ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 24-12-2013.

Δεν τα υπολογίζουν σωστά τα πράματα οι πραματευτάδες τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας και ο εμποράκος των εθνών. Τα πόδια και το μυαλό τής Παγκοσμιοποίησης μετρούν τον Ελληνισμό μας με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Αυτά τού βασιλιά Μίδα από τον γνωστό μύθο που ό,τι άγγιζε το έκανε χρυσάφι, σύμφωνα με την ευχή που είχε κάνει.

Όμως κι εκείνος ακόμη ο άπληστος άνθρωπος, όταν είδε την αγαπημένη του κόρη να μεταμορφώνεται στο άγγιγμά του σε χρυσάφι, λύγισε και ικέτεψε τη λύτρωση. Οι τύραννοι τής ζωής μας δεν έχουν μέσα τους αγάπη για τίποτα, αφού στερούνται παντελώς αξιών, εκτός από μια και μόνη. Την απόλυτη εξουσία τους επάνω στα ελεύθερα έθνη που θέλουν να τούς υπηρετούν σαν θεούς.

Τις προάλλες επισημοποιήθηκε μέσα στο άντρο τού ντόπιου νεοταξισμού η κατάργηση τής δικαστικής εξουσίας και τής ευνομίας. Συνεδρίασαν 241 ψευτοδικαστές και αποφάσισαν να μοιραστούν τα χρήματα τής κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα, τα χρήματα δηλαδή τού ελληνικού λαού, μεταξύ τους και με τούς διεθνείς τοκογλύφους. Θαρρούν πως η φωνή τού Λαϊκού Εθνικισμού κλείνει με το κλείσιμο τής χρυσής κάνουλας.

Ο χρυσός όμως τού Έλληνα Εθνικιστή βρίσκεται καλά κλειδωμένος και φυλαγμένος μέσα στην καρδιά του. Είναι η αστείρευτη αγάπη για το Θεό μας, για την Πατρίδα μας και για τα παιδιά μας. Στην πρώτη γραμμή ο Θεός μας δίδει την Ευχή τού Πατέρα και τη Δύναμη τού Μέγα Βασιλιά. Η Πατρίδα μας είναι το Ορμητήριο τής Φυλής και Εργαστήρι που το ευπρεπίζουμε και το λαμπρύνουμε. Και τα Παιδιά μας είναι οι Ζωντανές Εικόνες Χριστού και Ελλάδος που με τη φλόγα τής αγάπης τους γινόμαστε ασταμάτητος γαλανόλευκος ποταμός.

Απέναντί μας έχουμε ψευτορωμιούς με πέτρινες καρδιές και ψεύτρα γλώσσα. Ακόμη και οι περίφημοι μαρξιστές προστάτες τάχα τού λαού, οποιουδήποτε άλλου κι όχι τού ελληνικού, έχουν πιάσει κουβέντα και μερτικό με τον ψευτοπεριούσιο εξουσιαστή. Μετοχές σε τράπεζες που στοιχηματίζουν σε βάρος τής ελληνικής οικονομίας μαθαίνουμε πως έχουν αριστερό χρώμα. Σοσιαλφιλελεύθεροι καλοτρώνε και γράφουν τούς νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια. Και όλοι μαζί σχίζονται να μείνουμε λένε στο ευρώ, στην αγκαλιά τής Εσπερίας, στο μνημόνιο, ακόμη και στην αγκαλιά των βαρβάρων που μάς ζητούν ελληνικά εδάφη.

Στην Κέρκυρα, πριν λίγες ημέρες, ένας νέος Έλληνας κρεμάστηκε από το μονόζυγο μιας παιδικής χαράς. Μέσα στην σκοτεινή νυχτιά, επέλεξε να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο χώρο που κάποτε έκανε τα πρώτα του παιχνίδια και τα όνειρά του για μια ζωή με χαρά, συντροφικότητα και δημιουργία. Αυτή τη χαρά κι αυτή τη δημιουργία που τού στέρησαν οι σκλάβοι τού Παγκοσμιοποιητή Τύραννου. Εκείνοι οι λάτρεις τής καλοπέρασης που πουλάνε ακόμη και την ίδια τους τη μάνα. Εκείνοι που έκαναν τις εντολές τού μισελληνισμού νόμους και βαλθήκανε να δικάσουν τούς Έλληνες σε αφωνία και θάνατο.

Και στο Κέντρο των Αθηνών, εκεί που παρακρατικοί και λαθρομετανάστες κάνουν πάρτι, ένας άλλος συνέλληνας, νέος άνθρωπος με μόρφωση και ξένες γλώσσες, στεγάζει κάτω από τον κατοχικό ουρανό μας τα δικά του όνειρα. Έχει δουλέψει, έχει ψάξει να βρει δουλειά, έχει πολύ ελληνικό φιλότιμο, αλλά δεν μπορεί να βρει το δικό του εργαστήρι τής ζωής. Δίχως σπίτι, έχει στολίσει χριστουγεννιάτικο τον περιβάλλοντα χώρο, εξωτερικεύοντας τον πλούσιο εσωτερικό του κόσμο.

Στα σχολεία τα παιδιά μας μαθαίνουν ακόμη να αγαπούν Χριστό και Ελλάδα. Υπάρχουν ακόμη δάσκαλοι με ελληνική φλόγα που καίει την υλιστική λαίλαπα. Έχουν δίπλα τους εμάς τούς γονιούς που χαιρόμαστε να αντικρίζουμε την καινούργια Ελλάδα να μάς θυμίζει την Παράδοση την Εθνική και τη Θρησκευτική με την οποία μεγαλώσαμε. Σχολικός εκκλησιασμός και Θεία Κοινωνία. Έπαρση τής Ελληνικής Σημαίας και Εθνικός Ύμνος.

Το διεθνιστικό μικρόβιο και τα σκοπίμως άχρηστα και ψευδή κάποιες φορές σχολικά βιβλία προσπαθούν, αλλά δεν μπορούν να νικήσουν τον Ελληνισμό μας. Γραφιάδες και βολευτάδες, μαζί με τούς νέους και τούς παλιούς εισβολείς, προσπαθούν να σβήσουν την Εθνική Μνήμη. Υπάρχουν και οι επίορκοι. Αλλά τούς νικάει το Φως, όπως νικάει το λιβάνι τον διάβολο.

Η Ελλάς εφορμά. Λογχίζει την ασχήμια τής ασέβειας. Το Έθνος μας βάζει σε ενέργεια όλες τις ζωτικές του πηγές. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα αγωνίζεται για να δώσει το σχήμα ορθής πολιτείας βασισμένης στους Έλληνες που μοχθούν, ζουν και αναπνέουν για την αξιοπρέπεια και την προκοπή τους. Μάς φτάνουν η Πίστη μας, τα χέρια μας και η ενότητα τού λαού μας. Την λευτεριά μας θέλουμε. Και με την ατσάλινη πυγμή μας θα κάνουμε την Πατρίδα μας έναν επίγειο παράδεισο δικαιοσύνης και πολιτισμικής υπεροχής για τούς νέους ελληνικούς ανθούς.

Η Ελλάς είναι Ιδέα. Και οι Ιδέες δεν νικιούνται μήτε από τα πλήθη τής αλαζονείας μήτε από υλικές ψευτοαπολαύσεις. Η Πατρίδα μας είναι το Κάστρο μας. Οι Αξίες μας είναι τα όπλα μας. Ο Ακατάλυτος Δεσμός τού Αίματος και η Κοινωνική μας Αλληλεγγύη φτιάχνουν τις πιο στέρεες απολαύσεις τής ζωής. Μια Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα με όλα τα παιδιά της στην αγκαλιά της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: