ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 30-8-2011.

Βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας για την διατήρηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας των λαών. Μια περίοδος που κάμπτει αξίες και απομυθοποιεί ιδεολογίες. Και επειδή ακριβώς οι δυνάστες της παγκόσμιας εξουσίας επιδιώκουν να αιχμαλωτίσουν ψυχές και πατρίδες, εχθρεύονται κάθε τραχύ και αμετάπειστο ιδεολόγο. Συκοφαντούν τους ακοίμητους φρουρούς των εθνών που ορθώνουν τείχη απροσπέλαστα με τον κοφτερό τους λόγο και προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν ως τάχα βίαιο και καταστροφικό τον βηματισμό τους.

Οι ολετήρες της ανθρωπότητος, άθλιοι παρείσακτοι και ανέστιοι τυχοδιώκτες χωρίς ήθος και πατρίδα, εντοπίζουν ακόμη και μια λέξη ή κάποια συμπεριφορά που ονομάζουν τάχα εθνικιστική προκειμένου να δώσουν μια επίπλαστη εικόνα αντικοινωνικότητας και επικινδυνότητας για τις πολυπολιτισμικές χωματερές που θέλουν να στήσουν. Για τους κομισάριους της παγκόσμιας διακυβέρνησης πίσω από κάθε αιματοκύλισμα και πίσω από κάθε κάψιμο περιουσίας βρίσκεται κάποιος κακός εθνικιστής. Κι ας είναι η προβοκάτσια επιστήμη του διεθνιστικού νεοταξισμού και οι προβοκάτορες παιδιά δικά του όπως και οι εξουσιαστές των «ελεύθερων» λαών.

Καθώς λοιπόν ο Εθνικοκοινωνισμός ανεβαίνει γοργά τα σκαλιά που οδηγούν στην πολιτική εξουσία του εθνικού κράτους και την καρδιά του λαού, είναι αναμενόμενη και η άνοδος της απάτης της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Ή για να ακριβολογούμε της δημοπρασίας, αφού δουλειά της είναι το εμπόριο των πατρίδων και των λαών με το σφυρί στο σκλαβοπάζαρο της παγκοσμιοποίησης.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι το μοναδικό αντίβαρο της εκποίησης του λαού γιατί κραδαίνει ως αδιαπέραστη ασπίδα και πύρινη ρομφαία μαζί το Ελληνικό Αίμα και την Τιμή του Έλληνα Πολεμιστή που βάζει πάνω από όλα την θεϊκή ελληνική καταγωγή, το ελληνικό φιλότιμο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την βαριά ελληνική ιστορία χιλιάδων ένδοξων χρόνων, την Τιμή του φέρεις επάξιως και εμπράκτως την ονομασία Έλληνας. Πνευματικός οδηγός και άϋλες αξίες ζωής, ακατάλυτες και απόρθητες από κάθε βάρβαρο μισέλληνα, είναι το Αίμα που ρέει στις φλέβες μας και η Τιμή που μας δένει μέσα από άσπαστο κώδικα ζωής και όρκο με την εντολή φύλαξης της Πατρίδος μας.

Και επειδή η πηγή της δυνάμεως μας είναι δώρο που μας έχει δοθεί από το Θεό και έχει ποτιστεί από το αιμάτινο ποτάμι της ζωής χιλιάδων Ελλήνων πριν από εμάς, οι εχθροί του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας έχουν βαλθεί να τσακίσουν στις μυλόπετρες της απομυθοποίησης και τον αφανισμό των ιδεολογημάτων τον Εθνικισμό μας, όπως κάνουν με τον φιλελευθερισμό και τον σοσιαλμαρξισμό.

Ξεχνούν ένα πράγμα σημαντικό όμως. Ότι οι ορθά και νομοτελειακά πεθαμένες και συμπτυσσόμενες στον νεοταξισμό ψεύτικες ιδέες τους είναι όντως ιδεολογήματα, δηλαδή φαντάσματα και γεννήματα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ενώ ο Εθνικοκοινωνισμός είναι η Ιδεολογία με την οποία αντρώθηκε το Ελληνικό Έθνος από την πρώτη στιγμή της ανθρώπινης δημιουργίας.

Σ’ εμάς το χρυσάφι δεν είναι ο διαρρήκτης της ψυχής και δεν φτάνει προκειμένου να παραδώσουμε γη και ύδωρ. Διότι για τον Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή ο μόνος τρόπος να αποχωριστεί την Πατρίδα του είναι η απώλεια της ζωής του. Και όσο υπάρχει έστω κι ένας γνήσιος και υπερήφανος Έλληνας σ’ αυτόν τον τόπο θεών, μαρτύρων και ηρώων, η Ελλάς δεν πρόκειται ούτε να χαθεί ούτε να πωληθεί.

Το Ελληνικό Αίμα πάντα θα μας θυμίζει την θεϊκή μας προέλευση και θα μας δίνει την ώθηση του Αγώνα για δημιουργία και Νίκη Ελληνική όπως ακριβώς πράττει ο ορμητικός χείμαρρος. Και Ελληνική Τιμή είναι το χτίσιμο μιας Ελλάδος αξιότερης που θα φτάσει ως η μεγαλύτερη και ευγενέστερη κληρονομιά στα παιδιά μας.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί στοχοποιείται λοιπόν ολοένα και πιο πολύ η Ιδεολογία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Γιατί είναι συνώνυμη του Ηγεμονικού Ελληνισμού. Γιατί δεν νερώνει το Ελληνικό Αίμα και δεν το βάζει στην ίδια ζυγαριά με το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Γιατί επιμένει να βαστάει τον Ελληνισμό ως οντότητα πολεμιστών και φιλοσόφων. Γιατί δεν παζαρεύει την Τιμή του Ελληνικού Έθνους στο χρηματιστήριο της παγκοσμιοποίησης και δεν σκορπάει το Αίμα του Ελληνικού λαού στο βωμό των υβριστών Θεού και Ελλήνων.

Αλλά το μοιραίο για τους βάρβαρους και τους Εφιάλτες θα συμβεί. Είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος όλος και κάθε αδούλωτος Έλληνας. Η άνοδος του Εθνικοκοινωνισμού στην ίδια του την Πατρίδα, την Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com



2 σχόλια:

GEORGE είπε...

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

polapopsis είπε...

ΑΜΗΝ!!!