ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ



ΑΘΗΝΑ 10-12-2013.

Όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου αντικρίζεις λεηλασία, αναστάτωση και παλιανθρωπιά. Αυτή τη φρικτή εικόνα τη βλέπεις στην πολιτική και την κοινωνική καθημερινότητα. Τη βλέπεις στις γειτονιές, στον εργασιακό και παραγωγικό μαρασμό, στην γεωπολιτική μας αυλή και τις συναλλαγές τής νεοταξικής κατοχής με τούς προσκυνημένους πολιτικάντηδες.

Ο στόχος τού εμποράκου των εθνών και των ντόπιων αθυρμάτων του είναι να μάς κλέψουν τον πλούτο που διαθέτουμε στη γη μα και την ψυχή. Όλα για το χρήμα και τις ενεργειακές πηγές μας. Οι μισέλληνες θέλουν να διαφεντέψουν την περιοχή ένεκα των προσοδοφόρων περασμάτων και τού γεωστρατηγικού χαρακτήρα τής Ελλάδος. Και το κάνουν στις πλάτες τού ελληνικού λαού προκειμένου να διαλύσουν το Έθνος μας.

Ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος θέλει την κατάργηση των εθνικών κρατών. Για να το πετύχει αυτό δεν θέλει αντιπάλους που δίδουν το δήθεν κακό παράδειγμα τής ελευθερίας. Ο μόνος γνήσιος αντίπαλος τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι η Ελλάδα τού Πατριωτισμού και τού Ήθους. Αλλά αυτή η Ελλάς δεν μπορεί να είναι το ψευτορωμέϊκο των τραπεζιτών και των εξευτελιστικών διαπραγματεύσεων, αλλά η Ελλάς Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο πλανήτης όλος βράζει. Η στημένη οικονομική κρίση είναι έτοιμη να δώσει τη σκυτάλη στον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο. Πολεμικές ετοιμασίες και κινητοποιήσεις βασισμένες  επάνω στο αίσθημα τής αυτοσυντήρησης που ζούμε κι εμείς στο μνημονιακό ψευτορωμέϊκο συμβαίνουν διαρκώς. Ο Νεοταξισμός ζώνει όλους όσους φοβάται με όλεθρο. Όμως αυτό δεν φρονηματίζει τούς δωσίλογους τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που μάς πάνε κατευθείαν στο στόμα τού λύκου.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητούνται αναμείξεις ψευτοσυμμαχικών στρατών σε ελεύθερα κράτη, όπως η Ουκρανία, προκειμένου να χτυπηθεί ουσιαστικά η Ρωσία. Είναι πράματα που έχουμε ακούσει να ονειρεύονται κάποιοι και για την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα, με το θράσος των οικονομικών κατακτητών να ξεφεύγει διαρκώς από κάθε όριο.

Φτάσαμε στο σημείο να ακούσουμε πως σε μια τηλεδιάσκεψη που έγινε τις προάλλες, οι δοσατζήδες των εθνών είπαν στην ψευτοκυβέρνηση να εξασφαλίσει καταλύματα σε όσους Έλληνες χάσουν τα σπίτια τους προκειμένου να κάνουν τάχα κοινωνική πολιτική!

Η δε εγκληματική καθεστωτική συμμορία με τα επικοινωνιακά τους παπαγαλάκια διατηρούν τις ακρολογίες τους, ψάχνοντας κατηγορίες σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Λάβροι όταν λέγουν τα ψεύδη τους για τους Έλληνες Εθνικιστές, ενώ την ίδια στιγμή χαϊδεύουν τα αυτιά στο παρακράτος που τούς κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές.

Είναι τα ίδια παπαγαλάκια που λένε πως αντιστέκονται τάχα οι πολιτικάντηδες στις μαζικές απολύσεις, στους γενικευμένους πλειστηριασμούς, στην πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων που ζητούν οι εμπαθείς διεθνείς τοκογλύφοι. Με τη διαφορά πως την ίδια εμπάθεια έχουν και οι ψευτορωμιοί, όταν συζητούν σε κρυφά και φανερά δωμάτια τις εξωφρενικές απαιτήσεις τού μισελληνισμού. Εμπάθεια έναντι των Αληθινών Ελλήνων που αγωνίζονται για Δυνατή Ελλάδα. Οι δωσίλογοι θέλουν να κρατήσουν τις θεσούλες τους, με το σχέδιο διαλύσεως τής Ελλάδος να προχωράει.

Φτάσαμε στα Σημεία των Καιρών όπου τα παράλογα περνιούνται για λογικά και τα ανώμαλα για ομαλά. Ακούσαμε υπάλληλο να ζητάει αντί μισθού ένα πιάτο φαγητό. Ακούσαμε σε τηλεοπτική εκπομπή μεγάλου καναλιού να λένε σε αφιέρωμα για την Ίμβρο πως το τουρκοπατημένο νησί μας δεν είχε ποτέ Μητέρα Πατρίδα αλλά δύο μητριές, μία εκ των οποίων την Ελλάδα μας! Μάθαμε πως η Άγκυρα επιχειρεί άνευ αντιστάσεων να βάλει την τουρκική γλώσσα στα νοσοκομεία και το δημόσιο βίο τής Θράκης, όταν ο στρατός της προκαλεί και ο Ελληνικός Στρατός απαντά.   

Αυτή η εσωτερική γενοκτονία δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Θα ανατραπεί, είτε το θέλει ο συστημικός ραγιαδισμός είτε όχι. Δεν πρόκειται να κάνουμε τόπο για να περάσουν στη Γη των Ηρώων και των Αγίων οι προαιώνιοι εχθροί μας ώστε να την κάνουν δική τους. Δεν θα αφήσουμε εμπόρους και εποικιστές να κλέψουν τον κόσμο μας που έχουμε χτίσει με ιδρώτα και αίμα. Η Ελλάς είναι ένας πλούσιος και ευλογημένος τόπος Ελλήνων και μόνον. Όπως ακριβώς θα παραμείνει.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα διαθέτει βούληση για να γενεί η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη, γιατί αυτή είναι η μόνη οδός για να διαθέσουμε ελευθέρως την προσωπικότητα μας ως λαός στην προκοπή και την ισχύ κοινωνίας και έθνους. Ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε στην αποστολή μας είναι καθαρίσουμε την αυλή μας από βέβηλους και βαρβάρους. Να κάνουμε τη γη μας ταμπούρι και εργαστήριο ελληνικότητας. Να αντλήσουμε τον πλούτο τής γης μας με όπλο τον πλούτο τής ελληνικής ψυχής.

Είμαστε οι Πρώτοι τής Οικουμένης κι όχι οι έσχατοι. Ο Εθνικισμός μας δεν είναι μίσος, όπως λέγουν τα παντοειδή παράσιτα, σοσιαλφιλελεύθερα και μαρξιστικά, αλλά απέραντη και απόλυτη αγάπη για το Έθνος, για το λαό, για τα παιδιά μας, για τα χώματα που μάς ανέθρεψαν. Ενάντια στην παράνοια τής παγκοσμιοποίησης, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες παραθέτουμε την λογική τής Εθνικής Ανεξαρτησίας και την Ενότητα των Ελλήνων.

Κοινή απόφαση Ελληνισμού και Εθνικισμού είναι να φτιάξουμε με τα χέρια μας Πολιτισμό και Ηγέτιδα Ελλάδα. Τη δε ελευθερία μας να τη στηρίξουμε σε μια εθνικά κυρίαρχη και εδαφικά αποκαταστημένη Πατρίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: