ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ


ΑΘΗΝΑ 29-6-2011.

Έχω την στερεή πεποίθηση ότι πρέπει ως λαός να αποφασίσουμε τι ρόλο θέλουμε να διαδραματίσουμε σε μια οικουμένη που απαρτίζεται από έθνη τα οποία θέλει ο νεοταξικός αδελφός να τα μετατρέψει σε αγέλη πρόθυμων σκλάβων. Τα προβλήματα που μας ταλανίζουν είναι ξεκάθαρα πολιτικά και δομικά. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ούτε τυχαία ούτε εξειδικευμένα. Ο δε ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει αν θα ζήσει ή αν θα επιβιώσει απλώς. Αν θα μείνει ελεύθερος ή αν θα παραμείνει υπηρέτης ξένων συμφερόντων. Να αποφασίσει αν θα εξυπηρετήσει τα εθνικά του συμφέροντα ή αν θα τα ξεπουλήσει.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κατακτήσουμε το αυτεξούσιο ως έθνος από τη στιγμή που έως σήμερα έχουμε εκχωρήσει όλες τις εξουσίες του τόπου σε πολιτικούς εκπροσώπους ξένων συμφερόντων. Διότι η Ελλάς σήμερα με τις δανειακές συμβάσεις, τις ανοχές στις εχθρικές βουλήσεις και την πολυπολιτισμική πλημμυρίδα στην κοινωνία μας κυβερνιέται και δεν κυβερνάει την ύπαρξή της. Αλλά η συμπεριφορά του ραγιά δεν μας ταιριάζει και οπωσδήποτε αν εξακολουθήσει, ο αφανισμός μας θα είναι αναπόφευκτος. Στην ουσία το έθνος μας έχει μια μοναδική ευκαιρία αφύπνισης σε βαθμό που μάλλον θα χρωστά χάρη στο τέλος στην υποκινούμενη σε βάρος του κρίση.

Ο Ελληνισμός και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση που λατρεύουν σύσσωμοι οι καθεστωτικοί πολιτικάντηδες και οι θεσμικές τους ορντινάντσες σε οικονομικό και επικοινωνιακό επίπεδο, εξουσιαστικοί και «αντεξουσιαστικοί», είναι έννοιες ασύμβατες. Η Ελλάς ως κατεξοχήν παραγωγός δύναμη πολιτισμών και πλουτοπαραγωγικών πόρων δεν έχει πολλούς δρόμους να διαλέξει. Η γεωπολιτική μας θέση και το γεωφυσικό μας υπόβαθρο οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη σύγκρουση με τις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις του καιρού, τα συμφέροντα των οποίων ζητούν να τους δώσουμε πόρους και εθνικά εδάφη. Διότι όταν έχεις διαχειριστές επί ενοικίαση κι όχι εξουσιαστές τότε σκύβεις εκ των πραγμάτων το κεφάλι.

Όμως το Ελληνικό Έθνος δεν ψάχνει κηδεμόνες και τα παιδιά του δεν είναι ανταλλάξιμες αξίες. Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν αναζητούμε ύπατους αρμοστές αντί ταγούς ούτε πουλάμε Ελληνικό Αίμα και προγονικές θυσίες. Η Ελλάς υποχρεούται να κυβερνηθεί από εγγενείς δυνάμεις και να κυβερνήσει την οικουμένη εκ νέου. Κακά τα ψέματα. Η πολιτική κάθαρση σήμερα δεν είναι δικαίωμα αλλά ιερή υποχρέωση. Η Ελλάς πρέπει να συμμαχήσει με τον ίδιο της τον εαυτό. Να συμμαχήσει με τους καλούς και γνήσιους Έλληνες. Με τους απαιτητικούς Έλληνες που θέλουν να γίνουν κύριοι του εαυτού τους και να κοινωνήσουν πνεύμα ελληνικό σ’ αυτούς και τα παιδιά τους. Να γίνουν πρώτοι στην μάχη της εθνικής εργασίας, της ελληνικής κοινωνίας και της στρατιωτικής ετοιμότητας.

Πρέπει λοιπόν να δομήσουμε τάχιστα ελληνικό σύστημα πολιτικής διοίκησης. Επομένως πρέπει να βαδίσουμε σε δρόμους ενέργειας ριζοσπαστικούς και επαναστατικούς. Να διαλέξουμε την διαδικασία αναγεννήσεως της Ελληνικής Φυλής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεριζώσουμε άπαξ δια παντός και την παραμικρή ύπαρξη του απερχόμενου καθεστώτος απαγορεύοντας του κάθε σκέψη επαναφοράς.

Η Πατρίδα είναι απείρως προτιμότερη από τη «δημοκρατία» και η αληθινή Ελευθερία κουρνιάζει στην αγκάλη του δυνατού. Τα μνημόνια, οι περιστολές των εργασιακών δικαιωμάτων, η απόπειρα νόθευσης της ελληνικής κοινωνίας αρκούν για να ξεσχίσουμε ανήθικους νόμους και καθεστώς. Ύψιστος νόμος είναι το δίκαιο του Έλληνα και η κραταίωση μιας καθαρής Ελληνικής Πατρίδας. Αυτά υπαγορεύει η εθνική μας συνείδηση και αυτή την εθνική παιδεία θα μετουσιώσουμε στην ζώσα πολιτική και καθημερινότητα.

Δεν είμαστε τάχα αντιιμπεριαλιστές και δεν χαρίζουμε ευαισθησίες σε βαλτούς προστάτες. Δεν αδικούμε κανέναν αλλά και δεν δεχόμαστε την αδικία από κανένα. Η Ελλάς έχει τη δική της Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Δεν χρειάζεται τίποτα το ξένο και δανεικό. Έχει το ήθος της, την αξιοσύνη της, τη ρωμαλεότητα και την ευφυΐα των παιδιών της, τον πλούτο της Εθνικής Ιδέας και της Γης της. Θέλει να δημιουργήσει έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό και θα το πράξει. Έχει το απόλυτο δικαίωμα να δομήσει ένα κλειστό φυλετικό πολιτειακό σύστημα και να θωρακίσει κοινωνία και σύνορα. Και θα το πράξει.

Η Ελλάς έχει το απόλυτο δικαίωμα να δει ελεύθερους όλους τους Έλληνες κάτω από μια μεγάλη ελληνική πατρίδα και θα το πετύχει. Η αυτοδιάθεση λαού και οικονομίας ισχύει για τους Έλληνες όταν ο σιωνιστικός νεοταξισμός επιδιώκει και παίρνει πράγματα και εξουσίες που δεν του ανήκουν. Η δε Ευρώπη που τώρα έχει χάσει τον μπούσουλα και την φυσική της θέση στην παγκοσμιότητα θα τη βρει μονάχα υπό την καθοδήγηση μιας ισχυρής Ελλάδος. Η Ευρώπη των λαών έχει μονάχα γαλανόλευκο χρώμα.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αποσκοπεί στην ηγεμονική θέση του Ελληνισμού. Αυτό συνεπάγεται την ενότητα των Ελλήνων και την πλήρη εθνικοποίηση της κρατικής περιουσίας και της αγοράς εργασίας. Σκοπός μας είναι το γκρέμισμα της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης από μια Μεγάλη Ελλάδα. Και οι όποιες συμμαχίες μας θα πρέπει να σεβαστούν το Ελληνικό Έθνος από θέση ισοτιμίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: