ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 30-9-2013.

Θέλουν την πατρίδα μας μικρή και ταπεινωμένη, υποθηκευμένη παραδουλεύτρα για πάντα στο στρατόπεδο αιχμαλώτων τής παγκοσμιοποίησης. Θέλουν τον ελληνικό λαό αποδεκατισμένο δια τής διαιρέσεως και τής αρνήσεως τής εθνικής του ταυτότητος. Επιχείρησαν τον πνευματικό ευνουχισμό και επιδιώκουν το βιολογικό τέλος τής Ελληνικής Φυλής αφού δεν μπορούν αλλιώς να μάς υποτάξουν. Το κάνουν γραικύλοι πολιτικάντηδες, θεσμικά υποπόδια, παρακράτος και στην κεφαλή τους ο Νεοταξισμός.

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες είναι ένα σήριαλ αθλιότητας. Μια ξεκάθαρη επέλαση τού μισελληνισμού στον νου και τις ζωές μας. Βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση και μάχη τής ζωής μας. Οι εχθροί τού Γένους μας στοχοποιούν και βάλλουν ενάντια στον Εθνικισμό μας, γιατί αποτελεί την μοναδική και ακατάβλητη έπαλξη τού Ελληνισμού. Πυροβολούν τον Ελληνισμό, τον αληθινό και ιδεολογικά ταγμένο εχθρό των δυνάμεων τής ανελευθερίας, γιατί αυτός είναι ο πραγματικός τους σκοπός και οι εντολές που έχουν λάβει από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.

Το σχέδιο υπήρχε πριν από τα προβοκατόρικα γεγονότα στο Κερατσίνι. Είχε καταστρωθεί μέσα σε σκοτεινά γραφεία μυστικών υπηρεσιών και ξένων εξουσιαστικών κέντρων. Διέρρευσε μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο για να φοβίσουν τούς υπερασπιστές τού Ελληνισμού. Καθίστε καλά γιατί έχει και συνέχεια, λέγει η ωδή τού μισελληνισμού. Έχουν μελετήσει άλλωστε οι βάρβαροι των καιρών μας το διχαστικό σαράκι τού λαού μας.

Το σχέδιο ήδη εφαρμόζεται. Τέθηκε σε εφαρμογή και για έναν ακόμη λόγο. Διότι ο ελληνικός λαός δεν υποτάχθηκε, παρά τις ανθρώπινες και περιουσιακές απώλειες, στον οικονομικό πόλεμο που δέχτηκε και δέχεται. Τα νέα μέτρα άλλωστε είναι προ των πυλών και θα είναι τα τελευταία. Όχι γιατί θα μάς λυπηθούν οι τελειωμένοι προδότες τού κατοχικού καθεστώτος, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, αλλά γιατί θα γίνει η επέλαση των Ελλήνων για το σταμάτημα τού ξεπουλήματος τής πατρίδος και την ανακατάληψη εθνικής εξουσίας και κυριαρχίας.

Δεν υποτάχθηκε λοιπόν ο λαός μας. Δεν δέχτηκε την απάλειψη τής Ορθοδοξίας από την ελληνική κοινωνία και το ελληνικό σχολείο. Δεν δέχτηκε να διαγράψει την προγονική γλώσσα από την ίδια κοινωνία και το ίδιο σχολείο. Δεν δέχτηκε να ανοίξει τα σπίτια και την πατρίδα του και να τα παραδώσει στους «συμμαχικούς» τοκοφόρους και τούς γειτονικούς λογχοφόρους που ζητούν λιμάνια, ενέργεια, ελληνικό Βορρά και Ελληνικά Νησιά γιατί είναι χρυσοφόρα. Δεν δέχτηκε ο ελληνικός λαός να κατεβάσει τις Ελληνικές Σημαίες και να βάλει στη θέση τους τα παγκοσμιοποιημένα και διεθνιστικά πανιά.

Έτσι λοιπόν οι Έλληνες αποφάσισαν να σηκώσουν την παντιέρα τής πρόκλησης και να συνεχίσουν την επάνδρωση τού ασφαλούς και γαλήνιου εθνικιστικού σκάφους. Αποφάσισαν να το μετατρέψουν στην πολεμική ναυαρχίδα που θα επιτεθεί και θα συντρίψει τον γνωστό και προαιώνιο πραγματικό εχθρό.

Δεν θα περάσει ο μισελληνισμός, ο κεκαλυμμένος «περιούσιος» νεοταξισμός. Δεν θα πάρει ούτε Μακεδονία ούτε Θράκη ούτε πολιτικές εξουσίες και δικαιώματα τυχοδιωκτικά ούτε μισό λιθάρι από την ματωμένη γη μας. Εμείς οι Έλληνες, αποφασισμένοι Πατριώτες και Εθνικιστές Πολεμιστές, θα πάρουμε πίσω τις δουλειές μας, τα σπίτια μας, τα χώματα που μάς στέρησαν, το Έθνος μας.

Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε σπίτια και γραφεία εθνικιστικά. Επιθέσεις σε υπερήφανους για τη Φυλή τους Έλληνες επειδή κάμουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο με την Ελληνική Σημαία. Ρητορείες ψεύδους σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού από πολιτικά και δημοσιογραφικά και συνδικαλιστικά και άλλα θεσμικά χείλη τής ακολασίας που λέγεται αστική κοινοβουλευτική τυραννία. Εγκατάλειψη των ψεύτικων ιδεολογικών διαχωριστικών τειχών και τής αντιμετωπίσεως τού στημένου «ελληνικού» προβλήματος ανάμεσα σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, δηλαδή κρυφούς μνημονιακούς. Είναι το περιβάλλον που στήνουν τα κοράκια τού μισελληνισμού για να συνεχίσουν αυτοί και τα αφεντικά τους να πίνουν το αίμα τού ελληνισμού.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα, ο Ελληνικός Λαός και ο Ελληνικός Στρατός έχουν βγάλει κοινή απόφαση πως θα φράξουν τον δρόμο στον βαρβαρισμό και θα τον συντρίψουν. Η Ελλάς θα γίνει απόλυτα ελληνική. Τα σχέδια για το άπλωμα κάποιων χιλιάδων «λαϊκών προστατών» και λαθρομεταναστών ανά τις οδούς θα καούν από φλογισμένες για Ελλάδα καρδιές. Η Ελλάς θα παραμείνει Ορθόδοξη. Η Ελλάς θα βαστήξει την φυλετική της καθαρότητα και θα γίνει αληθινά ελεύθερη. Ελληνική στην κοινωνία, στο σχολείο, στον πλούτο της, στα χώματα που θα αυξηθούν υποδεχόμενα τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες.

Η Ελλάδα δεν θα υπηρετήσει κανέναν εφήμερο και άπιστο δυνατό, αλλά θα γίνει η ίδια Μεγάλη Δύναμη. Η Ελλάς θα τσακίσει την παγκοσμιοποίηση με την ελληνοποίηση ηθών και πολιτικών επιλογών. Θα αποκτήσει Δίκαιη Κοινωνία Ελλήνων Εθνικιστών και Ισχυρή Πολιτεία που θα βαστήξει ακέραιη την Πατρίδα με την παρουσία τού ισχυρού Ελληνικού Στρατού. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς θα αξιοποιήσει την υπερεπάρκεια αγαθών και πρώτων υλών που μάς χάρισε απλόχερα ο Θεός για να τραφεί, να ζεσταθεί και να εξοπλιστεί ο λαός μας.

Ενώνουμε τον ελληνικό λαό σε μια σταυροφορία κατεδαφίσεως τού μίσους και ανορθώσεως τής Νέας Φυσικής Ελλάδος. Η Αγάπη και η Πίστη στο Έθνος κινεί και βουνά. Ανθέλλην στον τόπο μας δεν θα μείνει. Ο Άγιος Τόπος μας θα ανθίσει και θα πλημμυρίσει από ατόφιους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  


Δεν υπάρχουν σχόλια: