ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ


ΑΘΗΝΑ 10-11-2011.

«το γαρ εξαπατάσθαι αυτόν υφ’ αυτού πάντων χαλεπώτατον. Όταν γαρ μηδέ σμικρόν αποστατή αλλ’ αεί παρή ο εξαπατήσων, πως ου δεινόν;»

(Πλάτωνος, Κρατύλος, 428b)


Ήρθε η πολυπόθητη ώρα της ουσιαστικής αντιμετώπισης του πολιτικού προβλήματος που ταλανίζει ολάκερο το Ελληνικό Έθνος. Η ανάληψη ωστόσο εθνικής δράσης επιτάσσει την άμεση άσκηση της αυτοκριτικής μας.

Οι διαρκείς αποκαλύψεις της πλούσιας προίκας της ελληνικής γης, η στοχοποίηση του στρατεύματος, τα ευφάνταστα πολιτικά σχήματα εθνικής τάχα σωτηρίας και λοιπά κουρέματα που μπαίνουν εμπρός μετά το γενικό ξεπούλημα της Ελλάδος από το νεοταξικό πολιτικό σύστημα της χώρας οδηγούν κατά προτεραιότητα στην ανάγκη βελτιωτικών μεταβολών που συμπεριλαμβάνουν κυρίως εμάς. Οι εθνικοί ολετήρες του ντόπιου νεοταξισμού ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να αλλάξουν αφού η δουλειά που τους έχει αναθέσει ο διεθνιστικός νεοταξισμός και ο μόνος λόγος της υπάρξεως αυτών είναι η διάλυση της Πατρίδος.

Ο μηχανισμός όμως που τους προωθεί και κυρίως τους στηρίζει στην εξουσία συμπεριλαμβάνει τον υποτιθέμενο κυρίαρχο λαό. Εκείνον τον φιλότιμο μα και ευκολόπιστο ελληνικό λαό που αντάλλασσε την ψήφο του με την αναμονή της παροχής θέσεων εργασίας και μισθών από τους βο(υ)λευτές που ποτέ δεν φρόντισαν να προασπίσουν την εσωτερική αναδιανομή της εθνικής μας οικονομίας και την στήριξη της εγχώριας παραγωγής.

Στην ουσία ο λαός μας υποθήκευσε το μέλλον του, την οικογένεια και την πατρίδα του, παραδίδοντας δημοκρατικά το δικαίωμα των πολιτικών αποφάσεων που τον αφορούν σε ταγούς που στήριξαν την παρουσία τους στην παράδοση των λαϊκών και κυριαρχικών δικαιωμάτων στα ξένα αφεντικά τους. Χρόνια ολόκληρα ανταλλάσσαμε εξουσιαστικά σχήματα σοσιαλφιλελεύθερα με την επίκληση της καμένης γης μέχρις ότου η κοντή εθνική μνήμη και το πρόσκαιρο όφελος συντρίφτηκαν στις μέρες μας στα αποκαΐδια γης και ψυχών.

Είναι καιρός να τεθεί στο απόσπασμα ο κακός εαυτός μας. Δεν αρκούν πια οι αιτιολογήσεις του επηρεασμού της καθεστωτικής προπαγάνδας ούτε η αλλοίωση της λαϊκής βουλήσεως. Κανείς Έλληνας δεν δικαιούται να ανεχτεί την μετατροπή της συμπαγούς μάζας των Αρίστων Ελλήνων σε αγελαίο όχλο που άγεται και φέρεται από μαντρί σε μαντρί συνεργαζομένων μεταξύ τους τσοπαναραίων. Γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο μεταφέραμε ίσαμε τώρα στη ζώνη μας τον σπόρο της πολιτικής απάτης.

Η ουσία του πράγματος είναι ότι ανταλλάξαμε τις Ελληνικές Αξίες με ξένα δεσμά που καλύπτονταν από το μανδύα των ψευτοαξιών. Αμελήσαμε να μεγαλώσουμε το σπίτι μας που λέγεται Πατρίδα και αφήσαμε χωρίς εθνικά καθήκοντα τα παιδιά μας δίνοντας ανεπίτρεπτα χώρο στους καταληψίες των ονείρων μας που τους δώσαμε από πάνω και εξουσίες για να μας κουρέψουν Πατρίδα και παιδικά όνειρα. Πολύ ορθά έλεγε ο μεγάλος μας φιλόσοφος Πλάτων μέσα από το έργο Κρατύλος ότι «το γαρ εξαπατάσθαι αυτόν υφ’ αυτού πάντων χαλεπώτατον. Όταν γαρ μηδέ σμικρόν αποστατή αλλ’ αεί παρή ο εξαπατήσων, πως ου δεινόν;».

Μας λέει λοιπόν ο Πλάτων ότι το να εξαπατάς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου είναι το χειρότερο πράγμα. Γιατί στην περίπτωση αυτή η δύναμη της εξαπάτησης δεν απομακρύνεται ποτέ από κοντά σου. Είναι μονίμως παρών ο κίνδυνος και αυτό είναι απείρως φοβερότερο.

Δείτε τι γίνεται με την παρακμή της πολιτικής που απειλεί να παρασύρει σήμερα σε ολέθριες περιπέτειες το Ελληνικό Έθνος. Μια παρακμή που αποκαλύπτεται τώρα διότι ο σκοπός των ολετήρων είναι η σύνθλιψη του Ελληνισμού μας στην κιματομηχανή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι πολιτικάντηδες του ξενοκίνητου καθεστώτος χρωματίζουν με σχέδιο μαντριά και πολιτικές μερίδες σε καλά και κακά τάχα μαντριά και μερίδες και εμφανίζουν κάποια πολιτικά πρόσωπα ως δήθεν αντιστεκόμενους.

Το σχέδιο εξυπηρετείται με την προσπάθεια αυτοαναίρεσης του δημοψηφίσματος που θα δώσει φωνή στο λαό για το αν δέχεται ή όχι το ξεπούλημα, την ώρα που οι περισσότεροι πολιτικάντηδες, και οι «καλοί» και οι κακοί, τάσσονται ενάντια στο δημοψήφισμα και επομένως ενάντια στη φωνή του ελληνικού λαού. Αυτοί που δεν μας εμπιστεύονται, που θα μας ρωτήσουν αν θέλουμε το θάνατο της «Ευρώπης», είναι οι ίδιοι που θέλουν να εξαπατήσουμε και πάλι τον εαυτό μας και την Ελλάδα με την υποστήριξη της «εθνικής» τους συνεννόησης.

Τέρμα πια οι αυταπάτες και η εξαπάτηση της προσωπικότητάς μας. Η Ελλάς χρειάζεται αλλαγή καθεστώτος κι όχι προσώπων. Το Ελληνικό Έθνος χρειάζεται Εθνικό Όραμα και Κοινωνική Αλληλεγγύη. Χρειάζεται την Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: