ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΙ

ΑΘΗΝΑ 21-9-2013.

Η κατάσταση τής Πατρίδος μας στην πολιτική και την κοινωνία έχει φτάσει στο ύψιστο σημείο φθοράς και κατάπτωσης. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο αναμονής ή εθελοτυφλίας ή ακόμη και φόβου. Δεν υπάρχει άλλο σκαλοπάτι πιο κάτω για να οπισθοχωρήσουμε. Εκτός κι αν έχουμε αποφασίσει πως είναι μοιραίο να αφανιστούμε ως έθνος και ως λαός. Δηλαδή να αλλοτριωθούμε, να μπούμε στην τροχιά τού κατευθυνόμενου ψευτοεμφυλίου, να χάσουμε στην κυριολεξία τη γη κάτω από τα πόδια μας.

Σηκώθηκαν λέει τα μαχαίρια και τα πιστόλια για να χτυπήσουν τάχα για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους έναν συμπολίτη μας και να «διαμαρτυρηθούν» ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα. Και άρχισε όλο το σύστημα, από το κράτος και τούς θεσμούς του έως το παρακράτος, να μελετά νόμους και να κυνηγά Έλληνες Εθνικιστές. Βέβαια τα πιστόλια είχαν ξένα χέρια, αλλά αυτό συνέβη και στο Πολυτεχνείο και σε κάθε άλλη «καθωσπρέπει» προβοκάτσια.

Όμως την ίδια στιγμή που σημειώνονται σε ολάκερη τη χώρα στοχοποιήσεις τού Εθνικισμού μας σε επετείους και «διαμαρτυρίες», σε κάποια άλλη γωνιά τής ελληνικής γης έγινε συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με δεκάδες προσαγωγές. Τσιμουδιά το Σύστημα.

Κανείς δεν θυμάται τα παιδιά τής Μαρφίν, τον Μανώλη Καντάρη, τον Θανάση Λαζανά, τούς αυτόχειρες και δολοφονημένους Έλληνες, τα παιδιά των Ιμίων, το παιδί από το λεωφορείο για το εισιτήριο. Γιατί όλοι τους έφυγαν από λαθροεισβολείς, «προοδευτικούς» και διεθνείς τοκογλύφους.

Τούς θυμάται όμως το Ελληνικό Έθνος. Τούς θυμόμαστε όλοι εμείς που έχουμε αίμα και ψυχή ελληνική. Και ακόμη δεν ξεχνούμε πως όλες οι φλόγες φτάσανε στην αυλή μας μαζί και δήθεν τυχαία. Από τον λαθροεποικισμό τής Πατρίδος μέχρι την οικονομική υποδούλωση και την εξαχρείωση των ηθών. Και από τις εισβολές των γειτονικών εχθρών με όπλα και εξαγορές μέχρι τις κραυγές για την κατάργηση τής προγονικής γλώσσας και των θρησκευτικών. Και από το ξεπούλημα τού γεωφυσικού μας πλούτου έως το ξεπούλημα τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας!

Τώρα μάλιστα σκοπεύουν να μάς πάρουν και το φαγητό των παιδιών μας από το τραπέζι. Για το καλό μας! Με μέτρα περαιτέρω ασφυξίας και με την προσημείωση χωραφιών, αφού προηγουμένως μάς προσημείωσαν εργασίες, σχολεία, νοσοκομεία και στρατόπεδα. Πεινάστε, μακελευτείτε μεταξύ σας και εμείς ερχόμαστε να σάς πάρουμε τα πάντα. Το σχέδιο τής ιδιότυπης «ανθελληνικής ανοίξεως» εφαρμόζουν γραικύλοι πολιτικάντηδες, ψευτοαντιστασιακοί και αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης.

Απέναντι στην κυοφορούμενη γενοκτονία τού Ελληνικού Έθνους αντιπαρατίθεται το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα με όπλο του την μέγιστη και ωραιότερη αλήθεια τής ιστορίας μας. Εκεί που τα κομματικά παιχνίδια διχάζουν, το Έθνος ενώνει. Όταν έχεις απέναντί σου κάποιον που θέλει να σε σβήσει από το χάρτη, τότε εσύ ακυρώνεις την ύπαρξη τού εχθρού σου. Βαδίζεις μπροστά μονάχα με κείνους που ανήκουν στην Πατρίδα και ματώνουν για την Μεγάλη Αγαπημένη. Χτίζεις μια Ελλάδα με αρραγή κοινωνία και τείχη αδιαπέραστα.

Ιδέα Εθνική και Κοινωνική υπάρχει μονάχα μια. Είναι η Ιερή Ελλάς. Και οι Έλληνες έχουν μάθει να μάχονται για μια Πίστη, για μια Σημαία, για μια Οικογένεια. Έχουν μάθει να μάχονται τον εχθρό για να λευτερώσουν ελληνικές πατρίδες και για να φτάσει η Ελληνική Σημαία και ο Ελληνικός Πολιτισμός στο πιο μακρινό σημείο τής πλάσης. Δεν πραγματώνουν τούς σχεδιασμούς των ψευτοσυμμάχων για αδερφικό σαματά και δεν «διαμαρτύρονται» σκυλεύοντας την κοινωνία ούτε κάμουν κοινωνίες πολυφυλετικές.

Όλα όσα ζούμε λοιπόν αποτελούν πράξεις τής νεοταξικής εισβολής που δεχόμαστε. Αυτήν υπηρετεί το κράτος και το παρακράτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Εμείς όμως οι Έλληνες Εθνικιστές υπηρετούμε μονάχα το Ελληνικό Έθνος. Και το Ελληνικό Έθνος μήτε καταργείται μήτε ποινικοποιείται. Δίνουμε το χέρι στα εθνοφυλετικά μας αδέρφια και σχηματίζουμε μια τεράστια αλυσίδα για την προστασία τής Φυλής. Φτιάχνουμε επιπλέον μια Χαλύβδινη Φάλαγγα Ελλήνων Πολεμιστών που ζητούν εθνικά εδάφη όταν οι αντίπαλοί μας συνωστίζονται στις γραμμές τής βαρβαρικής προπαγάνδας των «γειτόνων» μας.

Το Ελληνικό Έθνος ανήκει μονάχα στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Δεν ανήκει μήτε στους θρασείς παγκόσμιους ψευτοεξουσιαστές μήτε στους λαθραίους γυρολόγους μήτε καν στους ελληνόφωνους ριψάσπιδες. Τα Ελληνικά Ήθη προτάσσουν την κοινωνική αλληλεγγύη και τη συντροφικότητα παράλληλα με την καθαρότητα τής Φυλής μας και την Ισχύ τού Έθνους. Συνδράμουμε ο Έλληνας τον Έλληνα στις καλές και στις κακές στιγμές, διασφαλίζοντας την κοινωνική μας συνοχή και την εθνική αποκατάσταση τής Ελλάδος, υποτάσσοντας εκείνους που την επιβουλεύονται.

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές ζωή αξιοπρεπή και λευτεριά αληθινή έχουμε μονάχα μέσα στα πλαίσια και την αγκάλη τού Ελληνικού Έθνους. Και το Έθνος αποτελεί την Στέγη και το Κάστρο ολάκερης τής Ελληνικής Φυλής. Αυτό σημαίνει πως όλες οι συλλογικές αποφάσεις τού λαού μας, η αυθεντική πολιτική έκφραση τής Εθνικής μας Κοινότητας, είναι μια καθαρά εσωτερική διεργασία που σκοπό της έχει να παραμερίζει τις διαφορές και να πατάσσει τούς διχαστές.

Αυτή ακριβώς είναι η Εθνικοκοινωνική Ελλάς που ανατέλλει. Είναι η Ελλάς που εφαρμόζει κοινωνική δικαιοσύνη και εθνικά δίκαια. Η Ελλάς που αποδιώχνει ξένα δόγματα και σώματα στηριζόμενη στην Ενότητα και την Μαχητικότητα των Ελλήνων. Και δεν μάς σταματά τίποτα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 








Δεν υπάρχουν σχόλια: