ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΟΦΙΟΣΥΝΗΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗΣ

ΑΘΗΝΑ 29-6-2018.

Τα αργύρια πρόδωσαν τον Ιησού Χριστό. Τα αργύρια πρόδωσαν τον Λεωνίδα. Τα αργύρια προδίδουν την Μακεδονία μας και την Ελλάδα ολάκερη. Τα αργύρια σταυρώνουν σαν τον Χριστό μας την Ελληνική Φυλή και όλα τα έθνη τής Ευρώπης. Στο άντρο τής ψευτοευρώπης που αποκαλούν «Ευρωπαϊκή Ένωση» έχει ξεσπάσει προοδευτική λύσσα για την υιοθέτηση κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής για την απορρόφηση των λαθρογυρολόγων, με στόχο την αποχριστιανοποίηση και την εθνοφυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών λαών.

Ο διεθνιστικός συρφετός που ασκεί πολιτική διαχείριση για λογαριασμό τού νεοταξισμού των Σταυρωτήδων στην Ελλάδα μας, πριμοδοτεί υπέρ τού λαθροεποικισμού και λαμβάνει λαθρομετανάστες σε αντάλλαγμα «χρέους», τακτοποίηση τού αίσχους που κι αυτή εικονική και ψευδής είναι. Οι ηλεκτρονικές Κάρτες τού Πολίτη που θα μάς φέρουν συντομότατα με πρόσχημα τη δίκαιη φορολόγηση, θα ξεγυμνώσουν το θέατρο τού παραλόγου.

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές εκδηλώθηκαν μέσα από το συλλογικό τους όργανο υπέρ τής βρωμερής συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλάει την Μακεδονία μας και την αποδίδει σε Σιωνιστές και Σλάβους. Ο δε δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξηλώνει τα αγάλματα των Μακεδονομάχων. Και η δικαιοσύνη απελευθερώνει αλληλέγγυους τού ελληνόφωνου βιασμού τής Ελλάδος.

Η ελληνική κοινωνία έχει κυκλωθεί από την πνιγερή οσμή τής ψοφιοσύνης. Και ο Ελληνισμός μας έχει ιερό χρέος να αναφωνήσει αυτό που έχει μέσα στο φυλλοκάρδι του. Κάτω το κράτος τής ψοφιοσύνης! Ζήτω το Έθνος τής Ελληνοσύνης! Η προδοσία έχει λάβει τις μορφές τού Ιανού. Το ένα κεφάλι λέει ναι στη διάλυση τής Ελληνικής Πατρίδος και τής Ελληνικής Φυλής. Το άλλο κεφάλι τσινάει τάχα μου, κλείνοντας ωστόσο το μάτι στο πρώτο.

Το Ελληνικό Έθνος όμως έχει ένα κεφάλι, μια καρδιά, μια ψυχή, ένα σώμα. Σαλπίζουμε την μια και μόνη Αλήθεια. Θέλουμε να πολεμήσουμε τούς εχθρούς μας, θέλουμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη, θέλουμε να ζήσουμε ως Ορθόδοξοι και Έλληνες Άνθρωποι. Και αφού το θέλουμε, το πράττουμε. Να ρίξουμε τον εσωτερικό εχθρό πρώτα που είναι ο πιο επικίνδυνος. Τότε με τον Έλληνα ενωμένο, η ανάπτυξη και η ισχύς τής Ελλάδος, εντός και εκτός συνόρων, είναι δεδομένη. Από εμάς τούς Πιστούς Έλληνες, από εμάς τούς Εθνικιστές Έλληνες. Εδώ και τώρα, Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: