ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑΑΘΗΝΑ 14-9-2013.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΕΡΗ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΑΡΧΩΝ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ. ΒΓΗΚΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ «ΕΙΔΑΝ» ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΦΘΗΝΕΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ» ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: