ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΖΩΗΣ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

ΑΘΗΝΑ 10-6-2018.

Στα θέματα τής πίστεως και στα θέματα τής πατρίδος θα είστε αμετακίνητοι και αυστηροί. Εδώ δεν χωράνε παζάρια.
Άγιος Παίσιος Αγιορείτης

Στα ανθρώπινα δημιουργήματα που αποσκοπούν στην καλυτέρευση τής ζωής μπορούν να γίνουν αναρίθμητες βελτιώσεις. Έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε την πλάση λειτουργική, αξιοποιώντας το μυαλό που μάς έδωσε ο Θεός. Δεν μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσουμε το οικοδόμημα και τις αξίες που μάς έδωσε ο ίδιος ο Θεός. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να γκρεμίσουμε την πίστη και την πατρίδα, οδηγώντας τα παιδιά μας στο μαρασμό.

Ο Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης που πολύ ευλαβούμαι, όπως όλους τούς Αγίους μας, και τού έχω μεγάλη αδυναμία για τις προφητείες που μιλούν για την Αγία Ρωμανία μας, είχε πει με την Θεία Πρόνοια και με σοφία ότι «στα θέματα τής πίστεως και στα θέματα τής πατρίδος θα είστε αμετακίνητοι και αυστηροί.» Εδώ, μάς είπε ο Άγιος, δεν χωράνε παζάρια. Διότι ο Θεός μάς έπλασε κατ’ εικόνα και ομοίωσή Του. Μάς έδωσε την γενέθλια γη, την γη των πατέρων μας, την πατρίδα μας και τούς κανόνες τού ήθους και τής παρρησίας για την προστασία μας, την πίστη μας και τις αξίες μας.

Οι πειρασμοί στον κόσμο τούτο υπάρχουν για να δοκιμαστούν οι άνθρωποι και να αποδείξουν τον βαθμό τής πίστη τους στην ουρανόθεν κληρονομιά που έλαβαν. Οι άξιοι δοκιμάζονται κάθε ημέρα και σε κάθε εκδήλωση τής ζωής τους. Κι εμείς οι νεότεροι Έλληνες, απόγονοι τρανής γενιάς αποστολικής και εκπολιτιστικής, οφείλουμε να υπερβούμε για πολλοστή φορά τις προκλήσεις που είναι εκ νέου τόσο σε βάρος τής Ορθοδοξίας όσο και σε βάρος τής ύπαρξης τού Ελληνικού Έθνους.

Δεν πρέπει να δώσουμε γη και ύδωρ στους εχθρούς μας, όσο κι αν κοστίσει τούτο. Στις έσχατες ημέρες των θρησκευτικών και οικονομικών εκβιασμών, έχουμε φτάσει στο σημείο να μάς προσφέρουν χρήμα για να πάρουν χώμα καθαγιασμένο, γιομάτο οστά αγίων και ηρώων. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μάς φτιάχνουν βιομετρικές ταυτότητες, προάγγελο τού ενσώματου χαράγματος, προκειμένου λένε να μάς φορολογούν δίκαια, δίνοντάς τους ηλεκτρονικά βήματα και ψυχή.

Δεν διαφέρουν λοιπόν καθόλου οι βρωμερές απαιτήσεις που μάς ονομάζουν δίκαιη φροντίδα οι σατανολάτρες πολιτικοί και σιωνιστές από τις επάρατες προδοσίες τού Εφιάλτη και τού Ιούδα. Ο ένας ακολούθησε εκ τού μακρόθεν τον Λεωνίδα και έμεινε μακριά του, προσεγγίζοντας τον Ξέρξη για τον χρυσό. Και ο έτερος, μαθητής όντας τού Ένσαρκου Λόγου Ιησού Χριστού, επέλεξε έναντι προφάσεως να δώσει τον Διδάσκαλο στους εμπόρους τής πίστης για να Τον θανατώσουν κι όχι για να Τον ακούσουν.

Η Αλήθεια είναι μία και μόνη. Ή την αποδέχεσαι ή την απορρίπτεις. Η Πατρώα Γη είναι κληρονομιά τού Πατρός. Την τηρείς καθαρή στην πίστη και λεύτερη για τα παιδιά σου ή την απορρίπτεις και την παραδίδεις στους σκλαβωτές των εθνών. Και φυσικά είσαι στο πλευρό τού Θεού ή στο πλευρό τού Διαβόλου, στο πλευρό εκείνων που διαστρέφουν την αλήθεια και γνωρίζουν τον Άνομο ως ψευτοθεό. Αλλά ο Έλλην είναι λευτερωτής ναών, εδαφών και ψυχών. Ο Έλλην είναι με τον Χριστό κι όχι με τον χρυσό των παγκόσμιων τυράννων.

Ο Ιερός Ελληνισμός μας έχει ζήσει την προέλαση των εωσφορικών δυνάμεων. Τις είδαμε και τις πολεμήσαμε στον καιρό των Μήδων και στον καιρό των Τούρκων κατά κύριο λόγο. Οι Τούρκοι παρέμειναν στα πλευρά τού Έθνους μας και θα υπάρχουν μέχρι την στιγμή που θα τούς αποδιώξουμε από τα προσωρινά σκλαβωμένα εδάφη μας σε Ίμβρο, σε Τένεδο, σε Ιωνία, σε Πόντο και ολούθε, μαζί με τα δουλικά τους τα αλβανικά και σλαβικά. Και θα φύγουν μαζί με τούς αληθινούς εντολείς και πάντοτε συμμάχους τους εβραιοσιωνιστές που καθοδηγούν όλους τούς εναντίον μας εισβολείς.

Ο Έλλην κατάγεται από τον Ιησού Χριστό που είναι ο ενσαρκωμένος Θεός μας. Ο Εβραιοσιωνιστής προσηλώθηκε στον Διάβολο, αρνούμενος την φύση του. Αυτή είναι μια πρωταρχική αλήθεια που ισχύει από την αρχή τής ανθρώπινης ιστορίας αδιάλειπτα. Κανείς δεν επιβάλλει την οποιαδήποτε συμπεριφορά, αφού ο άνθρωπος γεννήθηκε λεύτερος για να εξελίξει τον πολιτισμό και τη κάθε γενιά, κάθε λαός να εξαπλώσει το έθνος του στη γη που κληρονόμησε. Η προστασία τής εθνικής μας ταυτότητας είναι ιερή υπόθεση και απαραβίαστη. Και εκείνος που την καταπατεί αξίζει μονάχα αφανισμό.

Ο Ελληνισμός μας δεν στρέφεται και δεν έχει στραφεί ποτέ εναντίον κανενός άλλου λαού. Όλοι οι λαοί έχουν μέσα τους τα καλά και τα κακά στοιχεία και τούς ανθρώπινους φορείς τους. Χρέος τού λαού είναι η δόμηση τής εθνικής του κοινότητος με τούς καλούς, τούς πιστούς, τούς ενάρετους, τούς πολεμιστές τού δικαίου. Χρέος τού λαού είναι η αποβολή των κακών, των άθεων, των άδικων, των εισβολέων ξένης γης. Διότι σε πάσα άλλη περίπτωση, αν η ανομία επικρατήσει, χαρακτηρίζει τον λαό. Όσοι ανανήψουν, καλοί και ευλογημένοι.

Πρώτιστο καθήκον μας είναι η αποβολή των ψευτορωμιών και η αποκατάσταση τής εθνικής ταυτότητος ημών των Ελλήνων. Θα απελευθερώσουμε κάθε ελληνικό ναό, κάθε ελληνική γη, πάσα ελληνική ψυχή. Δεν δίνουμε γη και ύδωρ. Ελληνοορθοδοξία και Μεγάλη Ελλάδα είναι τα Κάστρα τής Φυλής μας. Πίστη, Αρετή και Τόλμη λέγονται τα όπλα μας. Η Πίστη μας στο Θεό και τα καθαγιασμένα Ελληνικά Όπλα. Με το Σταυρό και το Ξίφος σε Ελληνίδα Ανατολή και Δύση.

Βρισκόμαστε σε καιρό πολεμικό. Οι προσωρινά μεγάλοι ανάβουν πολεμική φλόγα, γιατί είναι όλοι τους δούλοι τού Διαβόλου. Τούς οδηγούν Σταυρωτήδες. Το μέτωπο τού πολέμου είναι στον Αίμο, στο Αιγαίο, στην Μεσόγειο. Είναι η επικράτεια τής δικής μας Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας Μας. Τα εσωτερικά ελληνόφωνα και ξενόφωνα παράσιτα δεν σώζουν τούς νεοταξίτες, γιατί τελειώνουν. Λαός, Στρατός και Εθνικισμός, με τις αποφάσεις και τις λόγχες σε μια στιγμή επάνω, θα γενούμε στη σωστή στιγμή Κράτος και Μεγάλη Ελλάδα, Αγία Ρωμανία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: