ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 24-6-2011.

Το καθεστώς των δοσίλογων της νέας τάξης πραγμάτων έχει προ πολλού ανατραπεί στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν καθαιρεθεί από Έλληνες που είναι νοικοκυραίοι, πατριώτες, οικογενειάρχες και ένθεοι. Από τους Έλληνες που δεν παραδίδουν τα άγια τοις κυσί. Δεν εκχωρούν δηλαδή ιερές παρακαταθήκες στα σκυλιά του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Απέναντι από αυτούς τους γνήσιους μαχητές της Ελληνικής Φυλής στέκουν θλιβερές φιγούρες δειλές και ριψάσπιδες. Βρίσκονται ετερόφωτοι τύποι που μας ζητούν να παραιτηθούμε από την βιολογική πραγματικότητα του να είμαστε Έλληνες. Να ανοίξουμε διάδρομο για να διαβούν οι εξουσιαστές της παγκοσμιοποίησης και οι «αντιεξουσιαστές» του διεθνισμού. Να γίνει αυτό που αρνήθηκε το 1940 ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ι. Μεταξάς σήμερα από θιασώτες και εκφραστές της δημοκρατίας. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Βλέπουμε λοιπόν τους γνωστούς άγνωστους αναρχοκαθεστωτικούς να στρέφονται κατά διαμαρτυρόμενων Ελλήνων, κυβερνητικούς και δήθεν αντιμνημονιακούς να πετάνε ο ένας στον άλλο κυβερνητικές ευθύνες του ολέθρου για να καλύψει ο ένας τον άλλο στις πομπές του και τον πρωθυπουργό έως του τέλους να παλινωδεί. Να θέλουν όλοι μαζί να πιαστούν από το χέρι αναμεταξύ τους σε οικουμενικές συνευρέσεις μετεκλογικές και ανόσιες.

Ξεχνούν όμως όλοι μαζί ότι απέναντι στις κακοτοπιές στέκει ο Ελληνικός Στρατός έτοιμος να δώσει την μεγαλύτερη μάχη της ιστορίας μας στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Πατριωτών. Σ’ αυτή τη μάχη κανείς δεν έχει την πολυτέλεια ούτε καν τη διάθεση να κρυφτεί. Ακόμη και αυτοί οι κανόνες που φτιάξανε ηγετίσκοι ψευτοδημοκράτες προκειμένου να διαχωρίσουν τους αμύντορες της φυλής μας και το λαό, αλλά και να ποινικοποιήσουν τον εθνικισμό, τώρα θα καούν στη φωτιά από την οποία θα αναγεννηθεί ο Έλληνας Φοίνικας.

Νομίζουν οι μισέλληνες εντολοδότες και οι ανθέλληνες εντολοδόχοι πως ο φόβος της χρεοκοπίας «συμμάχων» και η επιθετικότητα των προσωρινών γειτόνων θα κάμψουν το Ελληνικό Έθνος την ώρα που Ρώσοι και Αμερικανοί ερίζουν με τις αντιπυραυλικές ασπίδες έως την περιοχή μας. Όμως για τον Ελληνικό Στρατό δεν παραδίδεται σπιθαμή ελληνικού εδάφους άνευ ήττας στο πολεμικό πεδίο της Τιμής. Και στο πεδίο αυτό ο Ελληνικός Στρατός μάχη δεν πρόκειται να χάσει. Για δε τον Έλληνα Πατριώτη και Εθνικιστή τα κλειδιά της ελληνικής εξουσίας δεν χαλιόνται σε χέρια προδοτών και βαρβάρων. Μόνο δίνονται σε χέρια μπιστικά που θέλουν Πατρίδα γερή και τρανή.

Δεν το μάθατε ακόμη το μάθημα έμποροι των εθνών και παρείσακτοι της κοινωνίας Ελλήνων στο Γένος, το Αίμα και την Ψυχή; Λογικό είναι. Που να το μάθετε; Στις μυστικοπαθείς και εθνοκτόνες Λέσχες που θέλουν το θάνατο της Ελλάδος για τα αργύρια και τις παγκόσμιες διακυβερνήσεις; Στα κολέγια της Εσπερίας και τις δυσώδεις Στοές που μαζί με τις διεθνείς οργανώσεις και συμμορίες φέρανε από τα χρόνια της σκλαβιάς τις στρατιές των βαρβάρων ολούθε στα βορειοανατολικά μας σύνορα για λογαριασμό τους;

Ξεχάσανε όμως να πάρουνε την έγκριση του ελληνικού λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων του Γένους μας. Ξεχάσανε να ρωτήσουνε τους Πατριώτες και τους Στρατιώτες της Αυτοκρατορικής μας Ράτσας για να πάρουν πλέον όχι αγανακτισμένη αλλά εξοργισμένη απάντηση. Ένα τεράστιο Όχι στο ξεπούλημα και τη νέα σκλαβιά από δυνατούς της Δύσης και εξευρωπαϊσμένους τάχα της Ασίας.

Η εκπαίδευση του Ελληνικού Στρατού υπακούει μονάχα στα τεράστια Ναι του Ελληνισμού για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και τη λευτεριά κάθε ελληνικής γης. Για να ενώσει τους Έλληνες στον καλό σκοπό απομακρύνοντας ελληνόφωνους διχαστές.

Οι Φρουροί του Ελληνικού Έθνους έχουν μια υποχρέωση. Να σταθούν στο πλευρό του ελληνικού λαού και να διευκολύνουν την κάθαρση του εσωτερικού πολιτικού τοπίου. Να δημιουργηθεί έτσι ένα αρραγές εθνικό μέτωπο που να σταθεί στη συνέχεια νικηφόρα απέναντι στις εξωτερικές προκλήσεις. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έχει ανάγκη τη στήριξη του Ελληνικού Στρατού προκειμένου να ανταποκριθεί στην κοινή Πίστη και στα κοινά Καθήκοντα που μοιράζονται στο όνομα Θεού, Πατρίδος και Λαού.

Το σύνθημα της Εθνικής μας Παρατάξεως Λαός – Στρατός – Εθνικισμός δεν είναι μια κούφια ρητορεία αλλά βιωματική συνείδηση και καθημερινή πράξη. Η κοινωνική ασφάλεια και η εθνική κυριαρχία είναι υποθέσεις αποκλειστικά και μόνον ελληνικές. Η κοινωνική ένταξη, η εθνοφυλετική συνείδηση και η στρατιωτική εκπαίδευση είναι κτήμα, σκοπός και ενέργεια όλων των αληθινών Ελλήνων που διανύουν αυτά τα στάδια διαδοχικά και με την ίδια ελληνική υπερηφάνεια.

Η κοινωνία μας λοιπόν θα επανέλθει σε χέρια Άριστων Ελλήνων, η ενέργεια του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα αποκαταστήσει την ελληνική τάξη στην πολιτική εξουσία της Πατρίδος μας και τα Ελληνικά Όπλα θα αναστήσουν στο πλευρό μας Μεγάλη Ελλάδα. Γυρνάμε και η Γη ήδη τρέμει. ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. http://www.youtube.com/watch?v=-CZz611qBb4&feature=channel_video_title

http://www.youtube.com/watch?v=ElUDUMdIc6A

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: