ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ - ΕΝΩΣΙΣ Ή ΜΑΡΑΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 24-6-2018.

Η ιστορία είναι ένας αέναος κύκλος ζωής και θανάτου. Οι σοφοί λαοί μαθαίνουν από τα λάθη τους. Οι πεισιθάνατοι λαοί τα επαναλαμβάνουν μέχρι να σβήσουν από τον χάρτη, οδηγούμενοι στο βιολογικό χαμό τους. Οι δε σοφοί λαοί χαλυβδώνουν την ενότητά τους και μάχονται διαρκώς, γράφοντας νέες σελίδες δόξης στο σύγχρονο βιβλίο τής ιστορίας. Και τώρα ήρθε πάλι η ώρα να νικήσει το δίκαιο με την ατσάλινη πυγμή.

Οι σκοτεινοί κύκλοι τής παγκοσμιοποίησης βάλθηκαν να κοντύνουν την Ελλάδα για να την εντάξουν στην ασύνορη σκλαβιά τους. Σκοπός τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι η εξαφάνιση τής εθνικής ταυτότητος με τον πλέον αισχρό εκβιασμό τού οικονομικού μαρασμού και τής εθνολογικής νοθεύσεως. Οι εντολές έχουν διαβιβαστεί στα κόμματα που διασπώνται και σχηματίζουν επιλεκτικούς συνασπισμούς, προκειμένου να οδηγήσουν τον λαό στην απέλπιδα υποταγή.

Τα ερωτήματα στα οποία πρέπει πλέον να απαντήσει το Ελληνικό Έθνος είναι σαφή. Ή ταν ή επί τας για μια ακόμη φορά, που σημαίνει νίκη τού Ελληνισμού και τής Εθνικής Ιδέας ή αλλοτρίωση και αφομοίωση από την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση. Και ακόμη, ένωσις ή μαρασμός, που σημαίνει προσήλωση και διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής ή βιολογικός μαρασμός. Και το ιερό χρέος τού Ελληνισμού μας είναι να καταστούμε Νικητές και Ζωντανοί Έλληνες.

Η εξέλιξη τού ιστορικού χρόνου μάς δείχνει με τον πλέον σκληρό τρόπο πόσο μεγάλο λάθος και πόση αβάσταχτη ανοησία υπήρξε η εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας και τής Εθνικής μας Ολοκλήρωσης. Πόσο εγκληματική πράξη υπήρξε η μη ολοκλήρωση τής απελευθερώσεως των σκλάβων πατρίδων μας χάριν τής συγκροτήσεως τάχα ασφαλούς κράτους και καλής γειτονίας με τούς εχθρούς μας! Παγίδα στην οποία μάς οδήγησαν οι άκαπνοι και προδότες πολιτικοί ευθύς μετά το Εικοσιένα και τούς Βαλκανικούς Πολέμους και τη Μικρασία μα και στον καιρό των μνημονίων, όταν πρωτύτερα η Βουλή δια τής Μπενάκη είπε μπροστά στον τότε Πρόεδρο Παπούλια ότι τα σύνορα και η εθνική μας κυριαρχία θα μειωθούν χάριν τής ίδιας πάντα ψευτοειρήνης και τής ευρωπαϊκής ολοκληρώσεως…

Φτάσαμε λοιπόν στο ξεπούλημα τής Μακεδονίας μας στα Σκόπια και την Ψευτοευρώπη, με αντάλλαγμα όπως ειπώθηκε ξεκάθαρα ρύθμιση τάχα μέρους τού χρέους που φόρτωσαν πολιτικοί και τοκογλύφοι στην Ελλάδα. Είδαμε τον εβραίο χρηματοδότη των Σκοπίων Σόρος να γράφει σε άρθρο του στον σιωνιστικών συμφερόντων αμερικανικό Τύπο για την ενοποίηση των Βαλκανίων και την κατάργηση κάθε εθνικού στοιχείου. Φτάσαμε στο σημείο να αρνιέται το κράτος «μας» την κατά δική μας ελληνικότατη Βόρεια Μακεδονία μας σε Μοναστήρι, Αχρίδα, Δοϊράνη, Γευγελή και να μάς ζητούν οι αλβανοί χωροφύλακες τής νεοταξικής κατοχής να καταργήσουμε επιπλέον την χρήση τού όρου Βόρειος Ήπειρος, επιδιώκοντας μεγάλη βαλκανική Αλβανία!!!

Συζητούν οι πολιτικοί διαχειριστές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού, κυβερνώντες αυτοαποκαλούμενοι, την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στα νερά τής Αδριατικής προς την Αλβανία, ως επίφαση τάχα πατριωτισμού, μη τολμώντας να κάνουν βήμα στο Αιγαίο, την διαχείριση τού οποίου μοιράζονται με ψευτοσυμμάχους και Τούρκους. Και την ίδια στιγμή το αλβανικό ψευδοκράτος που στηρίζουν οι σιωνιστές ζητά αναγνώριση τής ψεύτικης γενοκτονίας των Τσάμηδων και επιστροφή σ’ αυτούς περιουσιών και εδαφών. Οι ίδιοι οι Τσάμηδες λένε πως είναι οι … Ηπειρώτες και ευχαριστούν την Αλβανία για τη στήριξή της!!!

Τώρα καθίσταται σαφές και στους πλέον αδαείς ποιοι και γιατί ακύρωσαν τούς αγώνες τού Ελληνικού Έθνους. Ποιοι και γιατί φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη. Ποιοι και γιατί σκόρπισαν τον Ελληνισμό στα τέσσερα σημεία τού πλανήτη, δίχως εθνικό έλεγχο και διεθνή παρέμβαση στα ελληνικά πράγματα. Ποιοι και γιατί οδήγησαν τον ελληνικό λαό στο δημογραφικό μαρασμό και τη φτώχια. Ποιοι και γιατί νοθεύουν τον εθνολογικό ιστό με λαθρογυρολόγους. Ποιοι και γιατί κυνηγούν τον Ελληνικό Εθνικισμό. Και γιατί κάποιοι θέλουν τον Ελληνικό Εθνικισμό διαιρεμένο…

Η ελευθερία και η ζωή είναι πλασμένες για τούς πιστούς και δυνατούς ανθρώπους. Η ζωή είναι ένας διαρκής πόλεμος μέχρις ότου να επικρατήσει ολωσδιόλου το δίκαιο επί τού αδίκου και η πίστη επί τής απιστίας. Η Ελλάς είναι Πατρίς τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνικού Αίματος. Είναι η Πατρίδα των Πιστών στον Χριστό και στην Ελληνική Φυλή. Και οι υποχρεώσεις μας είναι εξίσου σαφείς. Ελληνορθόδοξα Προσκυνήματα, Κράτος Εθνικό, Διαιώνιση τής Φυλής, Επιστροφή Ελλήνων και Ελληνικών Εστιών κάτω από τα Ελληνικά Λάβαρα, κάτω από την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό.

Τις Συμφωνίες και τις Συνθήκες τής Ελλάδος τις αποφασίζει και τις εφαρμόζει αποκλειστικά και μόνον το Ελληνικό Έθνος. Λόγο και ύπαρξη στην Ιερή Ελλάδα μας δεν έχουν όλοι όσοι λένε τάχα μου πως είναι Έλληνες. Διότι ο Έλλην γεννιέται και πιστοποιεί καθημερινά την ελληνικότητά του με την δημιουργία πολιτισμού, με την αξιοποίηση τής ελληνικής γης και εργασίας προς όφελος τής γεωπολιτικής και οικονομικής ισχύος τής Ελλάδος. Με το ταίριασμα τού Ελληνικού Αίματος και τής Ελληνικής Συνείδησης, ώστε να γίνει η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη και ο Έλλην όπου γης διαμορφωτής τής εθνικής πολιτικής και φωνή τού Έθνους μας.

Το ψευτορωμέϊκο με τα κομματικά φερέφωνα τής παγκοσμιοποίησης ανοίγει την σύγχρονη κερκόπορτα τού Ελληνισμού. Επιθυμεί να δημιουργήσει τεχνητές και ανύπαρκτες μειονότητες μέσα στην υποθηκευμένη Πατρίδα μας, προκειμένου να υποστηριχθεί από τούς διεθνείς σιωνιστές εντολοδότες του στον σχηματισμό μεγάλης οικουμενικής κυβέρνησης. Και το πρόσχημα είναι η οικονομική ανάσα. Όμως ο παγκόσμιος θρόνος δεν χωρά τούς πάντες. Και η ειρήνη που τάζουν οι ψευτοσύμμαχοι είναι κι αυτή μια απάτη.

Ο Ελληνισμός πάντα προχωράει μπροστά με το Δίκαιο και το Ατσάλι. Ο Ελληνισμός είναι γεννημένος για να ανοίγει τον δρόμο στην μεγαλοσύνη και την δόξα, στην πίστη και τον ηρωικό τρόπο ζωής. Δεν υποτάσσεται στον βαρβαρισμό και δεν σκορπάει γη και ύδωρ ελληνικό. Ξερίζωμα των διεθνιστών από την δική μας Πιστή στα πεπρωμένα και τον Πατριωτισμό της Ελλάδα. Λαός και Στρατός Ένα Σώμα υπό την Σημαία τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας. Ένα Έθνος – Ένας Λαός – Μια και μόνη Εθνική και Λαϊκή Παράταξη – Μια Μεγάλη Ελλάδα στα ιερά χώματα και την γεωπολιτική αυλή της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: