ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ


ΑΘΗΝΑ 6-11-2011.

Η παράλληλη εγκατάλειψη της εθνικής και της λαϊκής κυριαρχίας με τη γνωστή πρόφαση της οικονομικής κρίσης δρομολογείται μέσα σ’ ένα βαρύ πολιτικό περιβάλλον πλήρους κατάλυσης της εθνικής ασφάλειας. Η επιχείρηση της κατάρρευσης της δομής και του θεσμικού ρόλου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από το πολιτικό καθεστώς των εντολοδόχων του διεθνιστικού νεοταξισμού εν μέσω εχθρικών διεκδικήσεων και βλέψεων για τον διαμελισμό της πατρίδος μας δεν είναι συμπεριφορά τυχαία. Η πολιτική ηγεσία της χώρας ούτε άγνοια κινδύνου μπορεί να δηλώσει ούτε επαρκή αιτιολόγηση για την ολοφάνερη εχθρική συμπεριφορά της απέναντι στον μόνο εγγυητή της συνοχής του Έθνους μας, τον Ελληνικό Στρατό.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο το ξήλωμα της ηγεσίας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και μιας ευρείας ομάδος Ελλήνων Αξιωματικών εντελώς παράτυπα και παράλογα πριν την εκπνοή του χρόνου της υπηρεσίας τους, υπό το φόβο, όπως λέγεται, της διενέργειας πραξικοπήματος γεννά εύλογα ερωτηματικά. Ερωτηματικά που σχετίζονται με τη φοβία και την ηττοπάθεια που επιχειρούν να περάσουν οι εξουσιαστές στο σύνολο του ελληνικού λαού.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε την προσμονή του λαού στο πρόσωπο του Έλληνα Στρατιωτικού για την επίτευξη της εθνικής σωτηρίας δια ελληνικών χειρών και το υψηλό επίπεδο του υπάρχοντος εθνικού φρονήματος, τότε η ανάπτυξη μιας Λαϊκής και Στρατιωτικής Επανάστασης αναμφίβολα φοβίζει το Σύστημα. Ζήσαμε άλλωστε πρόσφατα αυτή την προσμονή όταν στην ματαιωθείσα με κυβερνητική υπαιτιότητα παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο λαός μας απαίτησε την παραμονή του αγήματος της Σχολής Ευελπίδων στο χώρο προκειμένου να παρελάσει κανονικά όπως άλλωστε ήθελαν και οι λεβέντες μας. Και έτσι έμελλε να ζήσουμε την προσπάθεια της κυβερνητικής και της νεοταξικής προβοκάτσιας σε βάρος του Στρατού μας.

Γίναμε λοιπόν δέκτες του δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt που εξέφραζε τους φόβους της για τη διενέργεια πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Για να έρθει στη συνέχεια το γνωστό περιοδικό Forbes να πατήσει στην οικονομική κατάσταση και να γράψει ότι «μόνο ένα πραξικόπημα θα έλυνε τα προβλήματα της χώρας, καθώς μοιραία θα την οδηγούσε εκτός ευρωζώνης». Για να συμπληρώσει το δημοσίευμα του περιοδικού ακόμη πιο προβοκατόρικα ότι η Γερμανία αντί να χρηματοδοτεί το ελληνικό χρέος, θα πρέπει να χρηματοδοτήσει ένα πραξικόπημα. Παράλληλα τα βρετανικά ΜΜΕ έβριθαν από δημοσιεύματα περί ενδεχόμενου πραξικοπήματος τουρκικού τύπου στον Ελληνικό Στρατό επικαλούμενα πηγές ελληνικών πρεσβευτικών αρχών περί της φημολογούμενης απόπειρας προκειμένου να ξηλωθεί η στρατιωτική μας ηγεσία.

Ο ολέθριος πρωθυπουργός Παπανδρέου τοποθετήθηκε στη διάσκεψη της σοσιαλιστικής διεθνούς που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με αντικείμενο την διαβόητη Αραβική Άνοιξη στον ισλαμικό περίγυρο λέγοντας πως «η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο». Και ακόμη ότι «έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει και να τους ενισχύσει». Κι αυτό όταν είναι γνωστό ότι κάποιοι ορέγονται τον πλούτο μιας «ανεξάρτητης» Κρήτης.

Σχετικά πάντως με την διαβόητη Αραβική Άνοιξη πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι η νέα «δημοκρατική» Λιβύη προσφάτως με την επίσκεψη υπουργού της στον κατεχόμενο κυπριακό τομέα υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με τις τουρκικές κατοχικές αρχές παρέχοντας ουσιαστική και αργότερα τυπική αναγνώριση του καθεστώτος της. Για να παραδειγματιζόμαστε με τις σχέσεις Τουρκίας και νεοταξικών ισλαμικών «επαναστάσεων».

Όμως η σοσιαλιστική δημοτική αρχή του δήμου Σάμου δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραστεί στην τουριστική έκθεση της κατεχόμενης Σμύρνης στις 8 έως 11 Δεκεμβρίου. Και μάλιστα η εκπροσώπηση αυτή θα συμβεί ως Σάμος, Χίος και Λέσβος όπως ελέχθη δίχως το Ελληνικό Εθνόσημο στην περίπτωση που συμμετάσχει στην έκθεση και η Βόρεια κατεχόμενη Κύπρος. Μένει να φανεί η θέση του τοπικού επιμελητηρίου και φυσικά η συμπεριφορά της ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση έναντι των κατοχικών αρχών του Αττίλα.

Στην Κύπρο παρακολουθήσαμε την επιχείρηση συνθλίψεως του ηθικού της Εθνοφρουράς όταν η κυβέρνηση Χριστόφια έδωσε την ιταμή εντολή να σβηστούν από τους τοίχους στρατοπέδων και φυλακίων τα συνθήματα που προσδιορίζουν τα αληθινά όρια της Κύπρου σαν το σύνθημα «τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια». Και ως λόγος της μισελληνικής εντολής εμφανίζεται ότι τα εν λόγω συνθήματα προάγουν τάχα το μίσος και το φανατισμό. Γίνεται έτσι αποδεκτή η τουρκική κατοχή της μεγαλονήσου μας.

Όμως το ψευδοκράτος υπέγραψε με την παρουσία του Τούρκου υπουργού ενέργειας συμφωνίες για τα πετρέλαια με την Τουρκική Ανώνυμη Εταιρία Πετρελαίου όταν οι έρευνες λαμβάνουν χώρα φυσικά ακόμη και εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Στη δε Ελεύθερη Θράκη Μας η ευρωπαϊκή δύναμη συνοριακής «φύλαξης», η γνωστή FRONTEX, ζητά αποστρατικοποίηση των ελληνοτουρκικών συνόρων πέριξ του Έβρου ποταμού όταν η Τουρκία έχει πλησίον αυτών ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις που εκφράζουν μονάχα τις διεκδικήσεις της Τουρκίας και παράλληλα προωθούν στον ελληνικό χώρο μεγάλες μάζες λαθρομεταναστών πεμπτοφαλαγγιτών. Στο δε κέντρο των Αθηνών οι γνωστοί φιλοσκοπιανοί κύκλοι παρουσίασαν εκ νέου το υποτιθέμενο «μακεδονοελληνικό» λεξικό προωθώντας τις σκοπιανές διεκδικήσεις.

Ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Λαός θα αντιμετωπίσουν ελληνόφωνους ακροβατισμούς και εχθρικές επιβουλές. Η ακεραιότητα της Πατρίδος αφορά όλους τους Έλληνες Πατριώτες. ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: