ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ


ΑΘΗΝΑ 12-6-2011.

Η κακοποίηση που υφιστάμεθα σύσσωμοι ως Ελληνικό Έθνος είναι μια καθαρή επιθετική ενέργεια που δεν σηκώνει πρόσκαιρες γιατρειές, συγχωροχάρτια και ελεγχόμενες αγανακτήσεις. Οι λύσεις πρέπει να είναι ριζοσπαστικές και τελειωτικές. Η προσβολή της ιστορίας μας, η αναταραχή της κοινωνίας μας και το τουρκικό μπαξίσι δεν επιτρέπεται να μας λυγίσουν, γιατί η Ελλάς δεν έχει καμωθεί να πέφτει από δούρειους ίππους όντας υποχρεωμένη εκ της ιστορίας της και τις θυσίες των νεκρών της ηρώων να σηκώσει εκ νέου νικηφόρο ανάστημα.

Είναι λοιπόν μέγιστη η ύβρη που διαπράττεται σε βάρος μας από έναν ελεεινό στρατό προδοτών, λαθρομεταναστών, εμποράκων των εθνών και επίδοξων εισβολέων που τυραννούν ήδη σκλαβωμένους Έλληνες να θέλουν τώρα να καθυποτάξουν και τους «ελεύθερους». Τελειωμένοι βάρβαροι όλοι τους σηκώνουν ποώδες ανάστημα για να προσποιηθούν τους γίγαντες, επαληθεύοντας για μια ακόμη φορά την διαχρονική αλήθεια. Πας μη Έλλην Βάρβαρος. Όμως τα οχυρά των Ελλήνων δεν πίπτουν ούτε χρεοκοπούν παρά καταλαμβάνονται. Τώρα όμως προετοιμάζουν πολεμιστές με όρεξη νικητή.

Την σκυτάλη των προκλήσεων έσπευσαν να πάρουν οι Αλβανοί. Μαθαίνουμε λοιπόν από το μπλογκ Όραμα ότι ο δολοφόνος του Αριστοτέλη Γκούμα, ο Ιλίρ Μούκαϊ, ενδέχεται να έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάκιση για το φόνο του αδελφού μας όχι εκ προθέσεως και με δόλο όπως είναι η αλήθεια, αλλά εξ αμελείας προκειμένου να πέσει στα μαλακά επιτείνοντας το κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος των βορειοηπειρωτών. Λέγεται πως το μαντάτο το έδωσαν στον πατέρα του Αριστοτέλη δύο Αλβανοί δημοσιογράφοι. Τα ερωτηματικά για τον τρόπο ενημέρωσης και την μυστικότητα της δίκης του Αλβανού είναι εύλογα.

Όμως οι αλβανικές προκλήσεις συνεχίστηκαν με την επιβολή διετούς φυλάκισης στον πρόεδρο της Ομόνοιας Κορυτσάς Ντίσο που κατηγορήθηκε από μισέλληνες Αλβανούς ότι κατέστρεψε τάχα αλβανικούς τάφους επειδή φρόντισε να φτιαχτούν μερικά σκαλιά στο νεκροταφείο της περιοχής όπου τελείται η ετήσια εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες Έλληνες στρατιώτες του ελληνοϊταλικού πολέμου. Στην δε Κορυτσά και τη Χιμάρα τα σχολεία υπολειτουργούν, οι εκπαιδευτικοί μένουν απλήρωτοι και οι φήμες για ενδεχόμενο κλείσιμο των σχολείων οργιάζουν. Με τις βαρύτατες ευθύνες της ελληνόφωνης πολιτικής εξουσίας των νενέκων που απεργάζονται τη συρρίκνωση του Ελληνισμού.

Τα δε όργια των πεμπτοφαλαγγιτών λαθρομεταναστών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ξεσηκώνοντας τις αντιδράσεις Ελλήνων από το ένα άκρο της χώρας έως το άλλο. Στην Πάτρα ένας νέος Έλληνας που τον είχαν βιάσει 30 περίπου Σομαλοί πέθανε την ώρα που η κοπέλα του εξαιτίας του ιδίου συμβάντος αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή. Και οι κάτοικοι συνέστησαν ομάδες αυτοάμυνας και προέβησαν σε κίνηση διαμαρτυρίας για να δεχτούν επίθεση λαθρομεταναστών ενώ έκαναν πορεία προς την ακτή Δυμαίων. Στο πλευρό των λαθρομεταναστών στάθηκαν με λοστούς και συνθήματα εναντίον εθνικών οργανώσεων οι παρακρατικοί ακροαριστεροί. Και στην Ηγουμενίτσα περιπολικό της ΕΛΑΣ δέχτηκε επίθεση με πέτρες από λαθρομετανάστες.

Παράλληλα έλαβε χώρα μια περίεργη άσκηση μεταξύ ελληνικών και αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στο Δροσάτο του Κιλκίς με θέμα την καταστολή ταραχών σε κατοικημένες περιοχές τη στιγμή που ο ελληνικός λαός αναζητάει τρόπους διαφυγής από τα αδιέξοδα και τις ομηρίες που βιώνει. Η άσκηση αυτή έγινε υπό το κάλυμμα της εξοικείωσης στις στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό για την υποστήριξη της ειρήνης και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Αυτά όταν έχει διαρρεύσει ήδη η αποθήκευση υλικού καταστολής σε στρατόπεδο των Αθηνών. Και στο περιοδικό Νέα Αστυνομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων καλωσορίζονται αλλοδαποί προσληφθέντες στην Ελληνική Αστυνομία με αντιρατσιστική αλληλεγγύη.

Τι κι αν οι Έλληνες δικαστικοί προειδοποιούν από την Μυτιλήνη σε ειδική εκδήλωση για τον άμεσο κίνδυνο εθνολογικής αλλοίωσης από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Εδώ η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ δημοσιεύει πως η Ελλάδα άρχισε να πουλάει τα νησιά της για να σωθεί από την οικονομική κρίση! Η τουρκική εφημερίδα μας λέει ότι πωλούνται η Μικρή Αμοργός, ο Άγιος Αθανάσιος και άλλα νησάκια με τιμή από 1,5 έως 15 εκατομμύρια ευρώ με τους Τούρκους κτηματομεσίτες να τα χαρακτηρίζουν κελεπούρια. Και στο κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του σύγχρονου ελληνικού κράτους που λευτερώθηκε με ποταμούς ελληνικού αίματος σηκώνεται τουρκική σημαία με απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου στα πλαίσια του 20ου φεστιβάλ Ναυπλίου προς τιμήν Τούρκων «καλλιτεχνών»!

Στην Κομοτηνή ωστόσο η σοσιαλίστρια και αγαπημένη του Παπανδρέου και του τουρκικού προξενείου Μουσταφάογλου ζητάει την κατάργηση της 19ης Μαΐου ως ημέρα εθνικής μνήμης της «υποτιθέμενης» όπως λέει η τουρκομογγόλα γενοκτονίας των Ποντίων γιατί «στοχοποιούνται οι πολιτικοί και αξιωματούχοι της μειονότητας»! Και στην Κύπρο στην περιοχή Κισσόνεργα στις ελεύθερες περιοχές αφαιρέθηκαν νύχτα ελληνικές σημαίες από το δημοτικό σχολείο και το μνημείο των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Στο εξωτερικό κλείνουν τα ελληνικά προξενεία εξαιτίας τάχα της οικονομικής κρίσης.

Αυτή η κακοποίηση της Ελλάδος πρέπει να σταματήσει άμεσα και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν, το δε καθεστώς τους να εκλείψει. Ο ελληνικός λαός είναι υπ’ ατμόν και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της Ελλάδος που θα διώξει οριστικά τους εφιάλτες στο δρόμο για την αναγέννηση και το μεγάλωμά της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: