ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 29-6-2013.

Τα τύμπανα τού πολέμου στην καθ’ ημάς Ανατολή και τη γειτονιά μας ακούγονται κάθε μέρα και πιο καθαρά. Όμως η κατοχική κυβέρνηση και ολάκερο το καθεστώς των δωσίλογων πολιτικάντηδων ξηλώνει την βιομηχανική ζώνη άμεσου ανεφοδιασμού τού Ελληνικού Στρατού!

Ο Πούτιν μηνύει στην Εσπερία πως αν εισβάλλει στη Συρία, η Ρωσία θα πολεμήσει στο πλευρό τού προέδρου Άσαντ. Όμως οι ελληνόφωνοι υποστηρικτές των ισλαμιστών μακελάρηδων λέγουν πως θα φτιάξουν το Τζαμί για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Αθήνα όταν οι ελληνορθόδοξοι σφάζονται στη Συρία από τα αδέρφια τους και η εγκληματικότητα σε βάρος των Ελλήνων στην Πατρίδα μας αυξάνει ραγδαία.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση που αναδείχτηκε με νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και μηδενική λαϊκή υποστήριξη κλείνει ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΕΑΒ για να φτιάξει λέει μια μικρή εταιρία με άξονα την ΕΑΒ! Αυξάνει την στρατιά των Ελλήνων ανέργων, στερεί σε ακόμη πιο πολλές οικογένειες το ψωμί και αφήνει εν μέσω μυρίων προκλήσεων και εθνικών κινδύνων την Ελλάδα δίχως την δυνατότητα να παράξει έστω σφαίρες. Να θυμίσω εδώ πως στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εδώ και 15 μήνες εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε απλήρωτοι και εκτός εργασίας, οι δε Ένοπλες Δυνάμεις μας στερούνται τις υπηρεσίες 4 υποβρυχίων!

Τι το νοιάζει όμως το καθεστώς των ελληνόφωνων για την επιβίωση των Ελλήνων και την ελευθερία τής Πατρίδος όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μήτε ελληνική ψυχή έχουν μήτε ελληνικούς σκοπούς; Την διάλυση τού Έθνους μας έχουν διαταχθεί από τον «περιούσιο» νεοταξισμό να επιτύχουν κι αυτό πράττουν. Ο δε υπουργός προστασίας τού πολίτη πλην Ελλήνων συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του στην κατεχόμενη Αθήνα προκειμένου να τού δώσει όρκο πιστής τήρησης για την καταπολέμηση τού ελληνικού «ρατσισμού», τού αντισημιτισμού και τού «νεοναζισμού».

Ο υπουργός έλαβε στην ανωτέρω συνάντηση τα συχαρίκια τού Ισραηλινού υπουργού για τις προσπάθειές του. Ο Έλληνας υπουργός ήταν τόσο «αβρός» στην υποδοχή του που κατευθύνθηκε στην Εβραϊκή Συναγωγή Αθηνών και το Μνημείο τού ολοκαυτώματος. Και αφού τέλος πάντων ακούσαμε για την καταπολέμηση τού φασισμού, εννοώντας φυσικά τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό, μετέβη με τον επισκέπτη του στο Μουσείο τής Ακροπόλεως. Το γεγονός ότι πιο πριν είχε συναντηθεί ο κ. Δένδιας με τον γνωστό Σόρος προφανώς θα ήταν σύμπτωση!

Το καθεστώς τής δουλείας τρίζει συθέμελα και το μόνο που πρέπει να συμβεί είναι να πάψουμε εμείς σαν λαός να μεμψιμοιρούμε και να διαγκωνιζόμαστε αναμεταξύ μας για το ποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο πατριώτης όταν απέναντί μας έχουμε προδότες που διαχειρίζονται το θάνατο τής Φυλής μας. Οι ελληνόφωνοι αποφάσισαν να θέσουν με νομοσχέδιο όλα τα τραπεζικά δεδομένα τού ελληνικού λαού στην διάθεση των εφοριών προκειμένου να γίνονται κατασχέσεις χρημάτων των οφειλετών τού δημοσίου.

Δεν αναφέρονται προφανώς στους χρηματοδότες τού καθεστώτος αφού το ΔΝΤ ομολόγησε πως εκείνοι που περνούν καλά είναι οι κατέχοντες και εκείνοι που πληρώνουν το στημένο χρέος είναι οι μη έχοντες και βαρύτατα χειμαζόμενοι Έλληνες. Αυτοί που θα υποστούν την περαιτέρω συρρίκνωση των όποιων εισοδημάτων έχουν απομείνει είναι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι διαρκώς αυξανόμενοι άνεργοι. Το σχέδιο έχει δρομολογηθεί ήδη και τώρα ήρθε η ώρα να γίνει ευρύτατα αντιληπτό γιατί παραδόθηκε η παροχή μισθών και συντάξεων στις νεοταξικές τράπεζες.

Η φιλελεύθερη ψευτοδεξιά δίδει γη και ύδωρ τόσο στους εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης όσο και στο σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ που διέλυσε τις υποδομές τής χώρας, τη λεηλάτησε και την έσυρε στους τοκογλύφους τού ΔΝΤ. Πολύ λογικά προχωρούν στην νομή τής εξουσίας και τη σύμπτυξη τού διεθνιστικού στρατοπέδου που θα απορροφήσει και τις υπόλοιπες καθεστωτικές «δυνάμεις». Πήρε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ την ενέργεια, τα δημόσια έργα, τη δημόσια προπαγάνδα, τις εξωτερικές σχέσεις και προχωρούν όλοι μαζί στο μισελληνικό έργο που τούς ανήκει ισομερώς.

Μέσα σ’ αυτό το απολύτως νοσηρό καθεστώς τα διεθνή ΜΜΕ, συμμέτοχοι στην τυραννία που μάς ζώνει, μεταδίδουν την εικόνα τής παραδόσεως πολλών ελληνοπαίδων σε ιδρύματα γιατί οι γονείς τους, άνεργοι ως επί το πλείστον, δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν ούτε ένα πιάτο φαγητό. Το 10% των παιδιών μας βρίσκονται στο όριο της πείνας!

Κι όμως, στο ανήθικο ψευτορωμέϊκο περισσότερα από 800 δίποδα κτήνη που κατηγορήθηκαν για παιδεραστία είναι ελεύθερα. Και στην ελληνική επαρχία παραστρατιωτικοί λαθροκατσαπλιάδες δολοφονούν Έλληνες απόμαχους τής ζωής και αδέρφια μας που αγωνίζονται για τη δική μας ασφάλεια.

Όμως κάποια πολυσπουδαγμένα επιστημονικά μυαλά των αμερικανοκομμουνιστών τού ΣΥΡΙΖΑ μάς λένε πως έρχονται στην εξουσία για να σώσουν τη χώρα από τους «ξενοφοβικούς» Έλληνες Εθνικιστές και να καταπολεμήσουν την πείνα. Άπαντες οι «προοδευτικοί» στηρίζουν με πάθος τον λαθροεποικισμό, συναγελάζονται με Τούρκους, Σκοπιανούς και άλλους μισέλληνες στηρίζοντας τις ψευτοεπαναστάσεις τους και τις διεκδικήσεις των κατακτητών ελληνικής γης σε βάρος μας, δίδουν όρκους Τιμής πως θα μείνουν πιστοί σε ευρώ και ΝΑΤΟ! Αρνούνται την συμμετοχή τής Ορθοδοξίας μας στην εθνική ζωή τού Ελληνισμού, βιάζουν την ιστορία μας και μάχονται από κοινού με τους δήθεν ταξικούς και ιδεολογικούς εχθρούς τους για μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες.

Όλα τούτα τα καταμαρτυρούν οι μαρξιστές στα ΜΜΕ των πρώην ταξικών εχθρών και νυν συμμάχων τους τής Εσπερίας. Σ’ αυτούς που διαδίδουν με πάθος πως δεν πρέπει να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα διότι θα κοπεί το χρήμα προς τους ελληνόφωνους βαστάζους τής παγκοσμιοποίησης και δεν θα μπορέσουν να σωθούν οι «περιούσιοι» τραπεζίτες. Αυτούς που στηρίζουν και τούς δήθεν ιδεολογικούς τους αντιπάλους, τους σοσιαλφιλελεύθερους.

Όμως την ίδια στιγμή ο ελληνόφωνος Τύπος διαδίδει την νέα γραμμή των παγκόσμιων τοκογλύφων πως η τρόικα διαλύεται και χαλάει ο γάμος μεταξύ των εταίρων της. Το ΔΝΤ ζητάει μεγαλύτερη «ευρωπαϊκή» συμμετοχή στο πρόγραμμα «σωτηρίας», η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατηγορείται από τους συμμάχους της πως ήταν πάντα απούσα ενώ η ίδια και η Κομισιόν λένε πως αναγκάστηκαν να αποδεχτούν τη συνεργασία με το ΔΝΤ! Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποσυρθούν σιγά – σιγά οι τοκογλύφοι για να απολαύσουν τη λεία τους, ακριβώς όπως το είχε προφητεύσει ο μακαριστός μοναχός Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, ενώ επαληθεύεται και στην άλλη πρόρρησή του αφού έρχονται μαζικές απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων.

Λίγα όμως είναι και τα ψωμιά τής κατοχικής κυβερνήσεως, όπως λέγουν τα παπαγαλάκια τής Εσπερίας και τής ψευτοευρώπης, επικαλούμενα ακριβώς τις επικείμενες απολύσεις και την υστέρηση των εσόδων. Αναφέρονται στα νέα σκληρά φοροεισπρακτικά μέτρα και τις επερχόμενες νέες μειώσεις αποδοχών και μιλάνε για μια διάσπαση ακόμη και έως το φθινόπωρο. Ιδού γιατί έκαμε πως αποποιείται τις ευθύνες της η ΔΗΜΑΡ, ενώ οι πατριώτες που ψηφίσανε στις τελευταίες εκλογές τη ΝΔ μετακινούνται μαζί και με άλλους καλούς πατριώτες προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Το ζήτημα είναι να αναλάβουμε ως λαός τις ευθύνες μας και να στείλουμε γρήγορα στον σκουπιδοφάγο τής ιστορίας ολάκερο το καθεστώς κι όχι απλώς κάποια κόμματα. Να το κάνουμε γιατί αυτό επιτάσσει το μέλλον τής Πατρίδος μας κι όχι γιατί το βλέπουνε αυτοί που θέλουν την Ελλάδα διαλυμένη. Να αποκτήσουμε Επαναστατική Εθνικιστική Διακυβέρνηση τσακίζοντας αυτούς που ονειρεύονται νέους εντεταλμένους έξωθεν συμμοριτοπόλεμους.

Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε τάχιστα την αρμονία λαού και εξουσίας και να δώσουμε το απαραίτητο βήμα στον Εθνικό Στρατό μας ώστε να αποτρέψουμε τις ήττες που μάς ετοιμάζουν στα εθνικά μας θέματα. Οι μισέλληνες θέλουν τον τεμαχισμό τής Ελλάδος και τον προωθούν τόσο με τους τόκους αντί χρέους όσο και με τις λόγχες.

Ήδη ο πόλεμος των αγωγών τού φυσικού αερίου και ο δρόμος που θα διαβεί μάς οδηγεί στην ενεργειακή εξάρτηση από ΗΠΑ και Τουρκία δια του αζέρικου αερίου. Οι Ισραηλινοί προχωράνε το σταθμό υγροποιημένου αερίου στην Κύπρο και οι Ρώσοι στήνουν πολεμική βάση στην μαρτυρική μεγαλόνησο με την Τουρκία να κάνει πολεμικές προεργασίες και τη Ρωσία να απειλεί με πόλεμο αν οι νατοϊκοί επιτεθούν στη Συρία.

Ο Αμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο Μας σε συνέντευξή του είπε πως οι συζητήσεις για τη «λύση» θα πρέπει να οδηγήσουν σε εύλογο χρόνο στην ομοσπονδία κατακτητών και κατακτημένων, ενώ στα κατεχόμενα λαμβάνουν χώρα παγκόσμιοι αθλητικοί αγώνες. Οι δε Αλβανοί μέσω των Τσάμηδων βιάζονται να φτιάξουν την «ενωμένη» Αλβανία τους από την Πρέβεζα μέχρι τον Κόκκινο Μύλο προκαλώντας με εκδηλώσεις πάνω στα προσωρινά ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η δυτικόστροφη αστική ψευτοδημοκρατία τα έφαγε τα ψωμιά της και πρέπει να γκρεμιστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Ο λαός μας είναι έτοιμος για αγωνιστεί για Χριστό, Μεγάλη Ελλάδα και Ελληνική Οικογένεια. Φτάνει να πορευτεί το Εθνικιστικό Κίνημα προς την ενεργοποίηση τής ενωτικής λαϊκής δράσης μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σύμμαχός μας και συνεπαναστάτης είναι ο Έλληνας τού μόχθου και τού Πεδίου τής Τιμής. Θα στηριχθούμε στα πόδια μας και στις δυνάμεις μας. Και τότε η ελληνική γη όχι μόνο θα ανθίσει αλλά και θα μεγαλώσει τσακίζοντας τούς μισέλληνες αλαζόνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: