ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 18-9-2013.

Αφρούς βγάζουν από το απύλωτο στόμα τους οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Έχουν γίνει μια τόσο σφιχτή αγκαλιά που δεν ξεχωρίζεις πια τούς σοσιαλιστές και τούς φιλελεύθερους από τούς μαρξιστές. Μια θανατερή αγκαλιά που συμπεριλαμβάνει τούς επαγγελματίες εργατοπατέρες και όλοι τους μαζί πνίγουν τον ελληνικό λαό και καταστρέφουν το ελληνικό έθνος.

Αφανίσατε τούς Εθνικιστές και διαγράψτε τούς Έλληνες, διέταξαν τα Νεοταξικά Αφεντικά. Μόνον έτσι θα έχετε μέλλον εσείς δούλοι μου κάτω από την εξουσία τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Και σπεύσανε όλοι οι πρόθυμοι να εκτελέσουν τις διαταγές μέχρι κεραίας, όπως κάνουν με φρικτή συνέπεια μέχρι σήμερα. Και γίνηκαν όλως «τυχαία» τα γεγονότα τού Περάματος όπου οι καθεστωτικοί ολετήρες και οι πεμπτοφαλαγγίτες στην εργατική τάξη «είδαν» κουκούλες, σκοτάδια και ξυλοδαρμούς συνδικαλιστών από Εθνικιστές.

Περίεργος συνδυασμός μα την αλήθεια. Είδαν λένε μέσα στο σκοτάδι κάτω από τις κουκούλες! Και αμέσως μετά έφοδοι σε σπίτια και τοπικές οργανώσεις τής Χρυσής Αυγής και προσαγωγές! Πρωταγωνιστές τής «δημοκρατικής» πτέρυγας όσοι βάζουν πλάτη στο καθεστώς, το φυλάνε και το πολεμάνε τάχα. Οι δε αποδοκιμασίες σε βάρος τού Εθνικισμού μας συλλήβδην και από όλες τις δήθεν αντιμαχόμενες πλευρές τού πολιτικού συστήματος.

Η περίπτωση αυτή είναι απολύτως ενδεικτική και φυσικά δεν είναι μοναδική. Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι εν μέσω τού μεγάλου κύματος των ληστρικών και τοκογλυφικών μέτρων σε βάρος τού λαού και τού ξεπουλήματος τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας κάποιοι θέλουν να διχάσουν τον ελληνικό λαό. Θέλουν να τον φοβίσουν.

Οι αυτοκτονίες των Ελλήνων συνεχίζονται σε έναν φρικτό κύκλο αίματος από την πλήρη ανέχεια και την απελπισία. Ο Στρατός μας εφορμά και ασκείται στα βουνά τής Βορείου Ελλάδος. Και οι προσκυνημένοι θέλουν προβοκάτσιες και διχασμούς για να σταματήσουν την βέβαιη επερχόμενη Λαϊκή και Εθνικιστική Αναγέννηση τής Ελλάδος. Γιατί σ’ αυτήν την περίπτωση θα ανατραπεί το διεθνιστικό καθεστώς και θα ακυρωθεί ο σχεδιαζόμενος ακρωτηριασμός τής Ελλάδος από μια Μεγάλη Πατρίδα με Ενωμένο Λαό.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα κινηθεί άφοβο, αταλάντευτο και ασυμβίβαστο βαδίζοντας με τον ελληνικό λαό στην ένδοξη λεωφόρο τού Έθνους. Δεν θα δώσουμε λαβή για εμφύλιο πόλεμο και λαθραίες ισλαμικές ανοίξεις που θέλουν ευθύς αμέσως κάποιοι, γιατί πολύ απλά οι εχθροί τού Γένους μας δεν είναι αδέλφια μας. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε, γιατί το μέλλον τής Πατρίδος βρίσκεται στη γη μας, στην εργασία μας και στις μάχες που θα δώσουμε για την ανάπτυξη, την ελευθερία και την εθνική μας ολοκλήρωση. Πράμα που σημαίνει Εθνική και Λαϊκή Εξουσία δίχως παράσιτα και σάπιους.

Το Έθνος είναι η Δύναμή μας και η Ενότητα τού Λαού το μεγάλο μας όπλο. Οι μισέλληνες φοβούνται τόσο πολύ το εθνικό μας συναίσθημα και την αίσθηση τού καθήκοντος προς τη Φυλή που ξεχειλίζει από τον Ελληνισμό μας ώστε να προσπαθήσουν να προσβάλλουν την συνοχή μας. Όμως τώρα πια η αιχμαλωσία τού μίσους τελειώνει και η έφοδος τού σιωνιστικού νεοταξισμού θα ανακοπεί οριστικά. Η ελληνική κοινωνία μάς ανήκει. Η εθνική κυριαρχία θα διπλασιαστεί. Και η ανθρωπογεωγραφία τής Πατρίδος μας θα αποκατασταθεί βάζοντας τέλος στην εσωτερική γενοκτονία και την ξένη πλημμυρίδα.

Παίρνουμε πίσω την Πατρίδα μας και κανείς δεν θα μάς σταματήσει. Μήτε ετερόκλητες τάχα πολιτικές συμμαχίες μήτε επικοινωνιακός αποπροσανατολισμός τού λαού μήτε τοκογλύφοι και βάρβαροι λογχοφόροι. Γκρεμίζουμε το καθεστώς τού ψεύδους και τής κατοχής. Και επάνω από τα ερείπια τής ασχήμιας ορθώνουμε την Αληθινή Ελλάδα που θα βαδίσει από εκεί που σταμάτησε ο χρόνος, διαλύοντας τις σκλαβιές και τις ξένες εξαρτήσεις.

Σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε την ελληνικότητα στην Παιδεία, στην Εργασία, στην Κοινωνία, στην Πολιτεία και τούς Θεσμούς της. Να σταματήσουμε τούς δορυφόρους τού Νεοταξισμού που λυμαίνονται τη γειτονιά μας. Να κάνουμε την γειτονιά μας Ελληνίδα και την διεθνή θέση τής Ελλάδος ηγεμονική.  Έχουμε Πίστη Θεού και έναν υπέροχο λαό που μάς ακολουθεί συμμαχητής και σύντροφος σε κάθε βήμα τής Νέας Ελλάδος που κινήσαμε να φέρουμε.

Όταν γεννιέται κάτι νέο και ισχυρό, είθισται το παλιό και αποστεωμένο να προσπαθεί να το νικήσει. Κι αν δεν μπορεί να το νικήσει, τότε προσπαθεί να το συκοφαντήσει. Στο τέλος προσπαθεί από απελπισία να το προσεταιριστεί.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας δεν κάνει καμία συζήτηση μήτε με τον εσωτερικό μήτε με τον εξωτερικό εχθρό. Δεν επιζητά εφήμερη πολιτική παρουσία, νομή εξουσίας και πούλημα πατρίδος και λαού. Επιζητούμε μια μόνιμη θέση στην καρδιά τού ελληνικού λαού, εξουσία απόλυτα λαϊκή και εθνικιστική και το Έθνος μας Γερό και Αυτάρκες, σωστή Μεγάλη Δύναμη.

Σύμμαχός μας είναι μονάχα ο ελληνικός λαός. Μοναδικό κριτήριο τής προσωπικότητας τού Έλληνα είναι η Πίστη σε Ιδανικά. Η Αξιοσύνη, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, ο Πατριωτισμός. Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Ισχύς μας είναι η Αγάπη Θεού και Λαού που μάς οδηγεί νομοτελειακά στην Αθάνατη Λεωφόρο τού Έθνους.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας εργάζεται και πολεμά με τον ίδιο ζήλο. Μεριάστε δωσίλογοι και βάρβαροι. Αυτή η γη είναι μονάχα δική μας. Λίγο στενή, αλλά θα την ομορφύνουμε με περισσότερους Έλληνες και θα την πλατύνουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: