ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ



ΑΘΗΝΑ 13-9-2013.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που πρέπει για την Πίστη και για την Πατρίδα μας. Οι νεοταξίτες και οι σκλάβοι τους έχουν βαλθεί να κάνουν την κρίση ηθικής και απαξίωσης των εθνών ευκαιρία για την κατάλυση αυτών και των λαών τους. Όμως αυτή η κρίση είναι ο λάκκος που θα πέσουν μέσα οι ίδιοι. Είναι η δική μας ευκαιρία, το κομμάτι τού εθνικού μας σχεδιασμού που έλειπε για να τούς χτυπήσουμε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Πέσανε οι μάσκες μα και τα προσχήματα μαζί. Οι εχθροί μας φέρνουν τον δικό τους ψευτοθεό και την δική τους τυραννία που βρισκόταν άλλωστε πίσω από όλες τις ενέργειες των γραικύλων πολιτικάντηδων. Χρήμα για την υποστήριξη και την προβολή, προπαγάνδα ψευτιάς και ανθελληνισμού για το λαό και εκτέλεση των θανατερών εντολών τους. Αυτή είναι η διαδρομή που μάς έφερε λοιδορία και κάποιους επίορκους στην Ορθοδοξία μας, ανηθικότητα, διαφθορά, λαθρομετανάστευση, χρεοκοπία και εθνικές ήττες για να μας διαλύσουν.

Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο τής σιωνιστικής πολεμικής, διότι δεν έπαψε ποτέ να δίδει ήρωες. Δεν έπαψε να αποτελεί το κέντρο και τον φορέα Πίστης και Πατριωτισμού. Και ακόμη δεν έπαψε ποτέ να μάχεται για Ελευθερία και Μεγάλη Ελλάδα.

Ήρθαν ξένοι και ξενοκίνητοι και μάς διοίκησαν. Υπήρξαμε λαός ευκολόπιστος και ανεχθήκαμε την φαυλοκρατία. Αλλά ταυτότητα και στόχους δεν αλλάξαμε ποτέ. Απλά κάποτε τα μάτια τού λαού είχαν κλείσει και τα αυτιά του δεν μάς πίστεψαν. Αλλά τώρα  έρχεται μέσα από την αντάρα φως ελληνικό.

Θέλουμε να ζήσουμε, φωνάζουν οι χειμαζόμενοι Έλληνες. Είμαστε υπερήφανοι για τη ράτσα μας. Λατρεύουμε το Θεό μας. Τιμούμε τους προγόνους μας. Αγαπάμε τα παιδιά μας. Γι’ αυτό θέλουμε πίσω την Πατρίδα μας. Όχι τραυματισμένη και ακρωτηριασμένη όπως την κάματε προδότες, αλλά υγιή και ακέραιη όπως μάς την έδωσαν οι αγώνες Αληθινών Ελλήνων.

Ξύνονται λένε οι βάρβαροι. Γυρεύουν τον πάτο τής θάλασσας. Και από εκεί στην κόλαση μια ώρα γρηγορότερα. Αυτό είναι το σωστό και η δική μας εργασία. Βγάλανε πιο γρήγορα τού αναμενόμενου τον ερευνητικό πλεούμενο Βάρβαρο Πασά τους με εντολή τού Ερντογάν για να πάει ανάμεσα σε Ρόδο και Κάρπαθο. Να τραβήξει στα ανοικτά τής Κύπρου για να αρπάξει κυριαρχία και ενέργεια. Αλλιώς θα σάς πολεμήσω! Αυτά λέγει η Τουρκία που έχει μπει μονάχη στο στόχαστρο ανάμεσα στον «περιούσιο» χειριστή τού θεάτρου των σκιών της, τούς Κούρδους και τη Ρωσία.

Μυριστήκανε πλούτο και εδαφική ανακατανομή και νομίζουν οι Τούρκοι πως είναι η ευκαιρία τους. Στη Θράκη Μας εκβιάζουν τούς Έλληνες μουσουλμάνους και κάνουν διαχειριστικό κουμάντο με μαζώξεις πρακτόρων. Στα σύνορά μας στέλνουν τούς λαθρομεταναστευτικούς δούρειους ίππους των στόχων των δικών τους και των παγκοσμιοποιητών που ζητούν φυλετικά και θρησκευτικά ανακατώματα. 25000 μουτζαχεντίν μάς είπε κάποια πρεσβεία πως έχουμε ανάμεσά μας.

Μάς στέλνουν ακόμη βομβαρδιστικά και οπλισμένα πολεμικά αεροσκάφη για να κάνουν εικονικά χτυπήματα επάνω από το Αγαθονήσι. Αλυχτούν μαζί με την Τουρκία και τα πιστά της οικόσιτα, τρόφιμοι κι αυτοί τού ίδιου αφέντη. Οι Αλβανοί γυρεύουν μερτικό στη ζώνη και τα γεωφυσικά προσόντα τού Ιονίου και Τσαμουριές και σχολεία και μάς στέλνουν αθλητές τής κακιάς ώρας να μάς φορέσουν φανελάκια ουτσεκάδικα και μεγαλοαλβανικά. Και οι παραχαράκτες τής ιστορίας και νεοκομιτατζήδες Σκοπιανοί φτιάχνουν σχολεία που τα ονομάζουν Μεγαλέξανδρο και σηκώνουν μνημεία της «Μεγάλης Μακεδονίας» στη Γευγελή.

Μεγάλη Μακεδονία όμως σημαίνει Μεγάλη Ελλάδα, αφού ως γνωστόν το παιδί το μεγάλο αντιστοιχεί σε μεγάλο γονιό. Και η Ελλάς, ο γονιός τής Φυλής μας, ασφαλώς και θα μεγαλώσει και θα πάει να αγκαλιάσει στοργικά την Ελληνίδα Κόρη, την Βόρεια Μακεδονία Μας που βρίσκεται προσωρινά σε σκοπιανή κατοχή. Τα Σκόπια θα καταπέσουν γιατί είναι ένα ψευδοκράτος, μια πλέρια Ελληνική Πατρίδα και η Γευγελή είναι Γη Ελληνική.

Η Αλβανία είναι ένα ακόμη στρατόπεδο τού νεοταξικού κτήνους επάνω από τα κεφάλια μας που καταδυναστεύει την Μείζονα Ήπειρο Χώρα. Μάς λένε για κάποια εδαφικά υπόλοιπα. Ναι, υπάρχει κάποιο χρέος για να κλείσει ο λογαριασμός και να αναπαυθούν δικαιωμένες οι ελληνικές ψυχούλες που πέσανε στα βορειοηπειρωτικά βουνά και εκείνοι που μαρτύρησαν για να λαλούν τη γλώσσα την ελληνική. Το χρέος είναι η απελευθέρωση τής Βορείου Ηπείρου και η Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα.

Μα πως θα γίνουν όλα αυτά; Θα γίνουν με την ανάληψη πραγματικής Ελληνικής και Εθνικιστικής Πολιτικής Διακυβέρνησης. Θα γίνουν με τον ελληνικό λαό ενωμένο και τον Ελληνικό Στρατό απελευθερωμένο να κάμει την αποστολή του. Θα γίνουν με την επαναχάραξη εθνικής πολιτικής στον άξονα των διεκδικήσεων των αλύτρωτων πατρίδων και το σχηματισμό τής Φυσικής Ελλάδος.

Τουρκία δεν θα υπάρξει. Θα σβήσει από το χάρτη, γιατί είναι Ελληνίδα Ιωνία και Έλλην Πόντος. Θα γίνει πάλι Ελληνική Αυτοκρατορία. Και το σάρωμα θα το διευκολύνουν οι αλαζονείες των ίδιων των εχθρών μας που συγκεντρώνουν ήδη πεινασμένους τούς ψευτοσυμμάχους τον έναν απέναντι από τον άλλο. Κι εμείς θα κάνουμε το χρέος μας με το Σταυρό και το Ξίφος αντάμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   



Δεν υπάρχουν σχόλια: