ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 6-6-2013.

Το καθεστώς τής εθνικής μας μιζέριας και τού άκρατου δωσιλογισμού εξελίσσεται στον πλέον επικίνδυνο εχθρό τού Γένους μας. Είναι μια πολιτική συμμορία εξουσιομανών τύπων που ασελγούν σε βάρος τής ιστορίας μας και εκκαθαρίζουν την εθνική μας περιουσία για να εξασφαλίσουν την εύνοια των τοκογλύφων τής παγκοσμιοποίησης. Αυτή η εύνοια είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εκτέλεση τού συμβολαίου δολοφονίας τού Ελληνισμού.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, ελληνόφωνοι κάκιστης ποιότητας πολλές φορές και ελάχιστου ελληνικού αίματος, υποχωρούν μπροστά σε όλες τις προκλήσεις τάχα από αδυναμία. Το κάνουν για να επιζήσουν λένε η Πατρίδα και ο λαός. Αυτό όμως που θέλουν στην πραγματικότητα είναι να περάσουν τα δικά τους κουσούρια στην νοοτροπία των Ελλήνων. Είναι η νοοτροπία τού ηττημένου που λέει πως δεν πειράζει η ύπαρξη μιας μικρότερης Ελλάδος με λιγότερους Έλληνες, αρκεί να πληρώνουμε ψεύτικα χρέη και να έχουμε ψεύτικη ειρήνη.

Μας λέγουν ακόμη οι φυτευτοί πολιτικοί υπάλληλοι τού νεοταξισμού πως καλή είναι η ανάμνηση μιας γενοκτονίας, αλλά να μην χαλάσει τη φιλία με τον βάρβαρο δολοφόνο! Τσαντίστηκαν οι Τούρκοι γιατί θυμόμαστε το αίμα των Ποντίων αδελφών μας. Δεν ξεχνάει μας λέει η μεθυσμένη Πολιτεία των εθνικών μας ολετήρων, αλλά τώρα είναι η ώρα να συνεργαστούμε με τους τουρκομογγόλους. Με τις λόγχες και τα πολεμικά τους καρυδότσουφλα να κάνουν βόλτες!

Οι προσημειώσεις των περιουσιακών μας στοιχείων και τής γης μας συνεχίζονται κανονικά. Οι ευρωβουλευτές ηττώνται κατά κράτος στις ψηφοφορίες των εθνικών μας θεμάτων ή ψηφίζουν τις ήττες. Και οι λαθρομετανάστες πλιατσικολογούν και ρημάζουν ελληνικές ψυχές για τις οποίες δεν νοιάζονται οι αντιρατσιστές ανθέλληνες.

Σκύψε ραγιά το κεφάλι. Βάλτο καλά στην άμμο μέχρι να συνθηκολογήσεις ή να σκάσεις, μας λένε οι γεννημένοι ηττημένοι. Αυτοί οι προβατόσχημοι λύκοι που φτιάχνουν νόμους ποινικοποιήσεως τού πατριωτισμού και τού εθνικισμού βαφτίζοντας αυτούς αντιρατσιστικούς.

Ατυχήσανε οι ανθέλληνες εσωτερικού και εξωτερικού. Στην Ελλάδα η ιστορική μνήμη και η κοινωνική αλληλεγγύη μαζί με την εθνοφυλετική συνείδηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Η ορθή παρατήρηση, η λογική και το συναίσθημα στην Πατρίδα μας γεννούν πολιτισμούς, αδιαπέραστα τείχη και αυτοκρατορίες.

Η λευτεριά μας δεν είναι απλώς ο ανώτερος όρος τής υπάρξεώς μας αλλά το πέρασμα στην απόλυτη κυριαρχία στο διεθνές περίγυρο. Και το μέγα δίπολο είναι ο νικητής πατριώτης που έχει γεννηθεί για να επικρατεί ενάντια στον ηττημένο προδότη και τον αποκτηνωμένο βάρβαρο.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν στην εξουσία τής πατρίδος μας βρίσκονται οι ηττημένοι προδότες και πρέπει να τους καθαιρέσουμε. Και στην χορεία των ψευτοσυμμάχων και των γυρολόγων δανειστών έχουμε να κάνουμε με τους αποκτηνωμένους βαρβάρους για τους οποίους το μόνο δίκαιο είναι το ελληνικό ξίφος και η μόνη ποινή τους ο όλεθρος.

Πρέπει λοιπόν να σεβαστούμε άμεσα τη φυσική νομοτέλεια και να εφαρμόσουμε το πέρασμα στο Πεδίο των Νικητών. Κανένα δίκαιο όσο μεγάλο κι αν είναι και κανένας ναός όσο ανυπέρβλητα λαμπρός κι αν είναι δεν θα μείνει όρθιος και στα χέρια μας αν δεν επιδείξουμε πίστη και θάρρος για ελληνική κυριαρχία.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει υπογράψει με τον ελληνικό λαό ένα συμβόλαιο Τιμής και Αξιοπρέπειας. Ένα ζωντανό συμβόλαιο που συνάπτεται και ανανεώνεται μέσα από τη στήριξη στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι και σφραγίζεται με τον αιμάτινο όρκο για την αναγέννηση τής Φυλής μας.

Προχωράμε μπροστά δίχως ούτε ένα βήμα πίσω, δίχως την παραμικρή έκπτωση αξιών και στόχων. Δεν αμελούμε ούτε ξεχωρίζουμε σε περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά στάδια την αποστολή μας. Να μείνει στο ψηλότερο βάθρο τού Ελληνισμού ο Θεός μας. Να διατηρηθούμε ως έθνος καθαρό και ενωμένο. Να απλώσουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο και να συντρίψουμε τον εχθρό στις προαιώνιες ελληνικές εστίες.

Χρωστάμε σε όσους πέρασαν και σε όσους θα περάσουν, στους μεγάλους νεκρούς και στα παιδιά μας. Δεν μας κάμπτουν ο κάματος και η απειλή τής φτώχιας. Επιζητούμε τον κάματο για να φτιάξουμε λαμπρότερη την Πατρίδα, να χτίσουμε δικό μας σύγχρονο πολιτισμό και να διδάξουμε τη δύναμη τής έντιμης εργασίας στα παιδιά μας. Και φτωχοί δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ γιατί ο πλούτος μας έχει ρίζες στις καρδιές μας και κλώνους σε κάθε λιθάρι τής γης και κύμα τής θάλασσας που μας περιβάλλει στοργικά.

Θα πάρουμε λοιπόν και πάλι την πατρίδα στα χέρια μας. Θα στύψουμε την πέτρα και θα πάρουμε τους χυμούς της σε πείσμα εκείνων που μας αποτράβηξαν από την πηγή τής ζωής. Θα αποδιώξουμε την λαίλαπα τού πολυπολιτισμού που χτυπάει την Ορθοδοξία μας. Θα δώσουμε το ψωμί και την παιδεία στα ελληνόπουλα που τους τα στέρησε η αστική δημοκρατία. Θα κάμουμε ψυχικά και σωματικά υγιές το Έθνος που ανυποχώρητο και γεμάτο όρεξη και πάθος θα βαδίσει στην μοίρα του ώστε να γίνει αρτιμελές. Ελλάδα θέλετε να μας πάρετε άθλιοι, την Μεγάλη Ελλάδα που μας κλέψατε θα πάρουμε.

Αυτό είναι το συναπάντημα Πίστης και Δύναμης. Να χαλυβδώνεσαι από τα εμπόδια, να κυβερνιέσαι από τις Αξίες σου και να γίνεσαι κατακτητής με το ανίκητο ελληνικό σκήπτρο ανά χείρας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



    





Δεν υπάρχουν σχόλια: