ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΑΘΗΝΑ 13-12-2012.

Μας μιλάνε για δημοκρατία εκείνοι που έχουν αποφασίσει να φιμώσουν την άποψη και την βούληση του ελληνικού λαού, οι δολοφόνοι της ελληνικής ψυχής. Μας μιλάνε επιλεκτικά για την πατρίδα και τον πατριωτισμό εκείνοι που έχουν αντικαταστήσει το έθνος με την παγκοσμιοποίηση και τη φυλή με τη λαθρομετανάστευση. Επικαλούνται την ευθύνη που έχουν ως πολιτική εξουσία εκείνοι που έχουν εκχωρήσει όλες τις εξουσίες στην παγκόσμια νεοταξική συμμορία και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο.

Μιλούν εξ ονόματος του ελληνικού λαού οι έκπτωτοι στις συνειδήσεις και συντόμως εκ της πολιτικής ζωής του τόπου, εκείνοι που συκοφαντούν και διώκουν τον Ελληνικό Εθνικισμό γιατί μισούν αθεράπευτα τον Ελληνισμό και είναι γεννημένοι ηττημένοι. Δείχνουν στην πράξη την ένδεια επιχειρημάτων αφού το σενάριο που εφαρμόζουν κατ’ εντολή του διεθνούς αφεντικού τους είναι γραμμένο επάνω στα πρότυπα μιας άλλης Ελλάδος που δεν θα έχει Έλληνες κυρίαρχους αλλά ραγιάδες που θα δουλεύουν σε ξένη δούλεψη και θα στερηθούν τα πάντα έως ότου σβήσουν βιολογικά.

Αυτή είναι η αποστολή του κατοχικού καθεστώτος και πρέπει να εκλείψει, διότι σε διάφορη περίπτωση θα εκλείψουν οι Έλληνες. Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς. Η Ελλάς άλλωστε προορίζεται για να ζήσει και να μεγαλουργήσει. Είναι κράτος εθνικό και λαϊκό και έτσι ακριβώς θα παραμείνει. Με μια ουσιαστική προϋπόθεση βέβαια που λέει πως Ζωντανοί Έλληνες είναι οι Δυνατοί Έλληνες. Και Δυνατοί Έλληνες είναι εκείνοι που φυλάσσουν τη φυλετική τους ψυχή, αποφασίζουν και ενεργούν για λογαριασμό πατρίδος και λαού αποκλειστικώς οι ίδιοι και απομακρύνουν πάσα μιαρή ύπαρξη που απεργάζεται τη νόθευση της λαϊκής βουλήσεως και το κόντεμα της πατρίδος. Τούτη είναι η αποστολή του Ελληνισμού και του Ελληνικού Εθνικισμού.

Τούτη τη στιγμή η Ελλάς βρίσκεται καθ’ ολοκληρία κάτω από ένα ολοκληρωτικό και τυραννικό καθεστώς ελληνόφωνων και βαρβάρων που ακυρώνουν στην πράξη τις ελευθερίες μας και την εθνική μας ανεξαρτησία. Τέλειους ριψάσπηδες που αμφισβητούν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι εταίροι τους όταν λένε πως ακόμη και η επιμήκυνση μα και το σύνολο των αναφερομένων δανεικών χρημάτων είναι ζήτημα αν δοθούν. Η άγρια φορολόγηση σε βάρος της ελληνικής οικογένειας και των παιδιών μας συνεχίζεται όταν το Έθνος γερνά και θνήσκει. Η εθνική περιουσία και η ελληνική ιστορία προσφέρονται στα νύχια των μισελλήνων και η Τουρκία στήνει ανενόχλητη σκηνικό πολέμου.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες όμως χτυπούνε τον Στρατό μας και φέρνουν διχασμό. Μοναδικό τους πρόβλημα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι σοσιαλησταράδες μεγαλομέτοχοι των ερειπίων του ψευτορωμέϊκου βλέπουν ρατσισμό ελληνικό και ξενοφοβία με φανταστικές επιθέσεις αλλά δεν βλέπουν την πραγματική λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα. Έχουν δανεική όραση μέσα από παραμορφωτικούς φακούς και πολιτικάντικο στραβισμό. Μισούν πάσα αναφορά στο καθεστώς του Γεωργίου Παπαδόπουλου αλλά χάνουν τα λόγια τους αν τους πεις για την αληθινά ελληνική Ελλάδα της ανθηρής οικονομίας και της ελευθερίας. Υπερασπίζονται το παραεμπόριο αλλά απομειώνουν με νεοταξική συνείδηση τα ελληνικά μαγαζιά αυξάνοντας τα λουκέτα. Και φυσικά πολεμούν με λύσσα το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα των Ελλήνων.

Δεν τα κάνουν βέβαια μόνοι τους όλα τούτα οι σοσιαλιστές. Είναι το ολέθριο ανθελληνικό έργο που κάνουν όλοι μαζί οι μνημονιακοί και «αντιμνημονιακοί», κυβερνητικοί και «αντιπολιτευτικοί» του ντόπιου νεοταξισμού. Είναι λένε δημοκράτες και πατριώτες. Όχι, είναι ψευτοδημοκράτες και πολίτες του σχεδιαζόμενου παγκοσμιοποιημένου κόσμου. Ούτε καν κοσμοπολίτες δεν είναι αφού δεν γνωρίζουν το Έθνος στο οποίο δήθεν ανήκουν και δεν έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο και την πραγματική ζωή. Και φυσικά δεν είναι υπάρξεις γεμάτες ζωντάνια αλλά μικροπρεπείς ραγιάδες με νεκρές συνειδήσεις, απολύτως απονευρωμένες. Καπιταλιστές και μαρξιστές είναι οι ίδιες πάντα πρόθυμες παραδουλεύτρες του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές απέναντι στην αστική δημοκρατία των λίγων και των προσκυνημένων υπάρχει η εθνική και λαϊκή αριστοκρατία. Υπάρχει το καθεστώς των Ζωντανών Ελλήνων που έχουν όραμα, σχέδιο και προοπτική για μια ισχυρή Ελλάδα που βασίζεται στις ικανότητες, την εντιμότητα και τον πατριωτισμό των δικών της παιδιών. Εργαζόμαστε για την δημιουργία ενός κράτους που θα το σέβονται οι φίλοι και θα το φοβούνται οι εχθροί.

Στην δική μας Εθνικιστική Πολιτεία η δύναμη του πνεύματος και του ατσαλιού θα στηριχθεί στην ελευθερία βουλήσεως και την ενότητα των Ελλήνων υπέρ του κοινού μέλλοντος της Πατρίδος. Η Παιδεία γνήσια Εθνική  θα προσφέρει στα παιδιά μας γνώσεις και το θαυμασμό για τις περασμένες γενιές, ωθώντας τα να φτιάξουν και να χαρούν τα δικά τους ζηλευτά έργα. Και η ανάπτυξη της Ελλάδος θα υπάρξει το αποτέλεσμα της δικής μας παραγωγής σβήνοντας ολοκληρωτικά το πεισιθάνατο ψευτορωμέϊκο.

Η δική μας εξωτερική πολιτική θα υπηρετήσει τα ελληνικά δίκαια δίχως παζάρια με μια σθεναρή διεκδίκηση για την αποκατάσταση της φυσικής Ελλάδος. Οι Ζωντανοί Έλληνες είναι Πολεμιστές του Φωτός και Εργάτες της Φυλής τους. Παίρνουν δύναμη από τα φωτεινά μάτια των παιδιών τους. Φυλάσσουν καθαρό το αίμα και την ψυχή τους. Τηρούν τις Σημαίες του Ελληνισμού και του Εθνικοκοινωνισμού ψηλά. Δυνατοί Έλληνες μπροστάρηδες κι όχι χαμερπείς παλλακίδες του νεοταξισμού. Θέτουμε εκτός νόμου τον ανθελληνισμό. Δημιουργούμε Δυνατή Ελλάδα για Ζωντανούς Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ









1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Τα είπες όλα Συναγωνιστή.

Αγών - Πίστις - Νίκη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!