ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ



ΑΘΗΝΑ 14-9-2013.

Οι καθεστωτικοί υποτακτικοί της ντόπιας νεοταξικής κατοχής έχουν βάλει σκοπό να κάνουν το προτεκτοράτο διεθνιστικό χωνευτήρι πάσης φθοροποιού δυνάμεως. Να επιτύχουν τον τέλειο εξανδραποδισμό τής Πατρίδος μας. Εκτελούν με μισελληνική συνέπεια τις εντολές τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας και θέλουν να φτιάξουν την Ελλάδα των διεθνιστών και των αλλοδαπών για να εγκαταστήσουν την «περιούσια» πολιτική διοίκηση που ασκεί εξουσίες στον τόπο μας.

Συμπτύσσουν τις κομματικές τους γραμμές στο μεταξύ οι σοσιαλφιλελεύθεροι και οι μαρξιστές, αφού η τελική φάση τού ολέθριου σχεδίου θέλει ενωμένο σε μια παράταξη τον ανθελληνισμό. Προχωρούν επιπλέον στην κατάργηση των πνευματικών μας αποθεμάτων ζητώντας την κατάργηση τής διδασκαλίας των θρησκευτικών και των αρχαίων ελληνικών από τα σχολεία μας.

Βάζουν μπροστά την Αριστερά να κάνει τη βρώμικη δουλειά, αλλά είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως ολάκερο το κατοχικό καθεστώς θέλει τον αφελληνισμό τής παιδείας μας που απεργάζονται από μακρού χρόνου. Δεν θέλουν το μάθημα των θρησκευτικών, γιατί θέλουν τον Έλληνα δίχως Πίστη Θεού και την Ελλάδα κατακλυσμένη από ξένα δόγματα και πληθυσμούς. Και δεν θέλουν την αρχαία ελληνική γραμματεία, γιατί δεν θέλουν τα ελληνόπουλα να μάθουν την αληθινή ιστορία των ένδοξων χρόνων τού Γένους μας και τις πραγματικές Αξίες τής Φυλής μας.

Μάς θέλουν λοιπόν μικρή πατρίδα με μια εθνικά απροσδιόριστη μάζα για πολίτες. Μας θέλουν μια χώρα δίχως εθνική και θρησκευτική ταυτότητα μα και δίχως προσανατολισμό και αποστολή. Και το πράττουν αυτό τη στιγμή που οι λόγχες των γειτονικών βαρβάρων ετοιμάζονται να μάς αφαιρέσουν εδάφη που έχουν ξεπουλήσει οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Ο Στρατός μας για πρώτη φορά πραγματοποίησε ασκήσεις των Δυνάμεων Ταχείας Αντίδρασης και των Καταδρομέων στην περιοχή τής Καστοριάς και το όρος Γράμμο. Πράμα που σημαίνει πως έχει διαπιστωθεί κίνδυνος από τούς Αλβανούς Ουτσεκάδες και τούς Ουτσετσέδες Τσάμηδες που καταπιέζουν τούς αδελφούς μας και κλείνουν τις εκκλησίες μας στην Βόρειο Ήπειρο, ενώ διεκδικούν την Ελεύθερη Ήπειρο.

Παράλληλα στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας οι καθεστωτικοί εξουσιαστές και οι εν αναμονή αριστεροί συγκυβερνώντες προσχωρούν στην παραχώρηση τού ονόματος στους Σκοπιανούς με τις ευλογίες τού εντολέα νεοταξισμού και στην Κύπρο η εξομοίωση θύτη και θύματος σε μια κοινή κοινωνία και πολιτεία προχωράει κανονικά. Ενώ οι νησίδες μας μετατρέπονται σε αρχαιολογικούς χώρους χάνοντας ελληνική εδαφική κυριαρχία. Το Αίμα των Ελλήνων Ηρώων έχει βεβηλωθεί αγρίως. Και οι αγώνες τους τείνουν να καταργηθούν.

Μάς μειώνουν εθνικά, μάς μειώνουν πληθυσμιακά, μάς μειώνουν οικονομικά, μάς στερούν τα σπίτια μας, τις εργασίες μας και τις ζωές μας. Το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων απλώνεται, η φτώχια θεριεύει, οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων αυξάνονται, τα δημόσια νοσοκομεία και τα σχολεία κλείνουν, η υγεία ακριβαίνει. Τα παιδιά μας μένουν χωρίς βιβλία και δασκάλους. Το φάρμακο έχει γίνει ακριβό μα και ακριβοθώρητο.

Απέναντι σ’ αυτήν την ανθελληνική λαίλαπα, το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα φέρνει στην Πατρίδα μας την μόνη ενδεδειγμένη οδό ανακάμψεως τής Φυλής μας, την Ελλάδα των Ελλήνων Εθνικιστών. Παρά την λυσσαλέα πολεμική που δεχόμαστε, η Πατρίδα αυτή θα παραμείνει Ελληνική. Η Ορθόδοξη Πίστη των Πατέρων μας θα εξακολουθήσει να κατοικεί στον Άβατο από ακαθάρτους βαρβάρους Ναό τού Ελληνισμού. Ο δε Ελληνισμός μας θα παραμείνει προσηλωμένος στην αποστολική του φύση να διατηρήσει άσβεστη τη φλόγα τής Πίστης.

Τα προγονικά νάματα και η αρχέτυπη γλώσσα των Πατέρων μας θα παραμείνουν ζωντανά και θα εισαχθούν στα σχολεία της δικής μας Εθνικιστικής Ελλάδος, φέρνοντας πίσω στην γενέτειρά τους την Φιλοσοφία και το Ηρωικό Ήθος τής Φυσικής Ελλάδος. Αυτοί που έχουν νεκρή φύση είναι οι παρίες τής πολιτικής μας ζωής. Η Αποστολή τής Ελλάδος είναι να επανδρώσει την Πολιτεία με άξιους και κατηρτισμένους σε γνώσεις και πατριωτισμό Έλληνες, να κρατήσει ανόθευτη τη Φυλή και να μεγαλώσει την Πατρίδα.

Οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές θα πράξουμε το καθήκον μας απέναντι στις μέλλουσες γενεές Ελλήνων στο ακέραιο, πειθόμενοι στα ρήματα των Προγόνων και τις αθάνατες παρακαταθήκες τους. Η Ελλάς δημιούργησε αυτοκρατορίες μα και επέζησε εθνικών τραγωδιών που φέρανε αιώνιοι διεθνείς «σωτήρες» και επαγγελματίες ελληνόφωνοι πολιτικοί.

Έπραξε όλα τούτα χάριν στους Αγώνες και το Αίμα Ελλήνων που οικοδόμησαν μια Πολιτεία Χριστού και Ελλάδος, άξια να σταθεί στα πόδια της και να δώσει το αγαθό τής ελευθερίας σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Θα τα καταφέρουμε και σήμερα στηριζόμενοι στο ίδιο πάθος για ζωή και δημιουργία. Για νέες ελληνικές κατακτήσεις και νέα ελληνικά έργα.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές θα δημιουργήσουμε μια Νέα Ελλάδα που θα ξεκινήσει από γερές βάσεις και ελληνικά θεμέλια. Η ανάπτυξη, η κοινωνική συνοχή και η εθνική ασφάλεια έχουν μια κοινή αφετηρία. Είναι η Πίστη στην Παράδοση, την Πατρίδα και την Φυλή μας.

Είναι η Αξιοσύνη των Ελλήνων που αισθάνονται την Τιμή να κρατήσουν Όρθιο το Έθνος στο οποίο τούς ενέταξε ο Θεός ως την υψηλότερη πάσης άλλης τιμής. Σφύζουμε από όρεξη να αναπλάσουμε με τα χέρια μας την κοινωνία και από πάθος να παραδώσουμε ενδοξότερη την Ελλάδα στα παιδιά μας για τη διαιώνιση τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: