ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


ΑΘΗΝΑ 5-11-2011.

Η παγκόσμια νεοταξική διακυβέρνηση με τις κατά τόπους κατοχικές διοικήσεις της έχει αποδείξει στην πράξη ότι θεωρεί τον ανθρώπινο παράγοντα ως αναλώσιμο στοιχείο που πρέπει να την υπηρετεί. Αλλά για να το πετύχουν αυτό οι παγκόσμιοι εξουσιαστές του διεθνιστικού νεοταξισμού, για να αναγκάσουν δηλαδή τους λαούς να αποδεχτούν την δική τους εξουσία και την κατάλυση της εθνικής τους κυριαρχίας, αναθέτουν στις τοπικές κυβερνήσεις την σπορά του πολυπολιτισμού και του αντιρατσισμού στις κοινωνίες τους.

Σκοπός του σχεδιασμού αυτού είναι η προσβολή της ενότητος και η εμφύτευση συγκρουσιακών φαινομένων ανάμεσα στην εθνοφυλετική λαϊκή βάση. Είναι μια μέθοδος που ακολουθείται ενάντια στις περισσότερο συμπαγείς και αναπτυγμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες που δεν μπορεί να χτυπήσει στρατιωτικά αλλά τις χρειάζεται εξίσου με τις υπόλοιπες κοινωνίες η βρωμερή παγκόσμια διακυβέρνηση στο γνωστό δρόμο της κατάλυσης των εθνών. Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο αναπτύσσεται ο ρόλος της λαθρομετανάστευσης που στις σημερινές συνθήκες της βαθιάς οικονομικής κρίσης παρέχει υπηρεσίες και στην καπιταλιστική καταισχύνη και στην υποτιθέμενη αντίδραση.

Ο καπιταλιστής αφέντης που έχει στεγάσει στις μοντέρνες και εύθραυστες κοινωνίες σοσιαλιστές και φιλελεύθερους βολεύεται από το άπλωμα του πολυπολιτισμικού δόγματος που ξεπερνάει μεθοδευμένα και έκνομα τα κρατικά σύνορα και μετατρέπει τις Πολιτείες σε πολυφυλετικές χωματερές. Αυτή η αντεθνική και αντιλαϊκή διεργασία γίνεται με τις ευλογίες και την αμέριστη αποδοχή του καθεστωτικού επίσημου κράτους και των διαφόρων «συμμαχικών» οργανισμών γιατί διασπάει τις αντοχές των συμπαγών λαϊκών μαζών και προσφέρει φτηνά εργατικά χέρια που θα επιχειρηθούν να αφομοιωθούν αντικαθιστώντας στη συνέχεια τις ψήφους των δυσαρεστημένων πολιτών. Οι λαθρομετανάστες μετατρέπονται σ’ αυτήν την περίπτωση στις εισαγόμενες λεγεώνες που εξυπηρετούν την νεοταξική θεωρία του λεγόμενου πολίτη του κόσμου. Του πολίτη δηλαδή δίχως εθνικό συναίσθημα.

Οι συνθήκες με τις οποίες έχουν αποκολληθεί οι λαθρομετανάστες από τις χώρες τους, συνθήκες κοινωνικών ανωμαλιών και ανύπαρκτων υποδομών, υποβοηθούν σαφέστατα τον ερχομό αταίριαστων συμπεριφορών, εγκληματικών πράξεων και ξεχασμένων νοσημάτων στις χώρες καταναγκαστικής υποδοχής όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως συνέπεια την εκτροπή της τοπικής κοινωνίας, πολύ περισσότερο όταν αυτή μαστίζεται από ανεργία, ανέχεια και υπογεννητικότητα στον καιρό της οικονομικής κρίσης που πολύ σύντομα προβλέπεται να μετατραπεί σε παγκόσμιο κραχ. Αλλά αυτές οι συνθήκες που ζούμε στο σύνολό τους στην Πατρίδα μας γεννούν τις διαμαρτυρίες των γηγενών κατοίκων. Διαμαρτυρίες που στοχεύουν και τις δύο γάγγραινες. Τον πολυπολιτισμό και τώρα τη φτωχοποίηση του λαού.

Και έτσι λοιπόν μετά από τον κρατικό πολυπολιτισμό έχουμε την επιστράτευση του παρακρατικού αντιρατσισμού. Οι κρατικές αρχές του διεθνιστικού νεοταξισμού νομοθετούν για να ποινικοποιήσουν την άρνηση του πολυπολιτισμού και οι αντιδραστικοί που στέκονται απέναντι τάχα από τις κακές αρχές, οι γνωστοί δήθεν λαϊκοί προστάτες της Αριστεράς, που ενδιαφέρονται τάχα για τον πολίτη του Έθνους που χάνει το ψωμί και την εργασία του, είναι οι ίδιοι που προσφέρουν τα αγαθά αυτά στους λαθρομετανάστες που τα στερούν από το λαό. Οι «αντιδραστικοί» αυτοί αντιρατσιστές τώρα, μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον της κρίσης, χρησιμοποιούν τους πρόθυμους σε άλλες περιπτώσεις λαθρομετανάστες απεργοσπάστες και ως διαμαρτυρόμενους τάχα εργαζόμενους στις απεργιακές κινητοποιήσεις του αληθινά χειμαζόμενου λαού. Μια βόλτα ειδικότερα στα προοδευτικά και αριστερά απεργιακά μπλοκ με τις δήθεν επαναστατικές σημαίες δείχνουν μια αλήθεια που δεν μιλάει πάντα ελληνικά.

Οι καιροί είναι πονηροί. Ο λαός εγείρεται παντού όπου υπάρχουν λαϊκές ομηρίες και φτωχοποιήσεις. Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα. Είναι απολύτως θεμιτό και υγιές. Όμως οι δυσώδεις δυνάμεις του διεθνιστικού νεοταξισμού έχουν ετοιμάσει για την ώρα της εθνικής επανάστασης αντιδράσεις και κατασταλτικές λύσεις πολυεθνικές. Θυμηθείτε κάποιες επαναστάσεις σε λιγότερο ή περισσότερο διπλανές μας χώρες. Επαναστάσεις με ή χωρίς εισαγωγικά. Αυθόρμητες και μη. Οι λαθρομετανάστες που σαφώς δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν και κυνηγούν τυφλά το χρήμα, είναι εύκολη περίπτωση προκειμένου να δημιουργηθούν στημένες και αιματηρές συγκρούσεις.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό όπως ακριβώς είναι απορριπτέα μετά βδελυγμού η παγκόσμια νεοταξική διακυβέρνηση άλλο τόσο είναι απορριπτέα και η λαθρομετανάστευση που προκαλεί για τους δικούς της σκοπούς αυτή. Είμαστε πολέμιοι τόσο της υπερεθνικής εξουσίας όσο και της μετακίνησης πληθυσμών και της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Οι πολυπολιτισμικοί και οι αντιρατσιστικοί θαμώνες της λαθρομετανάστευσης είναι εκείνοι που μισούν τους λαούς. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι υπέρ του Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους με την παραμονή, την εργασία και την ευημερία του λαού στις εστίες του υπό την διαρκή αρωγή και πρόνοια του Εθνικοκοινωνικού Κράτους. Με συνθήκες εθνικής ασφάλειας και φύλαξης των συνόρων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: