια μάζα από μικρά προσκυνημένα ανθρωπάκια όταν λαμβάνουν εντολές να εγείρουν Τζαμιά και να παζαρέψουν την εθνική μας κυριαρχία. Κάθονται ακίνητοι και άβουλοι, μοιραίοι και ολέθριοι όταν γκρεμίζονται εκκλησίες είτε στην ελεύθερη Ελλάδα είτε στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες.

Χάνουν τον ανθρωπισμό τους όταν αυτοκτονούν ή δολοφονούνται Έλληνες από τον πολυφυλετισμό και τα μνημόνια γιατί πολύ απλά, όπως ομολογούν οι ίδιοι οι ψευτοσύμμαχοι και δανειστές των εθνών, όλα όσα κάνουν ως δικές τους πράξεις είναι στην πραγματικότητα οι εντολές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Εντολές στις οποίες οι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι πρέπει να υπακούσουν ώστε να μείνουν στις θέσεις τους και στα στασίδια τής παγκοσμιοποίησης.

Οι Έλληνες έχουν περάσει οριστικά στην αντεπίθεση. Η ώρα τού θριάμβου τής Ορθής Πίστης και τής Ελληνικής Ηθικής έχει έρθει. Το στρατόπεδο τού Έθνους πυκνώνει τις δικές του γραμμές με τους Εργάτες και τους Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής που έχουν γεμάτες τις καρδιές τους με Χριστό και Ελλάδα. Το Φρόνημα και η Αποστολή τού Γένους μας δεν διώκονται αλλά αποδιώκουν τους άνομους και τους βάρβαρους.

Αυτός που μετέρχεται ελληνικής λαλιάς που δεν τού ανήκει αλλά λαλεί ξένους σκοπούς, αυτός θα σταλεί στο βαρβαρικό στρατόπεδο ως αποστάτης μολυσμένος. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, πανάρχαιος μύστης τού Ελληνισμού και ισόχρονος τής Τρανής Γενιάς μας, θα φέρει την κάθαρση τής ιερής φλόγας και τής νέας πολιτισμικής δημιουργίας. Οι ασχήμιες τού ψευτορωμέϊκου θα γενούν αποκαΐδια και η Νέα Εθνικιστική Ελλάδα θα χτιστεί από Έλληνες με φρόνημα αλύγιστο και ηθικό ατσάλι.

Οι Εθνικιστές είναι οι μαχητές των Ιδεών και τής Αντάρας. Δεν είναι οι δούλοι τής ύλης και οι σκυφτοί ραγιάδες μήτε άνθρωποι καμωμένοι μονάχα για τις χαρούμενες και τις εύκολες στιγμές. Είμαστε οι Σταυροφόροι τής Πίστης και τής Φυλής που σημαίνουμε τα σήμαντρα τού χαλασμού πιάνοντας το πρώτο μετερίζι τής μάχης. Οι Ακρίτες Φρουροί και το Εκστρατευτικό Σώμα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού που θα βρεθούμε όπου μας καλέσει το καθήκον με τα πρόσωπα απαστράπτοντα να κοιτούν το Θεό και τον ήλιο με διάθεση αναγεννητική. Με τα κορμιά μας ζωντανές πολεμίστρες και τείχη αλύγιστα.

Την Πατρίδα μας την παραλάβαμε από χέρια ελληνικά και σε χέρια ελληνικά θα την παραδώσουμε. Δεν θα μοιράσουμε σε ξένα συμφέροντα ούτε ένα λιθάρι και δεν θα καταληφθεί η κοινωνία μήτε θα χαθούν οι Έλληνες από την Γη των Ηρώων και των Αγίων. Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια είναι το δόγμα που μας κράτησε δυνατούς και ακμαίους. Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί. Φωνή λαού, οργή Θεού. Ελλήνων  Εθνικιστών παρόντων, οι ελληνικές οικογένειες θα δώσουν πολλούς νεαρούς ελληνικούς βλαστούς στην κοινωνία μας. Η δε Ελλάς θα αναπτυχθεί στηριζόμενη στους γερούς θεμέλιους πυλώνες της, την Εθνική Εργασία και Γη.

Οι Ναοί μας σημαίνουν την αιώνια παρουσία τού Θεού στις ζωές μας. Η Φυλή μας είναι η ορατή και στερεή έκφραση τής Ελληνικής Ψυχής, επομένως αναλλοίωτη και αθάνατη. Και το Ελληνικό Ήθος διδάσκεται στην καθημερινότητα και το Πεδίο τής Τιμής προς τα παιδιά μας όταν ομορφαίνουμε και μεγαλώνουμε την Πατρίδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    



Δεν υπάρχουν σχόλια: