ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 8-6-2013.

Το πολιτικό σύστημα τής εθνικής υποταγής διαπρέπει όπως πάντα στην διάχυση τής σαπίλας στην ελληνική κοινωνία. Διαφημίσεις και παρελάσεις άκρατου κιναιδισμού, επιλεκτική καταπολέμηση τάχα τής διαφθοράς και πολύ μεγάλο σκύψιμο στις ορέξεις των βαρβάρων εκ τής Εσπερίας και τής Τουρκίας. Φθάσανε να εισάγουν μέσα σε σχολικό εγχειρίδιο το «πρώτο ερωτικό σκίρτημα» ανήλικης μετά ενηλίκου! Έτσι φαίνεται θα λένε τώρα την παιδεραστία.

Αυτές είναι οι διαταγές των νεοταξιτών εντολέων προς τα ανδρείκελα τού «συνταγματικού τόξου». Πιστεύουν πως αν βάλουν τα μούτρα ενός δημόσιου προσώπου να κυλιέται στον βούρκο, θα κυλιστούν και τα ελληνόπουλα. Θα υπνωτιστούν και οι γονείς και ύστερα όλοι μαζί θα μιλάνε για τους πολιτικούς «μας» που βάζουν φυλακή πολιτικά πτώματα, αφήνοντας έξω τους συνδαιτυμόνες αυτών εξουσιαστές τής μιζέριας και τής προδοσίας να συνεχίσουν τα μαχαιρώματα σε βάρος τού Έθνους μας.

Από την άλλη πλευρά τα συστημικά ΜΜΕ εμφανίζουν με σπουδή μεγάλη τούς τοκογλύφους να ερίζουν για το εάν ήταν ή όχι λάθος το πρόγραμμα τής οικονομικής «διάσωσης» τής Ελλάδος. Με το ΔΝΤ να λέει πως ήταν λάθος η λιτότητα, πως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες των πολιτικάντηδων και πως αυτός που σώθηκε ήταν η ψευτοευρώπη τους κι όχι η Ελλάδα. Η δε Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα βρίσκει όλα καλά καμωμένα, πλην όμως ουσιαστικά όλοι τους συμφωνούν πως αυτός που σώθηκε είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων.

Η σπουδή τού Συστήματος συνεχίζεται με την ανάδειξη μέσα από την κοινοβουλευτική επιτροπή των σκανδάλων τής αρνήσεως τού «ολοκαυτώματος» από τον βουλευτή τής Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη. Οι θρασείς ανήκουν στην χορεία των αχαμνών που είτε αρνούνται τα πανθομολογούμενα ελληνικά ολοκαυτώματα είτε τα προσπερνούν για να γιορτάσουν την επέτειο τής εισόδου τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη και για να εξακολουθήσουν την ανίερη γραικυλοτουρκική προσέγγιση.

Μας μιλούνε για την προσέγγιση με τους δολοφόνους τής Πίστης και της Πατρίδος μας. Όμως το αίμα ρέει ακόμη και ζητάει δικαιοσύνη. Οι προσβολές συνεχίζονται και ζητούν γενναίες απαντήσεις. Ο εχθρός είτε ως διασώστης είτε ως πράκτορας βρίσκεται μέσα στην Πολιτεία προκειμένου να ανοίξει την νέα κερκόπορτα.

Μας ζητούν λέει η Ρωσική Εκκλησία να ανοίξουμε το Άγιο Όρος στον τουρισμό για να καταλυθεί το Άβατο. Και την ίδια στιγμή τα παιδιά μας σκοτώνονται από την απαξίωση τού Στρατεύματος που έχουν επιβάλλει τα μνημόνια. Πόσες προσβολές και πόσους θρήνους μπορούμε να αντέξουμε ακόμη; Η Τουρκία ήδη μας κρούει την θύρα. Έχει πιάσει όλες τις υδάτινες θέσεις και μάς προκαλεί θεωρώντας μας εύκολη λεία.

Δεν υπάρχει κανένας χώρος για άλλες πληγές. Υπάρχει μονάχα θέληση να σταλούν στον αγύριστο όσοι θέλουν το θάνατό μας. Στην Τουρκία η κοινωνική αναταραχή με πρόσχημα δώδεκα δέντρα και ένα νόμο για τον αλκοολισμό έχει δώσει το έναυσμα για την αλλαγή τής σελίδας με την έλευση ενός κεμαλικού στρατιωτικού σχήματος. Όμως και η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα. Θα φέρει μια αληθινά ελληνική, εθνική και λαϊκή διακυβέρνηση στη θέση τού ψευτορωμέϊκου. Και τότε θα δούμε που θα πάει η σιγουριά των εχθρών και των «αντιρατσιστών» δωσίλογων!

Πανικοβληθήκανε οι ΗΠΑ από την πιθανότητα μιας πτώσης τού Ερντογάν, μάς λένε οι ενημερωτές. Προφανώς οι ψευτοσύμμαχοι είναι σε υπερδιέγερση προκειμένου να ανέλθει στην Τουρκία η κατάσταση που επιθυμούν στις σωστές για τα συμφέροντά τους συνθήκες. Διότι όπως φαίνεται ο Ερντογάν δεν υπέστη κανέναν αιφνιδιασμό και τα ετερόκλητα πλήθη των αντιφρονούντων, από κομμουνιστές έως Γκρίζους Λύκους, συντονίσανε τις ενέργειές τους εν μια νυκτί.

Αυτό που ενώνει τούς Τούρκους είναι το μίσος τους για την Ελλάδα που εκδηλώθηκε εκ νέου με τις «επαναστατικές» τους συνθηματογραφίες περί ΣΥΡΙΖΑ στο ελληνικό προξενείο τής Πόλης και τις εξαγγελίες Ερντογάν για το γκρέμισμα τής ελληνικής εκκλησίας στην επίμαχη πλατεία ώστε να ανεγερθεί Τζαμί. Είναι τα ίδια ανθρωποειδή που ζητούν Τζαμιά για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας ενώ γκρεμίζουν εκκλησάκια στη Θράκη Μας. Οι ίδιοι μισέλληνες που έχοντας εκπροσώπηση στο ελληνόφωνο κυνοβούλιο ζητούν τον εκτουρκισμό τής ακριτικής μας γης.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν το καθήκον τους χύνοντας αγόγγυστα το τίμιο αίμα τους. Έχουν απλώσει ένα πελώριο πλέγμα στο Αιγαίο μας διά αέρος και θαλάσσης και έχουν ετοιμάσει την απάντηση ομοίως στον Έβρο Μας. Όμως οι ελληνόφωνοι υπάλληλοι τού νεοταξισμού έχουν κολλήσει στα αντιρατσιστικά τους νομοσχέδια και στη φορολόγηση των σπιτιών και τής γης τού λαού μας, γιατί αυτά ζητάει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Να χάνουμε διαρκώς ελληνόπουλα και να ηττηθούμε πριν ξεκινήσει ο επερχόμενος πόλεμος.

Η υποτιθέμενη αυτοκτονία τού Έλληνα αστυνομικού τής ΕΥΠ, η απαγωγή ενός Κούρδου επί ελληνικού εδάφους από Τούρκους πράκτορες και τα γεγονότα τής κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης μαρτυρούν πως εξυφαίνεται ένα σχέδιο κυκλώσεως της Ελλάδος. Ο τουρκικός στρατός έχει δεσμευτεί να σταθεί λέει στο πλευρό τού τουρκικού λαού.

Το σχέδιο βαριοπούλα επανέρχεται στις σκέψεις και τους σχεδιασμούς των «πασάδων». Οι τουρκομογγόλοι ονειρεύονται αναταράξεις απέναντι, επεισόδιο στο Αιγαίο, εισβολή σε Έβρο και Οινούσσες. Ακούσαμε επιπλέον το αυστραλιανό κανάλι ABC να παρουσιάζει τη διαφαινόμενη προβοκάτσια τού τουρκικού στρατού προκειμένου να πάρει τα πράματα στα χέρια του ώστε να επιτεθεί στην Ελλάδα και να αρπάξει το γεωφυσικό μας πλούτο.

Το ελληνικό σχολείο τού Ζαππείου χτυπήθηκε αιφνιδιαστικά από την τουρκική αστυνομία με χημικά. Οι ομογενείς μας φύγανε από το χώρο γύρω από την πλατεία Ταξίμ και στράφηκαν στα προάστια τής Πόλης φοβούμενοι πογκρόμ. Και τα τουρκικά σκάφη μπαίνουν στα χωρικά μας ύδατα.

Μια φρεγάτα και μια πυραυλάκατος φτάσανε έως την Ανατολική Αττική. Στην Σύμη η τουρκική ακτοφυλακή πυροβόλησε σκάφος τού λιμενικού μας που επιχείρησε να αποτρέψει αποβίβαση λαθρομεταναστών και στην Κύπρο ερευνητικός στολίσκος που επιχειρούσε για υδρογονάνθρακες δυτικά τού νησιού μας κυκλώθηκε από τουρκικά πολεμικά που κάνανε λόγο για τουρκική ΑΟΖ!

Ο Ερντογάν ατάραχος μάς προειδοποίησε να κάτσουμε καλά και μάς κατέκρινε για τη στάση μας ενάντια στο αδερφό των τουρκομογγόλων «έθνος» τής «Μακεδονίας». Η δε «ευρωπαϊκή ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης» μαζί με ψευτομουφτήδες, τουρκικό κόμμα και λοιπούς πράκτορες από το βήμα τού ΟΑΣΕ στο έτερο αδερφικό τους ψευδοκράτος τής Αλβανίας, τής μείζονος και αλύτρωτης Ηπείρου Μας, αναφέρθηκαν στο φόβο και το ρατσιστικό μίσος που συναντούν από τους Έλληνες Εθνικιστές!

Η Τουρκία στηρίζει ολοθέρμως ακόμη και δια τού Τύπου της την ψήφιση τού ανθελληνικού «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου που ανοίγει διάπλατα την θύρα αμφισβητήσεως τής Πατρίδος, τής Πίστης και των Ηθών μας σε κάθε λογής ανθέλληνα, άπιστο και ανήθικο. Συνεχίζει τις προκλήσεις ακόμη και όταν οι ΗΠΑ που είχαν υποδεχτεί πιο πριν τον Ερντογάν βγάζουν οδηγία προς τους ευρισκόμενους ή κατευθυνόμενους στην Τουρκία Αμερικανούς υπηκόους για να προσέχουν τις κινήσεις τους.

Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες συνεχίζουν την αντιρατσιστική τους πορεία όταν στην Μυτιλήνη μέσα σε δύο μόνο ημέρες αποβιβάστηκαν εκ Τουρκίας 95 λαθρομετανάστες. Διώκουν την εθνική συνείδηση ακόμη κι όταν σε όλες τις σχετικές δημοσκοπήσεις ο ελληνικός λαός αναδεικνύει στα δύο μεγαλύτερα προβλήματα που τον απασχολούν την εγκληματικότητα και τον μεγάλο αριθμό των λαθρομεταναστών. Και ακόμη όταν τα περιστατικά των βιασμών και των δολοφονιών Ελλήνων από τους λαθρεποίκους συνεχίζονται και φτάνουν τα τέσσερα περιστατικά σε διάστημα ολίγων ωρών.

Τα αποκόμματα τού «συνταγματικού τόξου» διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις για την άνοδο τής Χρυσής Αυγής και παθαίνουν αμόκ. Τους φαίνεται αδιανόητη η κατάθεση τού νομοσχεδίου για την καταπολέμηση τού ρατσισμού σε βάρος των Ελλήνων. Κι όμως, αυτό ακριβώς υπαγορεύει η υγεία και η συνοχή τού ελληνικού λαού όταν σκυφτές θεραπαινίδες υπόσχονται την πάταξη τού «μίσους» των Εθνικιστών στους πατρόνες τους. Έτσι ονομάζουν την φιλοπατρία και την εθνοφυλετική αλληλεγγύη προς το λαό.

Θίγεται η αξιοπρέπειά μας όταν μάς κλέβουν την Πατρίδα. Αγανακτούμε όταν πετούν Έλληνες στο δρόμο και παίρνουν τα σπίτια τους. Φρίττουμε όταν τάζουν προαγωγές σε όσους καταγγέλλουν όπως οφείλουν την διαφθορά στο δημόσιο που το εκπόρνευσαν οι ίδιοι για να φέρουν στη διοίκηση τους κατακτητές μας. Οργιζόμαστε όταν παγιώνεται ο κεφαλικός φόρος και όταν αποκαλούν οι «προοδευτικοί» τούς αστυνομικούς μπάτσους που πρέπει να αφοπλιστούν. Ανοικτός ο δρόμος άραγε σε μια «ισλαμική άνοιξη»;

Γινόμαστε ανήμερα θεριά όταν αυτοκτονούν αδέρφια μας και όταν στερείται από τα ελληνόπουλα η δυνατότητα υπεράσπισης τής πατρογονικής γης. Φτάνουν τα λόγια και οι διαβουλεύσεις. Ας πράξουμε την αναγκαία Επανάσταση Εθνικής Αξιοπρέπειας. Να τελειώνουμε με το Σύστημα. Έλληνες στην Εξουσία, στην Κοινωνία, στην Εργασία, στο Στρατιωτικό Πεδίο τής Τιμής. Ένα Πατριωτικό, Λαϊκό και Εθνικιστικό Τόξο για Καθαρή, Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα ενάντια στους ντόπιους εκφραστές τού νεοταξισμού και τους γειτονικούς παρείσακτους. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: