ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 13-6-2018.

Κάποτε το ζητούμενο στον πολιτικό διάλογο ήταν η επίκληση τού πατριωτικού χρέους. Όμως αυτό συνέβαινε όταν οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονταν από τον ελληνικό λαό, από το Ελληνικό Έθνος, από το Ελληνικό Αίμα. Ουδέποτε έζησε η γενιά μου και πολλές άλλες πιο πριν και πιο μετά αληθινή Ελλάδα.

Σήμερα στον πολιτικό διάλογο επικρατεί ο οικονομικός «πατριωτισμός», το εμπόριο τής ανηθικότητας και η νεοταξική εξόντωση των εθνών. Οι αποφάσεις οι πολιτικές δεν λαμβάνονται από τούς πολίτες των εθνών, δεν λαμβάνονται από τον λαό, αλλά από τούς εισβολείς – κατακτητές των εθνών, από τούς τυχοδιώκτες πολίτες τού κόσμου, από τούς κοσμοπολίτες.

Έχουμε παρελάσεις κίναιδων, όταν στοχοποιούνται οι στρατιωτικές και οι σχολικές παρελάσεις. Μακεδονοποίηση των Σκοπίων με την ύβρη επιλογής … καλύτερου συνθετικού ονόματος, αποκρύπτοντας την εθνικότητα και τη γλώσσα που κινούν ωστόσο καθαρά οι Σκοπιανοί και οι παγκόσμιοι εντολείς τους. Έχουμε μετατροπή τής Ελλάδος και ολόκληρης τής Ευρώπης σε μη χριστιανικές κοινωνίες μέσω τής λαθρομετανάστευσης. Με μοχλό πίεσης των πάντων την φτωχοποίηση.

Αηδία με πιάνει όταν αντικρίζω αυτό το πολιτικό σίχαμα που το ονομάζουν δημοκρατικό πολιτικό διάλογο. Να μοιράσουμε την ιστορία μας, τα εδάφη μας, την πίστη μας, το ήθος μας, στα δύο, στα τρία και σε πολύ περισσότερα κομμάτια και κλίνες τού χάρτη, τής παγκοσμιοποίησης και τής κατά δικής της πορνείας κάθε είδους και μορφής.

Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Από την μια πλευρά είμαστε εμείς οι πιστοί στην Ελληνοορθοδοξία, στην ελληνική οικογένεια ανδρός και γυναικός, στην Ελληνική Φυλή, στην Ελληνική Πατρίδα, στην απόλυτη συνέχεια τής αρχέγονης ελληνικής ιστορίας, στην απόλυτη Αλήθεια Χριστού και στην Δικαίωση τής Μεγάλης Ελλάδος. Είμαστε εμείς που δεν δίδουμε σπιθαμή γης από τη Μακεδονία μας και από πάσα γη ελληνική, παρά μονάχα λυτρώνουμε Ελλάδα.

Απέναντί μας είναι οι εχθροί και μισητές Χριστού και Ελλάδος, οι εκφραστές και αποδέκτες μιας μισάνθρωπης παγκόσμιας θρησκείας, οι μετατροπείς τής Ιερής Ελλάδος μας σε Σόδομα και Γόμορρα, οι δημιουργοί ενός τύπου ανθρώπου δίχως ταυτότητα και ιδανικά, οι Σταυρωτές για μια φορά ακόμη Πίστεως και Πατρίδος. Οι μισέλληνες που διαμοιράζουν τα ιμάτια της Ελλάδος, τα αιματοβαμμένα μας χώματα όπως κάποιοι πρόδιδαν και μοίραζαν τα ιμάτια του Χριστού μας. 

Κανένας πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν γνωρίζει τι συμβαίνει. Είμαστε Έλληνες Πιστοί και Εθνικιστές και απέναντί μας δεν έχουμε αντιπάλους, αλλά εχθρούς τού Ιερού Ελληνισμού και υπηρέτες τού παγκόσμιου σατανά. Ένωσις των Ελλήνων ο μέγας σκοπός προς Δόξα Χριστού, προς κραταίωση Μεγάλης Ελλάδος, προς ασφάλεια των παιδιών μας. Οι αποφάσεις τής Ελλάδος στα χέρια των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: