ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΗ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ

ΑΘΗΝΑ 30-6-2018.

Ο διεθνισμός και ο οικουμενισμός συνιστούν την πλέον ύπουλη μορφή τυραννίας για έναν λαό και ειδικότερα για τον ελληνικό λαό συνιστούν επιπλέον ύβρη μέγιστη. Απηχούν την άρνηση τής φύσης και τής ταυτότητος τού Ελληνισμού. Ο διεθνισμός είναι η αλλοτρίωση τής ελληνικότητας και ο οικουμενισμός είναι η άρνηση τής ορθοδοξίας, με την επικράτηση τού ενιαίου τύπου ανθρώπου τής ασύνορης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ελληνισμός πλέον καλείται να αποδείξει εάν αξίζει όχι απλώς ελευθερίας, αλλά αυτής ταύτης τής ζωής.

Ο Ελληνισμός, η Πίστη και ο Πατριωτισμός είναι έννοιες εντελώς ασύμβατες και ασυμβίβαστες με την παγκοσμιοποίηση, την απιστία και τον κοσμοπολιτικό διεθνισμό που αποτελούν μέλη τού ίδιου σάπιου σώματος. Κάποιοι μάλιστα θέλησαν να μάς πείσουν ότι η πρόσμειξη θρησκειών και φυλών μπορεί να προσδώσει ένα δήθεν ανθρώπινο πρόσωπο στον «πατριωτισμό» τους. Είναι οι ίδιοι υποκριτές και φαρισαίοι των ημερών μας που μεθοδεύουν την αποβολή τής Ορθοδοξίας από το νομικό καθεστώς τής Πολιτείας και τον διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας.

Η αστική δημοκρατία, ο ελληνόφωνος σιωνιστικός νεοταξισμός δηλαδή, θέλει τούς κατοίκους τής Ελλάδος μη Έλληνες και μη χριστιανούς, την δε Ελλάδα χώρο και όχι χώρα. Αυτό είναι το απεχθές όραμα όλων των δημοκρατών στην Ευρώπη που την θέλουν μη ευρωπαϊκή και μη χριστιανική, απαλλαγμένη από τα έθνη της. Η Ελλάς που έλαβε αποστολικό χρίσμα από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και έκτισε την Ευρώπη γλωσσικά, πολιτισμικά και ονοματολογικά, δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι στους ξωμερίτες. Να αποβάλλουμε τούς δούρειους ίππους, αναλαμβάνοντας τα ηνία και ανακαταλαμβάνοντας τα κάστρα τής Ελληνικής Φυλής.

Η Ελληνοορθοδοξία και ο Ελληνικός Εθνικισμός πρέπει να δώσουμε την μαρτυρία τής διαφύλαξης των Παραδόσεων τής Φυλής με πνεύμα εξαπλώσεως τής μιας και μόνης αλήθειας που κληρονομήσαμε από το βάθος των αιώνων. Να βαδίσουμε μπροστά με όρεξη κυριαρχίας και ισχύος ενάντια σε κείνους που ζητούνε να εγκαταλείψουμε τα ιερά και τα πάτρια. Όσοι επιορκούν ενάντια σε Χριστό και Ελλάδα, να αποσχηματιστούν και να εξαφανιστούν από τα αιματοβαμμένα χώματά μας.

Μέσα σε μια στιγμή μονάχα οι παγκόσμιοι σατανάδες και οι σιωνιστοπροσήλυτοι δούλοι τους ζητούν να συλήσουν εθνικά εδάφη και θεοβάδιστα προσκυνήματα. Θέλουν να διχάσουν την ελληνική προσωπικότητα που ως άδειο πουκάμισο δεν δύναται να έχει ίχνος υπόστασης. Μάς ζητούν Βόρειο Ελλάδα και Νησιά και εξευμενισμό τής Τουρκίας με τουρκικές εξουσίες στην Κύπρο μας. Και την ίδια στιγμή μεθοδεύουν τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας τής Ιερής Ελλάδος που έδωσε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα το Εικοσιένα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την ελευθερία, ενάντια σε Τούρκους και σιωνιστές, σε εχθρικά στρατεύματα και σπιούνους κατοχικούς και σκιώδεις εντολοδότες, στους οποίους το ψευτορωμέϊκο ξανασκλάβωσε την Ελλάδα!!!

Στην Ευρώπη έχει αρχίσει να πνέει αέρας πίστεως και πατριωτισμού. Δεν θα απουσιάσει η Ελλάς την ώρα που Ουγγαρία, Αυστρία, Ιταλία, υψώνουν τα δικά τους λάβαρα. Η Θεία και Φυσική Νομοτέλεια είναι ουράνιο βλάστημα που χρειάζεται, προκειμένου να αναπτυχθεί και να επικρατήσει, να στηριχθεί στις ρίζες του και την ορμητική του διάθεση για ζωντάνια. Βλάστημα τής πλάσης, τής αλήθειας και τού δικαίου είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών και Ζωντάνια εστί η επικράτηση τής Ορθόδοξης και Μεγάλης Ελλάδος μέσα σε μια Κοινωνία Ελευθέρων Εθνών.

Ο Χριστός και η Ελλάς συνιστούν φύση ενιαία και αδιαχώριστη. Βασιλεύς των Ελλήνων είναι ο Ιησούς Χριστός, Θεός μας, Πατέρας μας, Βασιλεύς και Αρχηγός τής πίστεως και τής ζωής μας. Κράτος των Ελλήνων, οντότητα κραταιά, αυτάρκη και ηγεμονική συνιστά η Μεγάλη Ελλάς που εξαπλώνεται σε όλα τα ιστορικά εδάφη της σε ανατολή και δύση. Πίστη μας εδραία και οικουμενική είναι η Ελληνοορθοδοξία που σχηματίζει ο Αληθινός Λόγος τού Θεού που μάς κληροδότησε ο ίδιος ο Σαρκωθείς Χριστός και Θεός. Και πλήρωμα τής Ελλάδος μας είναι η Ελληνική Φυλή πιστών και στρατιωτών τού Γένους μας.

Η αληθινή και φυσική Ελλάς λοιπόν δεν είναι μήτε ζήτημα κομματικοποίησης και κομματιάσματος τής λαϊκής βούλησης μήτε διαπραγματεύσεως των κοσμοπολιτών αντίχριστων τής παγκοσμιότητας. Μα κι αυτή η κοσμοπολίτικη μετάλλαξη τής λαϊκής φυσιογνωμίας και ταυτότητος είναι διαβολική άρνηση τής φύσεως, διαστροφή που υπηρετεί τον εχθρό Θεού και Ανθρώπου. Αλλά ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι εξάπλωση τής ορθοκανονικής τάξεως τής ανθρώπινης δημιουργίας και τής αρμονίας στις σχέσεις των λαών.

Ύψιστη εργασία μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες και να βαστήξουμε τη Φυλή όρθια και τα λάβαρά μας ψηλά στην πρώτη γραμμή τού αγώνα και σε κάθε σπιθαμή τής εθνικής μας γης. Ζούμε στην υπερευλογημένη Πατρίδα μας που έχει αποστολή μέγιστη να ξεριζώσει βέβηλους και πολεμίους. Να προασπίσουμε και να ενδυναμώσουμε την εθνική και τη θρησκευτική μας ταυτότητα. Να γίνουμε αφέντες τής γης μας και πλοηγοί λευτεριάς και μεγαλοσύνης. Δίκαιο και Ατσάλι, Ελλάς ενιαία και ισχυρή, με μπροστάρη τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: