ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 7-9-2013.

Έχει γεμίσει ευαίσθητους ανθρωπιστές και οικολόγους ο κόσμος μας. Όμως ελάχιστοι από αυτούς είναι αυθεντικοί και έχουν καθαρές προθέσεις. Χρησιμοποιούν τις επιλεκτικές και επίπλαστες ευαισθησίες τους ως κάλυμμα αποσυνδέσεως τού ανθρώπου από το κυριότερο φυσικό του καταφύγιο που είναι η πατρίδα του. Ενθυλακώνουν χρήματα, παγιδεύουν συνειδήσεις και κατηγορούν όσους διαθέτουν εθνική συνείδηση και καρδιά στην προστασία τής ελληνικής φύσης.

Αυτοί που λατρεύουν το φυσικό περιβάλλον δεν βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που σκαρώνουν πολέμους, σκοτώνουν αθώες ψυχές και καταστρέφουν πατρίδες. Δεν βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που εκτοπίζουν γηγενείς πληθυσμούς με τον πολιορκητικό κριό τής λαθρομετανάστευσης που βάζει φλόγες πολιτικές και κανονικές σε κοινωνίες και δάση. Δεν βρίσκονται ανάμεσα στους διεθνιστές κερδοσκόπους και τα πολιτικά και κοινωνικά τους συστήματα, σοσιαλφιλελεύθερους, μαρξιστές και άλλους παρόμοιους, που μετρούν τα πάντα και καταλύουν τα πάντα με το χρήμα.

Αυτοί που λατρεύουν το φυσικό περιβάλλον τής πατρίδος αγαπούν ολάκερη την ύπαρξη αυτής. Αγαπούν τούς ανθρώπους της, την καθαρότητα τής γειτονιάς, την ασφάλεια τής κοινωνίας, το δέντρο που μοιράζεται το ίδιο νερό με το λαό της, τη γη και τη θάλασσα που μάς θρέφουν και μάς δίδουν ενέργεια. Λατρεύουν την Ελληνική Φύση και την Ελληνική Φυλή αλληλέγγυα, γιατί είναι κοινά και αδιαίρετα στοιχεία τής γνήσιας Ελληνικής Πατριωτικής Οικολογικής Συνείδησης.

Αγαπάς την Πατρίδα σου μονάχα όταν είσαι αναπόσπαστο τμήμα αυτής, γνήσιο γέννημα και θρέμμα της. Αυτό σημαίνει πως αγαπάς όλα τα πλάσματα που περικλείει αυτή. Τον λαό της, το φυτικό και ζωικό της βασίλειο, το χώμα που πατάς, το νερό που σε δροσίζει. Πράμα που σημαίνει πως τα θέλεις ακλόνητα, αμόλυντα και ανόθευτα, θέλεις το φυσικό περιβάλλον τής Πατρίδος καθαρό και ελληνικό. Δεν τα εκποιείς στον ξένο παράγοντα και δεν τα κατερειπώνεις για να έρθει γρηγορότερα κοντά σου ο εισβολέας που τα εποφθαλμιά.

Η οικολογική συνείδηση δεν είναι ενασχόληση για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης. Θέλει ζωντανούς και ενεργητικούς λαούς που γυρεύουν τον κάματο και επιζητούν να αντλήσουν δύναμη και ζωτικότητα δίπλα στην φύση, να γίνουν ένα μαζί της. Η γη μας είναι το ιδανικότερο παρασκευαστήριο υγειών και φυσιολογικών πολιτών που μαθαίνουν να τη σέβονται και να συνεργάζονται μαζί της για την πρόοδο τού Έθνους και τής Κοινωνίας.

Σε μαθαίνει να ζεις λιτοδίαιτα, να λαμβάνεις αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι και να τής δίδεις περισσότερη φροντίδα για να μπορείς να μείνεις αυτάρκης στον τόπο σου. Είναι το ιδανικό έδαφος που σού παρέχει ψυχαγωγία, αυτογνωσία, κατάλυμα, εργασία και αποτελεσματική φυσική οχύρωση από τούς εχθρούς σου. Όταν μαθαίνεις να αγαπάς το ένα λιθάρι που έχεις παραλάβει από τούς προηγούμενους και όταν καρπίζεις την γη με τα δικά σου χέρια, τότε μήτε θα πεινάσεις μήτε θα ξεπαγιάσεις μήτε που θα δεχτείς ποτέ σου να την ανταλλάξεις με άλλη γη ξένη.

Αλλά και όταν θελήσουν να σε ξεσπιτώσουν οι φυσικές και οι τεχνητές φλόγες τού νεοταξικού πολέμου πάσης μορφής, τότε εσύ θα γενείς θηρίο έτοιμο από καιρό που θα χιμήξεις στον εχθρό και θα τού βγάλεις τα μάτια, γιατί θέλησε να σού αφαιρέσει μια ψυχή και ένα δέντρο ελληνικό. Δεν θα αφήσεις ποτέ μοναχό ούτε ένα στρέμμα γης σε ολάκερη την ελληνική επικράτεια, ούτε έναν γέροντα και μια γερόντισσα δίχως νεανικά ελληνικά χέρια που θα δώσουν ζωή στο χώμα και όπλο για την προστασία τής Ελληνικής Πατρίδας και Φύσης.

Η αυθεντική Οικολογία τού Έθνους και τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος λέγει πως η Γη μας είναι η Ζωή και η Φυλή μας. Η Ελληνική Φυλή έχει Ζωή μονάχα μέσα στην Ελληνική Φύση και η Ελληνική Φύση ξεμακραίνει και ομορφαίνει την πλάση στα χέρια τής δημιουργικής Ελληνικής Φυλής. Αυτή τη δημιουργικότητα και την συντροφικότητα θα αποκαταστήσουμε.

Να φανούμε και πάλι ευγνώμονες προς τη φύση που τόσο απλόχερα μάς χάρισε ο Θεός μας. Στο οξυγόνο τού πνεύματος και τού σώματος όταν παντού γύρω μας επικρατεί το νεοταξικό δηλητήριο. Στο σιτοβολώνα τού Γένους μας όταν η πείνα θερίζει. Στον αστείρευτο ενεργειακό μας ορίζοντα που μάς δροσίζει και μάς θερμαίνει όταν τριγύρω μας μένουν άνυνδρες και ξεπαγιάζουν ψυχές και συνειδήσεις. Στην εργασία και την διερεύνηση νέων δυνατοτήτων τής γης μας όταν μάς κλέβουν ξένοι τυμβωρύχοι ψωμί και Πατρίδα. Στα απροσπέλαστα Φυσικά Κάστρα τής Φυλής μας που δίδουν στην Εθνική μας Άμυνα οι ορεινοί όγκοι και τα δάση τής Ελλάδος μας.

Η διεθνοποίηση τού οικολογικού κινήματος και η καταστροφή τού φυσικού περιβάλλοντος μαζί με τα γεωπολιτικά παιχνίδια τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας έχουν κοινή μήτρα και κοινούς σκοπούς. Την απογύμνωση και την παράδοση των εθνών και των πολιτών τους στα νύχια τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Το ξεθεμελίωμα τής φύσης που μάς περιβάλλει και την στέρηση όλων των ευεργετημάτων της.

Ο αληθινός οικολόγος είναι Πατριώτης, Φυλετιστής και Κοινωνιστής. Είναι το δίχως άλλο Εθνικοκοινωνιστής. Ζει για την Ελληνική Φύση και δεν ζει εκμεταλλευόμενος αυτήν. Την θέλει ζωντανή, ακέραια και μεγάλη σαν την Πατρίδα του και τη διαφυλάσσει ως το ιερότερο δώρο ζωής μονάχα για τα παιδιά του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  


Δεν υπάρχουν σχόλια: