ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΕΝΑΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 16-6-2018.

Η εγκράτεια, ο αλληλοσεβασμός και η προσευχή των γονέων αποθησαυρίζονται στα παιδιά και επιστρέφουν ως χαρά και ευλογία στους γονείς.
Άγιος Παίσιος Αγιορείτης

Στους χρόνους τούς έσχατους τής οικονομικής αιχμαλωσίας και τής υποθηκεύσεως σάρκας στον διαβόητο αντίχριστο, υπάρχουν ψυχές ευλογημένες που επενδύουν στον ένα, διαρκή και αταλάντευτο θησαυρό αγάπης. Είναι ο Πατέρας, Βασιλεύς και Αρχηγός τής ζωής και τής πίστης μας Θεός που μάς ευεργετεί με τα παιδιά μας ως ευλογία και διαρκή παρουσία Του στον αέναο ελληνισμό.

Ο αδαπάνητος και ακλόνητος θησαυρός τής Ελληνικής Φυλής που έχει δώσει άπειρους αγώνες θυσίας και αίματος για τού Θεού την πίστη την αγία και τής πατρίδος την ελευθερία είναι τα γεννήματά μας και θεμέλια γερά τής ζωής είναι οι αρχές και οι αξίες με τις οποίες προικίζουμε τα παιδιά μας. Και τα πολύτιμα εφόδια τής ζωής είναι η προσευχή τής αγάπης για τη στήριξη τού Θεού, είναι η αποθήκευση των ωφέλιμων υλικών και πνευματικών αγαθών με την εγκράτεια, είναι το σφιχτό δέσιμο ψυχής ανάμεσα στους ανθρώπους.

Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης μάς είπε με τα λόγια τής γεμάτης Θεό καρδιάς του ότι η εγκράτεια, ο αλληλοσεβασμός και η προσευχή των γονέων αποθησαυρίζονται στα παιδιά και επιστρέφουν ως χαρά και ευλογία στους γονείς. Είναι ύψιστη απόδοση τιμής προς τον Δημιουργό και το ομορφότερο έργο τού ανθρώπου η γέννηση και η ανατροφή βλαστών που ξεχειλίζουν ευγένεια και κάλλος πρώτα απ’ όλα στην ψυχή και την συμπεριφορά κι ύστερα στον πλούτο των αγαθών. Η πίστη, η φιλοπονία και η αρετή, η διαιώνιση τής Φυλής μαζί με το φούντωμα το πολιτισμικό ευχαριστεί το Θεό και επαινεί τον γονιό για τον ανθό του.

Οι σιωνιστές επικυρίαρχοι τής αντίχριστης νέας τάξης πραγμάτων έχουν εγκαταστήσει μέσα στα έθνη και τις κοινωνίες ταγούς ασεβείς και εκμεταλλευτές τού ανθρώπου. Έχουν βάλει στη θέση τού Χριστού τον γιομάτο άδικο αίμα χρυσό και στη θέση τού ναού και τής αγίας τράπεζας την τράπεζα των τοκογλύφων. Πουλήσανε οι πολιτικοί τον εθνικό θησαυρό και τον κάνανε λαϊκό χρέος. Οικουμενιστές και Νεοταξίτες ενώνουν θρησκείες και σύνορα και λέγουν στο Έθνος να πουλήσει πίστη και προγονικά χώματα για να ζήσει. Όμως η νέα παγκόσμια πολεμική αιματοχυσία που φέρνουν θα τούς πνίξει.

Εκείνοι οι πολιτικοί, οικονομικοί και θρησκευτικοί παράγοντες που κάμουν ναούς και πατρίδα συναλλακτικό μέσο είναι άδεια κουφάρια πνευματικώς και πρώτος κίνδυνος για την εσωτερική γενοκτονία τού λαού. Όμως ο Ελληνισμός είναι μια αδιάσπαστη φυλετική συνέχεια και μια βιολογική πραγματικότητα που στηρίζεται στην αλληλεγγύη και την ισοτιμία των όμαιμων μελών της. Δεν επηρεάζεται από τούς κακούς σπόρους. Κεφαλή τής Εθνικής Κοινότητος είναι ο Θεός. Στύλοι οι Άγιοι, οι Ήρωες και οι Δάσκαλοι τού Γένους μας.

Οι Έλληνες έχουν για δύναμη και στήριγμα το αίμα τής καρδιάς τους. Δίδουν πνευματική τροφή, δύναμη θέλησης, αλτρουισμό και ευγενή φιλοδοξία στα παιδιά τους, ώστε να φυλάξουν την ταυτότητά τους αλώβητη και να φτιάξουν την πατρίδα ακόμη καλύτερη διά των δικών τους χεριών. Τα παιδιά μας είναι αίμα από το αίμα μας, σάρκα από τη σάρκα μας, η διαρκής παρουσία τού Θεού μέσα στην επίγεια ζωή. Κι εμείς οι γονείς τους είμαστε εικόνα Θεού και σκυτάλη αγωνιστών τού Έθνους. Διδάσκουμε στα ελληνόπουλα πίστη και ξίφος μαζί.

Μαθαίνουμε και διδάσκουμε διαρκώς μέσα στον αέναο ιστορικό χρόνο παρακαταθήκες αδιάλειπτης βιωσιμότητας. Να φυλάττουμε την γη των πατέρων μας από λαθροθήρες και να την καλλιεργούμε με τον δικό μας μόχθο. Να εμπεδώσουμε πως πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει πολλά αγαθά, αλλά εκείνος που δεν τα έχει ανάγκη, γιατί έχει όλα όσα τού χρειάζονται. Να καταναλώνει όσα τού δίδει η Δωρεά τού Θεού και να ευγνωμονεί τον Δημιουργό για την κάθε ημέρα που έρχεται μέσα από την προσευχή του. Η σπορά αυτού του Έλληνα είναι η χαρά τού γονιού και η βιωσιμότητα τής Φυλής κι όχι τα γρόσια τού τυράννου στην υπηρεσία τού σατανά τής παγκοσμιοποίησης.

Η φροντίδα που δίδει ο γονιός στο παιδί και το παιδί στον γονιό και την πατρίδα είναι το ομορφότερο χρέος τού κόσμου. Ο τόκος αυτού τού χρέους επιστρέφει με την μορφή τής αγάπης στον άνθρωπο. Είναι η ελευθερία τής ψυχής που δροσίζεται από τα Θεία Νάματα. Είναι ακόμη η ελευθερία νου και σώματος που σπάζει δεσμά δουλείας, που χτίζει φρέσκους πολιτισμούς, που κάμει τον Έλληνα χρήσιμο, χτίζοντας καλύτερη γενιά από όσες προηγήθηκαν. Είναι ακόμη ο αλληλοσεβασμός που ενώνει τα ελληνόπουλα στον δρόμο τής αληθινής προόδου, τής ισχυρής Ελλάδος που εκπέμπει αλήθεια στην κορυφή τής οικουμένης.

Η επιτυχία τού γονιού απεικονίζεται στο χαμόγελο και την καταξίωση τού παιδιού. Στην αγνή ψυχή και τα όμορφα έργα που δίδουν σχήμα στην αγωγή που έλαβε. Η τήρηση των ενάρετων εντολών και η συνέχεια τής ιστορίας τού Έθνους. Ο αποθησαυρισμός τού μόχθου είναι η αγαλλίαση που λαμβάνουν οι γονείς από το Θεό, η αγάπη των παιδιών, η χαρά και η λευτεριά που δίδουν οι νέοι μαχητές και κληρονόμοι τής Φυλής στους πιστούς προπάτορες και ευπρεπιστές τού Οίκου Χριστού και Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: