ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΨΗΛΑ



ΑΘΗΝΑ 17-9-2013
 
Η ιστορία και το μέλλον τής Πατρίδος μας δεν είναι υπόθεση πολιτικών συζητήσεων και παραχωρήσεων. Τα Ιερά μας Σύμβολα, το Αίμα των Προγόνων μας, ο Πολιτισμός μας και η Εθνική μας Κυριαρχία είναι η ψυχή μας και δεν τα ξεπουλάμε για κανένα αντάλλαγμα στον κόσμο. Αποτελούν άγια κληροδοτήματα που έχουμε πάρει εντολή να τα βαστήξουμε στο διηνεκές άφθαρτα και αιώνια. Είναι ακόμη η εθνική μας ταυτότητα και οι στέρεες βάσεις για τη λευτεριά και τη μεγαλοσύνη τού Γένους.

Τα άγια και αρχέτυπα σύμβολα τού Έθνους μας είναι η ίδια η Ελλάδα. Όσο κι αν εξοργίζονται οι ντόπιοι και οι διεθνείς μισέλληνες, πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι, με την άνοδο τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού, τα Ιερά μας Σύμβολα θα τα βαστούμε όλο και πιο ψηλά. Θα ανοίξουμε κι άλλο τις αγκάλες τής Φυλής μας για να υποδεχτεί κάτω από την ευεργετική σκιά και ευλογία της ολοένα και περισσότερους Έλληνες.

Είναι ώρα για Θερμοπύλες ξανά, ενάντια σε όσους εξακολουθούν να «βλέπουν» ξένους και απολυταρχικούς συμβολισμούς. Οι πυρσοί, η πειθαρχία, η προσήλωση στον εθνικό σκοπό και την εθνική αποστολή, ο ιερός όρκος για την συνέχιση τού έργου και των αγώνων των πατέρων μας είναι βαθύτατα ελληνικές Παραδόσεις και Ιερό Χρέος των Ελλήνων. Οι εθνικές απεικονίσεις και η ιεράρχηση κοσμούν τις Σημαίες και την Παράταξη των Ελλήνων πριν από κάθε μάχη. Και η λευτεριά ανοίγει πάντα το δρόμο στην Μεγαλοσύνη τής Φυλής και την Ισχύ τού Έθνους μας.

Σήμερα λοιπόν έχουμε να δώσουμε μια νέα μάχη. Την μεγαλύτερη όλων. Δικαίως την ονομάζουμε την Μητέρα των Μαχών. Θα το πούμε ξεκάθαρα. Από το αποτέλεσμα αυτής τής αναμέτρησης με τον ψευτοπεριούσιο νεοταξισμό και τα ενεργούμενά του θα εξαρτηθεί αν θα σβήσουμε από το χάρτη ή αν θα σταθούμε στα πόδια μας λαμπρύνοντας την Ελλάδα μας. Στην πρώτη γραμμή πυρός έχουμε μαζί με τον Μαίανδρο και την Γαλανόλευκη τον Βυζαντινό Δικέφαλο Αετό και τον Δωδεκάκτινο Μακεδονικό Ήλιο Μας. Διότι οι Βάρβαροι τής γειτονιάς μας και τής παγκοσμιοποίησης βαλθήκανε να ολοκληρώσουνε τον εκσλαβισμό τής Μακεδονίας Μας με νύχια γαμψά και σιωνιστικά.

Μάς είπε λοιπόν ο «περιούσιος» διαμεσολαβητής Νίμιτς πως το όνομα των Σκοπίων πρέπει να συμπεριλαμβάνει το όνομα τής Μακεδονίας Μας, γιατί το νεοταξικό μόρφωμα και ψευδοκράτος βρίσκεται στην περιοχή τής Μακεδονίας! Αλλά επειδή έχουμε το ελεύθερο τμήμα της στην Ελληνική Επικράτεια, θα μάς κάνει κιόλας τη χάρη να οδηγηθούμε στην σύνθετη ονοματοδοσία των Σκοπίων. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επικαλεστεί και τη Συνθήκη τού Βουκουρεστίου ο διαμεσολαβητής τού μισελληνικού νεοταξισμού.

Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα. Πάσα προσχώρηση στην σκοπιανή προπαγάνδα και τις σύνθετες αιτιάσεις τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που επιζητά πλούτο ελληνικό και γεωπολιτικό έλεγχο, πάσα προδοσία σημαίνει διεκδικήσεις σε βάρος μας και εθνικός ακρωτηριασμός τής Ελλάδος. Τουναντίον, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και η συντριπτική πλειοψηφία των Αληθινών Ελλήνων αποδεχόμαστε μονάχα τη Συνθήκη που απαρτίζουν η αληθινή ιστορία, τα εθνικά μας δίκαια και οι ελληνικές διεκδικήσεις.

Την Εθνική αυτή Συνθήκη την συνέγραψαν ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Βασίλειος Βουλγαροκτόνος και ο Παύλος Μελάς. Και αφού μάς λένε οι εχθροί μας για Μεγάλη Μακεδονία, μεγάλο παιδί σημαίνει και μεγάλος γονιός. Επομένως Μεγάλη Μακεδονία σημαίνει Μεγάλη Ελλάδα. Σημαίνει λευτεριά στην Βόρεια Μακεδονία Μας! Σημαίνει πως Μοναστήρι και Γευγελή είναι Γη Ελληνική και πως ο Αρχέτυπος Έλληνας Μακεδονικός Ήλιος θα σκεπάσει ολάκερη την Μαρτυρική και Ένδοξη Ελληνική Περιφέρεια τής μιας και Ελληνικής Μακεδονίας Μας!

Οι Ελληνικές Σημαίες υψώνονται και δίδουν το έναυσμα για την Νέα Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Τα Σύμβολα Δυνάμεως και Ισχύος τού Ελληνισμού αποπνέουν την Πίστη των Ελλήνων, την αδιατάρακτη φυλετική μας συνέχεια, την υπακοή στους Ήρωες και τούς Ταγούς τού Έθνους, την εδραίωση και επέκταση τής φυσικής μας και εκπολιτιστικής μας παρουσίας.

Τα λάβαρα τής Φυλής μας είναι ζυμωμένα με τα αίματα και τα χώματα που μάς στερέωσαν και μάς άνδρωσαν ώστε άδικο και σκλαβιά να μην μπορεί να ριζώσει στην Πατρίδα μας. Μονάχα Κοινωνία Δικαίου και Πλέρια Ελλάδα μάς ταιριάζει.

Ο Στρατός μας κάμει το καθήκον του. Τα άρματα μάχης και οι ειδικές μας δυνάμεις οργώνουν ολάκερη την Βόρεια Ελλάδα που είναι η Βορεινή Πύλη για την θωράκιση τού Γένους. Από την Ήπειρο έως τη Μακεδονία με τα μάτια μας να κοιτάζουν Θράκη, Ιωνία και Πόντο.

Κάποιοι βέβαια κάνουν οτιδήποτε περνάει από τα βέβηλα χέρια τους ώστε να σβήσουν το όραμα και την δικαιοσύνη. Σιτίζουν τούς λαθρομετανάστες όταν αφήνουν νηστικούς τούς στρατιώτες μας. Πνίγουν την κοινωνία στα ναρκωτικά και τις ξένες «υποχρεώσεις» προς τον νεοταξικό παράγοντα.

Το ποτάμι τής Φυλής μας κίνησε και δεν κάνει πίσω. Οι Σημαίες Ελληνισμού και Εθνικισμού βρίσκονται ψηλά στην πρωτοπορία τού Εθνικού μας Αγώνα. Η ελληνόφωνη σήψη θα παταχθεί και τα ξένα σώματα θα κατανικηθούν. Η Μεγάλη Ελλάς θα αναστηθεί και θα ζήσει αιώνια. Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: