ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ


ΑΘΗΝΑ 26-6-2011.

Το νεοταξικό καθεστώς που διαχειρίζεται τις τύχες της Πατρίδος μας έχει παραχωρήσει κάθε είδους πρωτοβουλία στα ζητήματα της εθνικής και εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας υπέρ των υποτιθέμενων υποχρεώσεων του «ελληνικού» χρέους. Όμως το τέρας της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης και οι τοκογλυφικοί μηχανισμοί του δεν πάσχουν από χρήμα.

Το ζήτημα είναι το σύρσιμο της Ελλάδος στο πολιτικό στρατόπεδο του νεοταξισμού και η αποδυνάμωση της πιθανότητας να ορθοποδήσει η Πατρίδα μας αποδιώκοντας τους μειοδότες που την εξουσιάζουν, καθισταμένη υπολογίσιμη δύναμη δια χειρών αληθώς ελληνικών. Η θεώρηση αυτή του πράγματος ενισχύεται από την κορύφωση των γεωπολιτικών προκλήσεων πέριξ της περιοχής μείζονος ελληνικού ενδιαφέροντος που βρίσκει το κράτος μας ανοχύρωτο και υπό κατοχή.

Έτσι λοιπόν ενώ η Ελλάς δεν δύναται τάχα να σηκώσει το άγαλμα του μεγαλύτερου στρατηλάτη όλων των εποχών Αλέξανδρου για λόγους οικονομικούς, οι Σκοπιανοί τοποθέτησαν στην κεντρική πλατεία του κατεχόμενου Μοναστηρίου Μας χάλκινο άγαλμα του πατρός του Μέγα Αλέξανδρου, του βασιλιά Φιλίππου του Β. Και παράλληλα στις Βρυξέλλες προωθείται από το Centar Maurits Coppieters της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας «μακεδονοελληνικό λεξικό» με χρήματα του «ευρωπαϊκού» κοινοβουλίου και φυσικά της Ελλάδος, δηλαδή ημών των κορόϊδων.

Εμπνευστές του λεξικού είναι το «Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού Φλώρινας» και το Ουράνιο Τόξο και οι πληροφορίες λένε ότι θα κληθούν να παραβρεθούν ο πρωθυπουργός Παπανδρέου που τόσο αγαπούν τα Σκόπια και ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές «μας», ενώ θα ζητηθεί ο σεβασμός των μειονοτικών δικαιωμάτων των ενταύθα ψευτομακεδόνων κι όχι βέβαια των Ελλήνων της κατεχόμενης από τα Σκόπια Β. Μακεδονίας Μας. Πωλητές Ελλάδος και νενέκοι εν δράσει.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης κατέφτασε προκειμένου να μας «σώσει» τουρκική αντιπροσωπεία από τα κατεχόμενα Μουδανιά προκειμένου να διευρυνθεί η συνεργασία της με την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής. Η τουρκική αντιπροσωπεία πρότεινε την αδελφοποίηση των δυο επιμελητηρίων για τη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων βρίσκοντας εύφορο έδαφος. Κανονική τουρκική απόβαση δηλαδή και κατάληψη με όπλο το χρήμα! Την αντιπροσωπεία συνόδευε ένας δήθεν τουρκοκρητικός ονόματι Αλί Πεκμάν. Οι τουρκικές βλέψεις επί της μεγαλονήσου μας διατηρούνται σε αντίθεση με το ψευτορωμέϊκο που έχει απεμπολήσεις τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αδιαφορούν επιπλέον για την τύχη των βορειοηπειρωτών και το δείχνουν αυτό μέσα από τις προθέσεις του υπουργείου ανθελληνικής παιδείας να αναστείλει τη λειτουργία τόσο του πρότυπου σχολείου «Όμηρος» της Κορυτσάς όσο και του αντίστοιχου ελληνικού σχολείου της Χιμάρας. Ως αισχρή δικαιολογία προβάλλεται και πάλι η οικονομική κρίση ώστε να μην καταβληθούν τα απαραίτητα κονδύλια για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων και οι μισθοί του προσωπικού.

Και ενώ η βορειοηπειρωτική κοινότητα ανθίσταται σ’ αυτή την ανθελληνική μεθόδευση, την ίδια στιγμή το αλβανικό κράτος και το κόμμα των Τσάμηδων υποδηλούν σαφή διεκδικητική τάση όταν μεθοδεύουν ολοένα και περισσότερες απόπειρες εισόδων αλβανοτσάμηδων με διαβατήρια του επίσημου αλβανικού κράτους που αναγράφουν ως τόπο καταγωγής την Τσαμουριά εννοώντας την Θεσπρωτία μας. Διοργανώνουν ακόμη φιέστες για την δήθεν γενοκτονία τους από τους Έλληνες, διδάσκουν στα σχολεία τους τις άθλιες διεκδικήσεις τους. Και αυτά όταν το ψοφοδεές γραικυλιστάν αρνείται να διεκδικήσει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου βάσει του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας και την ενσωμάτωση με την Μητέρα Ελλάδα.

Στην Κύπρο ο Χριστόφιας έχει το θράσος να συζητάει με μειοδοτική διάθεση ζητήματα διακυβέρνησης και διαμοιρασμού εξουσίας με τις κατοχικές αρχές του Έρογλου παρουσία των ανεκδιήγητων κατοχικών διαμεσολαβητών του ΟΗΕ. Το άκρον άωτον του ραγιαδισμού όταν νομιμοποιείται η τουρκική κατοχή βεβηλώνοντας τους ποταμούς αίματος των παλικαριών της ΕΟΚΑ για λευτεριά.

Οι Τούρκοι προχωρούν στην εκτεταμένη επιχείρηση τουρκοποίησης κυπριακού εδάφους όταν οι ΗΠΑ ζητούν από τις κυπριακές αρχές αεροδρόμια και χώρους στάθμευσης για τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερά τους έχοντας στραμμένο το βλέμμα προς το Ιράν ενώ ταυτόχρονα προχωρούν τις αντιρωσικές αντιπυραυλικές τους ασπίδες. Και η Ελλάς συνασκείται με το Ισραήλ σε επίπεδο αεροπορίας στρατού αλλά και πολεμικής αεροπορίας στη Θεσσαλία σε συνθήκες που βοηθούν την προθέρμανση του Ισραήλ έναντι του Ιράν. Από την άλλη πλευρά η Ρωσία είναι έτοιμη για τη δική της κάθοδο.

Όμως οι νεοταξικές αρχές της Πατρίδος μας σχεδιάζουν «έξυπνες» άμυνες σε πυρομαχικά, ανταλλακτικά και καύσιμα λόγω λιτότητας γλύφοντας και σ’ αυτό το σημείο τη τρόικα. Ανέχονται τους κυριακάτικους Τάϊμς του Λονδίνου να βγάζουν στο σφυρί τον Παρθενώνα προφανώς όχι τυχαία. Αδιαφορούν για το δημοσίευμα του βρετανικού Guardian που λέει να μην εκπλαγούμε αν καεί η Αθήνα από τις διαμαρτυρίες του λαού μας αφού σκόπιμα διαλύουν την Πατρίδα μας. Αδιαφορούν ακόμη για την είσοδο άγνωστων ενόπλων μέσα στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα που όταν έγιναν αντιληπτοί από περίπολο διέφυγαν πυροβολώντας στον αέρα!

Αυτό το ανοχύρωτο κράτος πρέπει να γκρεμιστεί μαζί με το ανθελληνικό νεοταξικό καθεστώς. Η άμυνα της χώρας χτίζεται με το βλέμμα στραμμένο στην διεκδικητική αξιοποίηση των γεωπολιτικών προκλήσεων και όχι από το ξεπούλημα στο χρηματιστήριο των Εθνών. Η εθνική ασφάλεια και κυριαρχία είναι έργο που μπορεί να φέρει εις πέρας μια Εθνικοκοινωνική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: