ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ


ΑΘΗΝΑ 20-11-2011.

Το προσκλητήριο των γεωπολιτικών και στρατιωτικών εξελίξεων στην περιοχή μας περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά επείγον μήνυμα με αυξημένη εθνική σημασία. Είναι ένα προσκλητήριο πολεμικής προπαρασκευής και ετοιμότητας δεδομένου των προκλητικών αιτημάτων «συμμάχων» και εχθρών έναντι της Πατρίδος μας. Τα αιτήματα αυτά συμπεριλαμβάνουν τις από καιρό αναμενόμενες ανθελληνικές επιδιώξεις «εταίρων» και «γειτόνων» περί συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης πλούτου σε Θράκη και Αιγαίο.

Μας ζητείται λοιπόν η παραχώρηση διαδρόμων για την παράδοση γης και ύδατος. Η εθνική κυριαρχία και τα ενεργειακά μας πεδία είναι το ξεκάθαρο διακύβευμα την στιγμή που η πατρίδα μας κυβερνιέται από τους πολιτικούς εκπροσώπους των δανειστών του διεθνιστικού νεοταξισμού. Από ανθρώπους δηλαδή που εμφανίζουν την εκχώρηση της συνθηκολόγησης και της συρρίκνωσης των λαϊκών δικαιωμάτων ως απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην πεινάσουμε και να βαστήξουμε δική μας την Ελλάδα. Όμως τα παζάρια και οι στρατιωτικές ενοχλήσεις μας δείχνουν την προκαταβολική αποδοχή του ολέθρου εκ μέρους των ελληνοφώνων «ταγών».

Στο ζήτημα της εκμεταλλεύσεως του κυπριακού φυσικού αερίου ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό Ντάουνερ πρότεινε την αξιοποίηση των κερδών από τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ για τη χρηματοδότηση της συμφωνίας «επίλυσης» του εθνικού μας ζητήματος. Χαρακτήρισε την προτεινόμενη συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου μεταξύ ελεύθερης Κύπρου και κατεχομένων ως την προίκα που χρειάζεται ένας επιτυχημένος γάμος, ενώ έριξε και την βόμβα ότι υπάρχει συμφωνία όπως συμβεί η διαχείριση του γεωφυσικού πλούτου από την επόμενη ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Επιδεικνύεται δηλαδή πλήρης συνθηκολόγηση και μειοδοσία κυπριακών και ελλαδικών αρχών όταν αποδεικνύεται η επιδίωξη τουρκοποίησης της μεγαλονήσου μας όπισθεν των ομοσπονδιακών «λύσεων».

Την ίδια στιγμή η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ αποκαλύπτει με εκπληκτική άνεση τον πόλεμο των πληροφοριών για τους υδρογονάνθρακες που διεξάγεται ανάμεσα στις μυστικές υπηρεσίες Τουρκίας, Ελλάδος, Ισραήλ και Ελεύθερης Κύπρου. Σκοπός είναι όπως μαθαίνουμε η καταγραφή των ποσοτήτων υδρογονανθράκων που βρίσκονται σε κάθε οικόπεδο, με την τουρκική ΜΙΤ να αλωνίζει μέσω μιας ειδικής ομάδος τεχνοκρατών που ειδικεύονται σε θέματα φυσικού αερίου, πετρελαίου και κυπροϊσραηλινών σχέσεων. Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές ανησυχούν αλλά υποσκάπτονται από τους γραικύλους πολιτικάντηδες των ξένων συμφερόντων.

Δυστυχώς η πολιτική διοίκηση σέρνει την πατρίδα μας στον απομονωτισμό από τις εξελίξεις και την ορθή συμμαχική πολιτική όταν εμμένει στην εξυπηρέτηση δήθεν φίλιων και ανθελληνικών συμφερόντων. Μετά λοιπόν την ναρκοθέτηση των συμφωνιών στον αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης και τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς με τη Ρωσία, ο Ρώσος πρωθυπουργός Πούτιν έδωσε εντολή να διακοπεί η προμήθεια πετρελαίου προς τη χώρα μας. Ενέργεια που έγινε αμέσως μετά την κυβερνητική πρόσδεση της Ελλάδος στο άρμα των τραπεζιτών. Η εξέλιξη είναι πολύ σοβαρή αν προσμετρήσουμε ότι το 46% των πετρελαϊκών αναγκών μας τις καλύπτουμε από τη Ρωσία.

Στην Ελεύθερη Θράκη μας η Τουρκία ζητάει να υποκαταστήσει τον ρόλο του ανύπαρκτου ελληνικού κράτους. Ικανό πάτημα βρίσκει στην πολύ βολική για τους εχθρούς μας οικονομική κρίση. Έτσι λοιπόν ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής καλεί Τούρκους επιχειρηματίες να επενδύσουν σε ιδιωτικά σχολεία και νοσοκομεία στην περιοχή την ώρα που προχωράει η επιχείρηση της τουρκοποίησης των Ελλήνων μουσουλμάνων από τους πράκτορες της Άγκυρας. Ο Τούρκος πρόξενος ανακοίνωσε την επικείμενη δημιουργία ελεύθερων οικονομικών ζωνών στη Θράκη με ειδικές φορολογικές ελαφρύνσεις για τους Τούρκους επιχειρηματίες καθώς και την ενεργοποίηση των συμφωνιών συνεργασίας που είχαν υπογράψει Παπανδρέου – Ερντογάν.

Όμως η τουρκική επικυριαρχία σε βάρος μας δεν επιτυγχάνεται μονάχα με οικονομικούς όρους αλλά και με την ραγιάδικη τουριστική συνεκμετάλλευση όπως αυτή παρέχεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης του Μπουτάρη. Έτσι λοιπόν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ανέγερση αγάλματος του αρχισφαγέα Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους. Κι αυτή η βέβηλη πράξη γίνεται στα πλαίσια του εξευτελιστικού σχεδίου «Ottoman Heritage Tour» για την διαβόητη προσέλκυση Τούρκων τουριστών! Το μενού συμπληρώνει η ανακαίνιση τουρκικών Τζαμιών στα πλαίσια της κατά Μπουτάρη πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης που προέρχεται τάχα από... την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Προφανώς ο δήμαρχος έχει διαγράψει το βυζαντινό χρώμα της συμπρωτεύουσας και άλλοτε συμβασιλεύουσας.

Φυσικά η εισβολή του τουρκικού βαποριού των νεοταξικών συμφερόντων συνεχίζεται και στρατιωτικά ώστε η νομή της κυριαρχίας μας να αγορευτεί αναγκαία για λόγους «ειρηνικής διευθετήσεως» των προβλημάτων. Ενώ λοιπόν οι εμπλοκές και οι αναχαιτίσεις στον αέρα συνεχίζονται, είχαμε την είσοδο δύο τουρκικών αναγνωριστικών αεροσκαφών επάνω από το Καστελόριζο σε ύψος μόλις 300 μέτρων. Η πολεμική προπαρασκευή επαληθεύτηκε όταν τα τουρκικά μαχητικά φωτογράφισαν τα οχυρωματικά έργα και τις υποδομές του νησιού προφανώς όχι για λόγους ειρηνικούς και όχι άσχετους με την υπόθεση της ελληνικής ΑΟΖ που όλο έρχεται και ποτέ δεν ανακηρύσσεται. Και παράλληλα έρχεται στην Βουλή το ζήτημα των ερευνών του γεωφυσικού μας πλούτου νότια της Κρήτης.

Το προσκλητήρι του καιρού λοιπόν έφτασε και μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να παραμερίσουμε τους ριψάσπιδες, να οχυρώσουμε μια πραγματική Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία και να αξιοποιήσουμε την προίκα που διαθέτουμε για να χτίσουμε την Μεγάλη Ελλάδα μας αποκρούοντας πάσα επιβουλή. Αυτή την αποστολή θα εκπληρώσει ο Ελληνικός Στρατός και ο Εθνικοκοινωνισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: