ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 23-6-2011.

Ο Ελληνισμός είναι πλέον σε θέση μάχης. Τα χτυπήματα είναι πολλών ειδών. Φιλικά τάχα και αναμφισβήτητα εχθρικά. Τα εχθρικά τα γνωρίζουμε. Τα βλέπουμε. Είναι οι κυνηγοί των θησαυρών της ελληνικής γης που μας κουνάνε επιδεικτικά χρέη και ομόλογα ενώ είναι έτοιμοι να σκοτωθούν μεταξύ τους για τους ίδιους λόγους στρατιωτικά. Και δίπλα τους τα ξυπόλυτα τάγματα σαν τους Αλβανούς που θυμηθήκανε «ξαφνικά» τις ψευτομειονότητες στη γη τρανών Ελλήνων προγόνων.

Και πιο κει οι «αντιδραστικοί» του πολιτικαντισμού με το δεξί δοβλέτι να ζητά καθυστερημένα εκλογές τάχα για το καλό μας, το αριστερό να μην προτάσσει κοινοβουλευτικά όχι τα οποία λέει ως τάχα αγανακτισμένο βάζοντας τη δική του πλάτη υπέρ της ξενοκρατίας. Και τα λοιπά σοσιαλιστικά, «πατριωτικά», νεοφιλεύθερα και πάσης νεοταξικής συρραφής ομού μετά του συνόλου της νεοταξικής πολιτικής ζωής θέλουν να μας κλέψουν τη ζωή και την Πατρίδα οικουμενικά, ενωτικά, πάντως οπωσδήποτε υποκριτικά και ψευτοελληνικά.

Αυτό όμως το μόρφωμα δεν είναι η Ελλάδα. Είναι το ψευτορωμέϊκο. Εμείς όμως οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές βιώνουμε την δική μας γνήσια Ελλάδα και αντιδρούμε ως οραματιστές και επαναστάτες συνάμα. Βιώνοντας λοιπόν τον ελληνισμό μας φέρνουμε στο μυαλό μας ολόκληρη την πορεία της φυλής μας στον ιστορικό χρόνο και σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα της κάθαρσης και της νέας ορμής μέσα από τη σημερινή φωτιά.

Είναι ανθρώπινο άλλωστε το δικό μας γερό έθνος να περνάει ακμές και παρακμές, νηνεμίες και φουρτούνες, ακόμα και βάρβαρες κατοχές πριν και μετά από ελληνικές κοσμοκρατορίες και πολιτισμούς. Αλλά δεν είναι μήτε φρόνιμο μήτε ελληνικό να δίνουμε εξουσίες σε ανθρωπάρια προδοτικά και ξένα, ομοίως εχθρικά.

Βιώνω τον ελληνισμό μου φέρνοντας στον νου και κάνοντας απτή πράξη ολόκληρες τις διδαχές περασμένων ελληνικών γενεών ζώντας έντονα το σήμερα. Δεν μένω δηλαδή μονάχα στις διδαχές και δεν αφήνω την εποχή να με ξεπεράσει. Πρέπει εγώ να ξεπεράσω την εποχή μου και να της δώσω τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής Φυλής.

Ώστε πρέπει να σεβαστώ το Ελληνικό Αίμα, να εκπροσωπήσω μεγάλους δασκάλους και πολεμιστές ένδοξου παρελθόντος και να κάνω αυτό που ζητά ο Αιώνιος Ελληνισμός. Να πλαστώ και να πλάσω Έλληνες μαθητές που θα γίνουν μαχητές ελληνικών αξιών και άξιοι δάσκαλοι ελληνικών παιδιών ξεπερνώντας τους πρότερους δάσκαλους. Αυτά ζητάνε ο Λεωνίδας, ο Αριστοτέλης, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Κολοκοτρώνης, ο Ίων Δραγούμης, ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Κωστής Παλαμάς. Αυτά πρέπει να κάνω κι εγώ για να τα ζητήσω από τις επερχόμενες γενιές.

Επομένως βιώνω τον Ελληνισμό μου σημαίνει πως δομώ σκέψη και στάση ζωής, βιοθεωρία και κοσμοθεωρία μαζί για μια κοινωνία άριστων πολιτών στο ήθος και την τόλμη που αγαπούν ταυτόχρονα την λαϊκή ευημερία και την εθνική ηγεμονία του Έθνους τους εντός και εκτός συνόρων. Έλληνας θα πει κήρυκας αξιοσύνης και κοινωνικής δικαιοσύνης την ίδια στιγμή που κραταιώνει Ελληνικό Φως και Ισχύ στην οικουμένη.

Αυτό το εκρηκτικό μείγμα με καθοδηγεί στα επόμενα βήματα του ελληνισμού μου. Να ακονίσω γερά το πνεύμα για να υποτάξω σ’ αυτό την ύλη. Να τα κάνω και τα δύο υπηρέτες της Ελληνικής Φυλής. Επομένως δίπλα στη παρατήρηση, τη γνώση και την πολιτισμική κατάκτηση πρέπει να εξασκήσω τη σωματική δύναμη, την ανδρεία, την ευφυΐα, την κατάκτηση ζωτικού εθνικού χώρου, την αυτοθυσία, την αμείλικτη εξόντωση νενέκων, την διαρκή εθνική αφύπνιση.

Και ακόμη να κατακτήσω την άρνηση του μιμητισμού, την αξιοποίηση του εθνικού πλούτου σε ψυχές και εθνική περιουσία, την αναγέννηση της Ελλάδος εξοντώνοντας οριστικά τα μισελληνικά σκοτάδια τούτη τη φορά. Βιώνοντας λοιπόν σαν Έλληνας θέλω να ενεργήσω όπως διαλύσω τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος που θέσανε εμπρός στον λαό μου είτε εγγενείς ανθρώπινες αδυναμίες είτε διεθνιστικές και εκφυλιστικές προσμίξεις. Ωφελιμισμοί, παρεκκλίσεις ηθών, κομματικές προτεραιότητες, εκμετάλλευση θρησκευτικού συναισθήματος, σκόπιμοι διαχωρισμοί του εθνικού φρονήματος από την κοινωνική αλληλεγγύη δεν έχουν θέση στην αληθινή Ελλάδα που βιώνουμε και θα επιβάλλουμε.

Οι δικοί μας πνευματικοί άνθρωποι ζητούν το σπάσιμο των αλυσίδων και την γραφή μιας νέας ιστορίας και ενός νέου ελληνικού πολιτισμού που θα σηκώσει τον Έλληνα όρθιο στα δικά του πόδια και θα σκιάσει την ανθρωπότητα. Οι δικοί μας Έλληνες μαχητές της καθημερινότητος και του Έθνους δεν προσμένουν μονάχα μια εκλογική μάχη ούτε μετράνε το πλήθος ανθρωπίνων σκιών και προβλημάτων, αλλά απολύουν τους ριψάσπιδες και βαστούν σε χέρια ελληνικά εργασία, σημαία, πατρίδα, οικογένεια και θεϊκή εύνοια.

Στην δική μας Εθνικοκοινωνική Ελληνική Πολιτεία δεν συζητάμε ξένες λύσεις και δεν μετατρεπόμαστε σε φτωχοκόμους της νέας τάξης πραγμάτων και τάχα αντιιμπεριαλιστές. Η δική μας βιωματική Ελλάδα προτάσσει την κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων και προστάζει την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων Δικαίου και Εξουσίας. Βαστούμε γερά τους ένδοξους χρόνους και διαλύουμε την σημερινή παρακμή χτίζοντας νέους ένδοξους χρόνους με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό επικεφαλής http://www.youtube.com/watch?v=96Dq8CdRhos&feature=youtu.be .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: