ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ


ΑΘΗΝΑ 28-6-2011.

Όπως αποδεικνύεται στην πράξη η σύγχρονη πολιτική σκηνή του τόπου έχει πλεόνασμα από εξαρτήσεις στην αντιμετώπιση των εσωτερικών ζητημάτων της πατρίδος μας. Η δε διαπραγματευτική δεινότητα του πολιτικάντικου συρφετού με τις υποτιθέμενες συμμαχικές βοήθειες μοιάζει με επικίνδυνο χειρουργικό νυστέρι που γυρεύει να κομματιάσει τις σάρκες του Ελληνικού Έθνους.

Αγαπημένο μέσο παραπλάνησης του ελληνικού λαού οι ελληνόφωνοι εξουσιαστές έχουν τη χρήση του παραμορφωτικού φακού σε έννοιες και τακτικές. Παλιά τους τέχνη κόσκινο είναι άλλωστε η απόκρυψη της αλήθειας κάτω από το χαλί των μεθοδευμένων κρίσεων από ηγετίσκους που ψευτοερίζουν καλύπτοντας ο ένας τον άλλο. Έτσι λοιπόν χαρακτηρίζουν την απορύθμιση του παραδοσιακού κράτους μεταρρύθμιση και την επιχειρούμενη εκποίηση του έθνους αναμόρφωση.

Παλιά είναι αυτή η κολόνια και συγκεκριμένα χρονολογείται από τον καιρό των κοινοβουλευτικών δημοκρατιών που ακολούθησαν την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821. Η μπαχαλοποίηση του εθνικού μας κράτους ως οδός ελεύσεως ξένων σωμάτων και διορθωτικών τάχα παρεμβάσεων έχει καταγραφεί από πραγματικά αξιόπιστες προσωπικότητες ενός αληθινού Ελληνισμού που κατακτούσε δίκαια και δεν πωλούσε αξιοπρέπεια και κυριαρχία.

Αυτή ακριβώς την πραγματικότητα εξέθεσε ο σημαντικός ποιητής μας Κωνσταντίνος Καβάφης. Απέδιδε μάλιστα τον ξενοκίνητο χαρακτήρα του αναλλοίωτου έως τις μέρες μας καθεστώτος αναφέροντας πολύ ορθά το ελληνικό κράτος ως αποικία. Αλλά ως γνωστόν η αποικία δεν χαρακτηρίζεται ποτέ από ανάπτυξη, ελευθερίες και αυτοδιαχείριση ουσιαστική. Παραμένει πάντοτε ως φόρου υποτελής σε δυνάμεις και ύπατους αρμοστές του καιρού της σε γη και ύδωρ.

Τότε όμως κοινωνία, άμυνα και ταμεία αδυνατίζουν. Οι δημόσιοι υπηρέτες της πρώην κοσμοκρατόρισσας και νυν αποικίας βασίζουν την ψεύτικη εξουσία τους στην παραχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων στην κατεύθυνση ενός άκρατου νεοπλουτισμού. Χτίζουν καθεστώς τάζοντας διορισμούς λαϊκούς και σκορπούν χορηγίες σε βαστάζους θεσμικούς. Για να έρθει ο καιρός του απολογισμού στον κατάλληλο καιρό ώστε ζημίες και χρωστούμενα να συμπέσουν με την απόφαση των «περιούσιων» αφεντικών να σώσουν τον ασθενή, δηλαδή την Ελλάδα, δολοφονώντας τον.

Αυτήν την δολοφονία μας λέει ο Κωνσταντίνος Καβάφης πως οι δυνατοί χειρούργοι των εθνών την ονομάζουν αναμόρφωση. Και ολάκερη η πολιτική τάξη της χώρας εισάγει τον λαό στο πιο σκληρό και άδικο αναμορφωτήριο. Σωστό κρατητήριο και κάτεργο με σωστικά μέτρα που θυμίζουνε την κλίνη του Προκρούστη. Ομόλογο και στρέμμα, στρέμμα και λεπίδι.

Δεν πάει λοιπόν καλά η αποικία λέει ο ποιητής μας. Λογικό αφού το δοβλέτι των νεοκοτζαμπάσηδων αντάλλαξε την λευτεριά και το αίμα των ηρώων με σύμβαση παροχής νεοταξικών υπηρεσιών. Σάπισαν οι μηχανισμοί του κράτους και λεηλατήθηκαν ελληνικά ταμεία, ελληνικοί μόχθοι, ελληνικές πατρίδες. Και έτσι από εκεί που παλεύαμε για την εθνική μας αναγέννηση πέσαμε στα νύχια της διεθνιστικής αναμόρφωσης. Αλλά σαν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις προκοπή.

Έτσι λοιπόν οι ξένοι αναμορφωτές στον καιρό του Καβάφη ζητούν τα ίδια ακριβώς πράγματα που ζητάει σήμερα ο μηχανισμός «σωτηρίας» της διάδοχης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μας λένε λοιπόν πως η «σωτηρία» μας κοστίζει ακριβά και πρέπει να προσαρμοστούμε αναλόγως. Πρέπει οπωσδήποτε η ελληνική αποικία να εγκαταλείψει κάποιες κτήσεις της. Όχι απλά να μην αποκατασταθεί η υγεία των ακρωτηριασμένων κτήσεων, αλλά να ακρωτηριάσουμε και τις εναπομένουσες υγιείς http://www.youtube.com/watch?v=5pSsXmikylo&feature=youtu.be.

Λιγότερες λοιπόν κτήσεις για λιγότερα χρέη. Αυτό ζητούσαν σαν τώρα και στον καιρό του Κωνσταντίνου Καβάφη ανθελληνικά λυκόρνεα εντός και εκτός συνόρων. Δικαίως λοιπόν ο πατριώτης ποιητής μας, βγαλμένος άλλωστε από μια γενιά ανθρώπων των γραμμάτων που υπέγραφε περισσότερη Ελλάδα κι όχι περισσότερα μνημόνια, μιλάει για το κακό ριζικό πατρίδος που θα πέσει σε τέτοιους αναμορφωτές. Και έτσι αρχίζει σκληρή μοίρα για την υπόδουλη αποικία που βλέπει να χάνει εθνική κυριαρχία δίκην αρπαγέντων κτήσεων.

Εμείς όμως παραμένουμε ως Εθνικοκοινωνιστές Έλληνες απόγονοι και ιχνηλάτες Τρανών Ελλήνων που επιμένουν να βαστήξουν ελληνική ιστορία και ταυτότητα στα χέρια τους. Έλληνες που πολεμούν για το χώμα το δικό τους και εργάζονται παράγοντας τούς θησαυρούς της γης τους για να είναι η Ελλάδα αδέσμευτη και τα παιδιά τους υπερήφανοι Έλληνες και άξιες συνεχιστές των παραδόσεων της Φυλής μας.

Εμείς θα αναμορφώσουμε ένα αληθινά ελληνικό κράτος που θα αναγεννήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της Ελληνικής Φυλής. Που πάει να πει μια καθαρή και κραταιή Ελλάδα, αυτάρκη, αδέσμευτη και απαλλαγμένη από νεοταξικές εξαρτήσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: