ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΧΑΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 6-6-2018.

Τα προικισμένα έθνη οι σταυρωτήδες νεοταξίτες τα χτυπούν με μια συγκεκριμένη σεισμική ακολουθία πολιτικών κατ’ αρχήν και κατόπιν στρατιωτικών γεγονότων. Εσωτερική σπορά διεφθαρμένων, οικονομική φθορά, τρομοκρατία, τακτικό πόλεμο. Είναι μια διαδικασία που έχει μόνιμη απόληξη παγκόσμιο πόλεμο και παγκόσμια σκήπτρα.

Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί και οι σιωνιστές ψευτοσύμμαχοι μεθοδεύουν χάος αιχμαλωσίας σε βάρος τής Ελλάδος μας. Το σχέδιο μεταλλάξεως τής Πατρίδος μας σε διεθνή αποθήκη ψυχών και πλούτου βρίσκεται στο τελικό του στάδιο. Αυτό που ακολουθεί τα μνημόνια είναι πολιτειακή ανωμαλία και εδαφικός ακρωτηριασμός μας.

Φεύγει το ΔΝΤ από το οικονομικό πρόγραμμα δολοφονίας τής Ελλάδος μέσα σε συζητήσεις βιωσιμότητας τού χρέους. Αυτό σημαίνει σιωπηρή χρεοκοπία, όταν παράλληλα διεφθαρμένοι πολιτικοί και οικονομικά σκάνδαλα τελειώνουν τα οικονομικά αποθέματα που το σύστημα εγκλώβισε στην παρασιτική οικονομία τύπου χρηματιστήριο. Τότε θα φύγουν τα ψευτοπεριούσια κεφάλαια, όπως μάς είπαν οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας.

Στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας και των Σκοπιανών σφετεριστών, οι πολιτικοί αναμειγνύουν μέχρι και την Εκκλησία, ενώ δρομολογείται η επιστροφή τής σκοπιανής εκκλησίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ταυτόχρονα, η παράδοση τού ονόματος τής Μακεδονίας μας στα Σκόπια ντύνεται με το ένδυμα τής «ειρήνης» και τής «καλής γειτονίας». Με την απώλεια τής Μακεδονίας μας, χάριν των γεωπολιτικών σχεδίων τού νεοταξισμού και τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Όμως δεν θα τούς περάσει. Η Μακεδονία μας θα γίνει η οδός τής δικής μας λύτρωσης.

Στο δε τρίτο σκέλος, έχουμε ενεργοποίηση τής ελληνόφωνης τρομοκρατίας των παγκοσμιοποιητών. Εκφοβισμός τού Ελληνισμού μας, παράλυση τής κοινωνίας, επιβολή νοθεύσεως ακόμη και σε εθνολογικό επίπεδο επί τη βάσει τής λαθρομετανάστευσης και στο τέλος κοινωνική σύγκρουση προ φτωχοποιήσεως. Όλα τούτα, όταν οι Τούρκοι καραδοκούν να επανέλθουν σε Νησιά και Ηπειρωτική Ελλάδα.

Το χάος που θέλουν οι εχθροί μας ανατολής και δύσης μπορεί και πρέπει να γίνει η αφετηρία για την αντεπίθεση τής Ελλάδος μας και τον ενταφιασμό των αντίχριστων που θέλουν το σφράγισμα τού ελεύθερου και πιστού ανθρώπου. Διότι αυτό έρχεται ξωπίσω. Και ο εγγυητής τής ελευθερίας και τής Θείας Αληθείας είναι ο πιστός και εθνικιστικός Ελληνισμός μας.

Κάποιοι λέγουν πως θα γίνουν στη χώρα μας πρόωρες εκλογές. Το σίγουρο είναι ότι η τελευταία προδοτική κυβέρνηση πριν λευτερώσουμε εμείς οι Εθνικιστές την Πατρίδα μας θα είναι οικουμενική πάντων των "δημοκρατών". Τούτο θα γίνει με επίκληση τάχα σωτηριώδη αυτών τούτων των προδοτών. Πράμα που μπορεί να γίνει και από την παρούσα βουλή.

Το οικονομικό χάος αποσκοπεί στην οικουμενική κυβέρνηση. Το κοινωνικό χάος αποσκοπεί στο σταμάτημα τής δικής μας ορθόδοξης και εθνικιστικής Ελλάδος. Ο ελληνικός λαός δεν θα πέσει. Ο Ελληνικός Στρατός θα φράξει το δρόμο στις φλόγες. Η Ελλάς θα αποδιώξει το ψευτορωμέϊκο. Τον Εθνικισμό μας και τον Πατριωτισμό μας θα τον ενώσουμε. Ο Στρατός θα βαστήξει την Ελλάδα. Κι εμείς οι Πιστοί τού Θεού και τής Ελλάδος ενωμένοι πλέον θα παραλάβουμε την Αληθινή Ελλάδα καθαρή για να την λαμπρύνουμε. Το αποφάσισε ο Θεός και το πράττουμε ομοίως μαζί Του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: