ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ευρωπαϊκή κάρτα νέων


ΑΘΗΝΑ 4-6-2011.

Οι εκτελεστές της Πατρίδος μας έχουν βαλθεί να αποκλείσουν κάθε διέξοδο διαφυγής από τα δεσμά που της έχουν επιβάλλει με κάθε ανέντιμο και ανήθικο τρόπο. Τα νεοταξικά λυκόρνεα της παγκοσμιοποίησης και οι καθεστωτικοί εκπρόσωποι αυτών επιδιώκουν να προκαλέσουν την ασφυξία της Ελλάδος προκειμένου να την οδηγήσουν στην ηθική εξαχρείωση, τον πνευματικό μαρασμό και τον βιολογικό της θάνατο. Είναι ξεκάθαρο. Δεν μας πρέπει να το προσπερνάμε λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Τα βήματα του Ελληνισμού και του σιωνισμού είναι καμωμένα για αναμέτρηση και μόνον.

Για να αντιμετωπίσουμε ολοσχερώς τα προβλήματα που σχετίζονται με την θέση της Ελλάδος και των παιδιών μας στο διηνεκές πρέπει να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να ζήσουμε ως κυρίαρχο έθνος. Μονάχα έτσι θα έχουμε την λευτεριά μας, όταν το έθνος αποφασίσει να χτίσει την δική του ελληνική τάξη πραγμάτων. Στην αρχή λοιπόν πρέπει να σταματήσουμε τον αργό θάνατο της φυλής μας.

Ο μεγάλος μας ηθοποιός Θανάσης Βέγγος που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή είχε πει τη μεγάλη αλήθεια με τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας αγνός άνθρωπος του λαού κατά πως λέμε. Είχε πει λοιπόν ο Θανάσης Βέγγος ότι «η Ελλάδα πεθαίνει μετά από χιλιάδες χρόνια ανάμεσα σε πέτρες και σπασμένες κολώνες. Αν όμως πεθάνει, να πεθάνει γρήγορα. Γιατί η αγωνία κρατάει πολύ».

Αυτά είχε πει ο μεγάλος μας ηθοποιός μέσα σε λυγμούς. Και είναι αυτή η αγωνία που πρέπει εμείς να αντιμετωπίσουμε άμεσα τιμωρώντας τον εχθρό σκληρά και παίρνοντας την Ελλάδα από το χέρι οδηγώντας την νικηφόρα στον υπέρ πάντων αγώνα. Το ξέρει καλά αυτό ο εχθρός. Γι’ αυτό σπεύδει να αιχμαλωτίσει τον ελληνικό λαό στην πιο σκληρή και αποδεκτή τάχα σκλαβιά. Την σκλαβιά του ηλεκτρονικού φακελώματος που το φκιασιδώνουν και το πλασάρουν με τις έννοιες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.

Θέλουν λένε να δαμάσουν το τέρας της γραφειοκρατίας που οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες εξέθρεψαν και θέλουν ακόμη να δώσουν οικονομικές προσφορές στο λαό και τα παιδιά μας. Η συνταγή του Συστήματος είναι απλή και δοκιμασμένη. Δημιουργούν το πρόβλημα καλλιεργώντας την κρατική ανυπαρξία και το χάος και στη συνέχεια εμφανίζονται με τη λύση της παγκόσμιας διακυβέρνησης στο χέρι.

Αλλά για να επιτευχθεί η ανοχή και η υποταγή του λαού μας στο φακέλωμα, οι εξουσιαστικοί ολετήρες προχωρούν στην επιχείρηση του εθισμού της ελληνικής νεολαίας στα υποτιθέμενα θέλγητρα της ηλεκτρονικής κάρτας. Θέλουν να κάνουν τα παιδιά μας πειθήνιους αποδέκτες του κάθε είδους ανούσιου ωφελήματος που τους υπόσχεται μια φαινομενικά αθώα κάρτα προσφέροντας ως αντιπαροχή την ίδια τους την προσωπική ζωή και αξιοπρέπεια.

Και έτσι λοιπόν έρχεται στη ζωή μας με επιθετικό και ύπουλο τρόπο η διαβόητη Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων. Ένα «ευρωπαϊκό» τάχα «αγαθό» ορθώνεται μπροστά στα ελληνόπουλα προκειμένου να μην εξειδικευτεί το πρόβλημα αλλά να πάρει διαστάσεις ευρύτερης κοινωνικής μέριμνας.

Το «προσόν» που κομίζει στα ελληνόπουλα η Ευρωπαϊκή Κάρτα Πολιτών είναι η έκπτωση σε κάθε είδους ταξίδια και ένας σκασμός άχρηστα καταναλωτικά προϊόντα. Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση μιας λεπτομερέστατης αίτησης που αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική καταχώρηση του κατόχου και της ζωής του. Με μια ουσιαστικότατη όμως λεπτομέρεια να διαφεύγει. Η υπογραφή του νέου πέφτει δίχως εκείνος να λαμβάνει γνώση των όρων και των νόμων που διέπουν την κάρτα. Κάρτα που βεβαίως είναι έργο του υπουργείου υπνοπαιδείας και δια βίου αμάθειας της αγαπημένης των μυστικών λεσχών Διαμαντοπούλου. Φυσικά το ελληνόπουλο δεν ενημερώνεται για την τράπεζα δεδομένων που θα παραλάβει τα στοιχεία του ούτε για την πιθανότητα του οικονομικού ή κάθε άλλου είδους εκβιασμού που τυχόν αντιμετωπίσει http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W-xQay68HSY.

Το ζήτημα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό. Οι κάρτες γενικότερα έχουν να κάνουν ομοίως τόσο με τον έλεγχο της θρησκευτικής πεποίθησης όσο και με την ομηρία του ανθρώπου. Είναι ζήτημα που σχετίζεται με την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ελευθερίας. Το μέλημα του διεθνιστικού νεοταξισμού είναι στο τέλος της βρώμικης διαδρομής να φτάσει στην δημιουργία μιας ενιαίας ηλεκτρονικής κάρτας που θα περιλαμβάνει τα πάντα. Διαβατήριο, ταυτότητα και κάθε άλλο στοιχείο συναλλαγής και κίνησης. Το είχε πει και ο Πατέρας Παίσιος.

Ένας γνήσιος Έλληνας, γεννημένος νικητής κι όχι νικημένος, όποιο θρήσκευμα κι αν πιστεύει, δεν υποτάσσεται στη μοντέρνα σκλαβιά των καρτών και δεν παραδίδει την Πατρίδα και τα παιδιά του σε καμία περίπτωση. Μάχεται για την συντριβή της λαίλαπας. Μάχεται σαν Έλλην Εθνικοκοινωνιστής για την εδραίωση της Ελληνικής Ράτσας λεύτερης και κραταιής.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: