ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ


ΑΘΗΝΑ 12-11-2011.

Στην πατρίδα μας το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι η λαϊκή κυριαρχία. Και η πιο συνηθισμένη και τετριμμένη αναφορά στις δημοσκοπήσεις είναι η κοινή γνώμη. Αυτές οι δύο θεμελιώδεις εκφράσεις των πολιτών ωστόσο δεν έχουν βρει ποτέ στα χρονικά της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας αντίκρισμα πρακτικό. Έχουν μείνει στα λόγια προκειμένου να γητεύεται ο εθελοντής δούλος και δήθεν εντολέας των εξουσιαστών. Ο ελληνικός λαός ουδέποτε επιτράπηκε να ασκήσει κυρίαρχο λόγο και να χαράξει τις πολιτικές διεργασίες που τον αφορούν. Ποτέ δεν του ζητήθηκε η γνώμη.

Κι όμως, σύμφωνα με το σύνταγμα που ισχύει ακόμη στο νεοελληνικό προτεκτοράτο, το δημοψήφισμα προβλέπεται ως έσχατη διαδικασία αντιμετωπίσεως μεγάλων εθνικών και κοινωνικών αδιεξόδων που σχετίζονται με τη ζωή του λαού και την επιβίωση του Έθνους. Μας έχουν, βλέπετε, μάθει να πιστεύουμε ότι στις δημοκρατίες τους δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν και μάλιστα αξεπέραστα για τους πολιτικούς ηγετίσκους και επικίνδυνα για τους χειμαζόμενους και αγωνιζόμενους Έλληνες. Διότι οι πωλητές της Ελλάδος έχουν απαγορεύσει την ψήφο και το δημοψήφισμα. Έχουν απαγορέψει τις εναλλακτικές λύσεις. Έχουν απαγορέψει γενικά τις λύσεις και την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.

Το δημοψήφισμα είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό μέσο έκφρασης του λαού. Πολύ πιο αξιόπιστο φυσικά από την ονομαζόμενη λαϊκή ετυμηγορία, την γνωστή μας ψηφοσυλλεκτική εκλογική διαδικασία που ευκόλως υπόκειται στην βολική μεταβολή των αριθμητικών δεδομένων από ειδικευμένους εκλογομάγειρους του νεοταξικού καθεστώτος με την αντίστοιχη προπαγάνδα να οργιάζει και να λοιδορεί τους αντιπάλους.

Στο δημοψήφισμα, όσο κι αν υπάρχει ο κίνδυνος κάποιας αλλοιώσεως σαν κι αυτές που προλειαίνουν οι στημένες δημοσκοπήσεις, η γνωμοδότηση των πολιτών είναι άμεση, πρωτογενής και ανεπηρέαστη, αφού στηρίζεται αμιγώς στην πραγματικότητα που βιώνει ο πολίτης. Στην περίπτωση του δημοψηφίσματος ο λαός λειτουργεί σαν αυτόβουλη σκεπτόμενη προσωπικότητα κι όχι ως ψηφομάζα δια χειρός κάποιου δήθεν εκπροσώπου που του επιβάλλει το Σύστημα σε κάποιο κομμάτι χαρτί, το γνωστό ψηφοδέλτιο.

Στην Πατρίδα μας όπως ενθυμούνται οι παλιοί και έχουμε μάθει εμείς οι νεότεροι, δημοψηφίσματα έχουν πραγματοποιηθεί όποτε αποφασιζόταν η παραμονή ή απομάκρυνση του Βασιλιά. Ουδέποτε άλλοτε. Κι όμως οι Βασιλείς και οι Στρατιωτικοί που υποβλέπουν οι σημερινοί δημοκράταροι μεγάλωσαν την Ελλάδα. Δεν έχουμε φυσικά δει κάποιο δημοψήφισμα που να κρίνει την αποδοχή ή την απόρριψη του υφιστάμενου πολιτεύματος.

Κι όμως, η κρίση των Ιμίων και η παράδοση της Πατρίδος στις δαγκάνες των παγκόσμιων τοκογλύφων είναι ενδεικτικές καταστάσεις που μίκρυναν την Ελλάδα και φέρουν αποκλειστικά τη σφραγίδα της αστικής δημοκρατίας. Προδοσίες για να μας φέρουν τάχα ειρήνη και ευημερία. Γι’ αυτά τα τρανταχτά γεγονότα που ακολουθήθηκαν από πολλά ακόμη χειρότερα ουδέποτε οδηγηθήκαμε στο δημοψήφισμα που επιβάλλετο συνταγματικά ώστε να κρίνουμε πρόσωπα και πράξεις.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δεν τρέφουμε αυταπάτες και δεν περιμένουμε από το σημερινό ανθελληνικό καθεστώς να μας δώσουν ίσες τάχα ευκαιρίες να εκφράσουμε τον δικό μας εθνικιστικό πολιτικό λόγο και τις προτάσεις που κουβεντιάζει κάθε Έλληνας στο δικό του περίγυρο. Πιστεύουμε στην αμεσότητα της λαϊκής έκφρασης του ελληνικού λαού και στην επαναστατική επιβολή μιας Νέας Ελλάδος, εφάμιλλης της μεγάλης ιστορίας της και των ηρώων της, η οποία το μόνο που χρειάζεται είναι να ακούσει την πατριωτική φωνή των παιδιών της.

Κατά συνέπεια το δημοψήφισμα είναι μια πρακτική κοινωνικής και εθνικής ευθύνης που μας βρίσκει απολύτους σύμφωνους ως τακτική στη διάρκεια της δικής μας διακυβέρνησης. Αν υπάρχει ένα πολιτικό καθεστώς στο οποίο δεν υπάρχουν προβλήματα και αδιέξοδα, αυτό είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Καθεστώς του Εθνικοκοινωνισμού. Σε μια Άμεση Εθνική Λαϊκή Κοινότητα οι Έλληνες έχουν το φρόνημα, το σθένος και την πίστη να εκφράσουν ελληνική άποψη δίχως νεοταξικούς μεσάζοντες και διαμεσολαβητές, ξένους και ελληνόφωνους. Είναι σίγουρο ότι ένα Εθνικό Δημοψήφισμα το πρώτο πράγμα που θα εγκρίνει είναι μια Μεγάλη Ελλάδα με Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: