ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 9-12-2013.

Το έθνος μας διάγει βίο ανεπίτρεπτα αντιφατικό με τον χαρακτήρα του, την ιστορία του και την ζωντάνια που χρωστάει στα παιδιά του. Δείχνει να γερνάει στις πράξεις του και αναμφισβήτητα στον κοινωνικό του ιστό. Κι αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Δεν θα γενούμε εμείς οι νεότεροι Έλληνες οι μοιραίοι αυτόχειρες τής Ελληνικής Φυλής.

Τις στιγμές που γράφω τούτες τις γραμμές, ένας συνάδελφός μου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όδευε στην τελευταία του κατοικία. Δεν αυτοκτόνησε. Πάλεψε να μείνει όρθιος ώστε να δει τη ζωή του και το ένδοξο Ναυπηγείο στα πόδια τους. Όμως το φιλότιμο που διαθέτει ο μαχόμενος Έλληνας έφθειρε την υγεία του. Δεν ήταν ο πρώτος. Μα ελπίζω να είναι ο τελευταίος.

Είμαι πολύ φορτισμένος λοιπόν και θυμωμένος. Ακριβώς όπως οφείλω να είμαι. Δεν κινδυνεύω άλλωστε να με πουν εξτρεμιστή, φασίστα, ακραίο και λοιπά ευφυολογήματα που λέγουν οι λογικοί και δημοκράτες τάχα. Δεν κινδυνεύω, διότι έχω φροντίσει να δώσω τα διαπιστευτήριά μου ως Έλλην Εθνικοκοινωνιστής. Οι δε «κατηγορίες» των γραικύλων προδοτών είναι γραμμένες πάνω σε χαρτί υπαγορευμένο από τον ψευτοπεριούσιο νεοταξισμό, αφού οι ίδιοι δεν έχουν μήτε ιδέες μήτε μυαλό μήτε θάρρος μήτε ελληνικότητα.

Το παρελθόν και το παρόν τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι ένα ατελείωτο ποινικό μητρώο γεμάτο με όλων των ειδών τα εγκλήματα και τα κακουργήματα. Ένα ατελείωτο οδοιπορικό δολοφονιών. Διότι αυτοί οι τύραννοι δολοφόνησαν τούς Έλληνες που έχουν φύγει από τα μνημόνια, από τη λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα, από το θράσος των βαρβάρων πάνω από τα νησιά μας. Αυτοί ευθύνονται για όσα αδέρφια μας χάνουν τη ζωή τους επειδή δεν έχουν δουλειά, σπίτι, ψωμί. Αυτοί ανοίγουν δρόμους σε τοκογλύφους και λόγχες. Αυτοί είναι ψευτοκράτος και παρακράτος μαζί.

Οι Έλληνες πεθαίνουν και μειώνονται. Το εθνικό μας έδαφος οδεύει προς τεμαχισμό σαν οικονομική αξία ανταλλάξιμη με το χρέος των αρχοντοραγιάδων. Οι κάθε λογής εχθροί μας προελαύνουν. Όμως τα λαμόγια τής καθεστωτικής εγκληματικής συμμορίας, πειθήνια όργανα τού σιωνιστικού νεοταξισμού, συνεχίζουν τα παζάρια με τη ζωή και το Έθνος μας, βάζουν φόρους αρπαγής τής ελληνικής στέγης, κουβεντιάζουν με τούς διεθνείς άρπαγες ως καλά φιλαράκια που είναι. Κι ακόμη καλοτρώνε και σκανδαλίζουν με τη χλιδή που τούς προσφέρει ο δωσιλογισμός σε βίλες ολάκερες πολιτείες.

Οι φυλλάδες τής Εσπερίας γράφουν για την περαιτέρω επιδείνωση τής ελληνικής οικονομίας στον επόμενο χρόνο. Θα χρειαστούμε λένε νέα βοήθεια μετά από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές προκειμένου να μην φύγουμε από το σφίξιμο στο λαιμό που το λένε λιτότητα. Νέο μνημόνιο, νέα λουκέτα, νέες οικογενειακές τραγωδίες και εσωτερικές γενοκτονίες. Την ίδια στιγμή φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι την αυξανόμενη υποστήριξη των Ελλήνων στους «κακούς» Εθνικιστές και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Μάς λέγουν οι ψευτοσύμμαχοι πως όποτε η Ελλάς ζούσε σε οικονομικό μαρασμό, ερχόντουσαν οι κακοί τάχα Εθνικιστές. Οι δε προσκυνημένοι ψευτοκυβερνήτες φτάσανε στο σημείο να κάμουν ελέγχους στα κελιά των χρυσαυγιτών βουλευτών μήπως βρουν τάχα κάποιο κινητό τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή γινόντουσαν δεκτοί στον ΟΗΕ οι εκπρόσωποι τού «Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων» με τη συνοδεία των ομοφρόνων τους εκ Θράκης και των οργανώσεων δήθεν προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μειονοτήτων.

Φτάσαμε στο σημείο να γίνονται στους διεθνείς νεοταξικούς οργανισμούς ειδικές εκδηλώσεις αναγνωρίσεως ανύπαρκτων μειονοτήτων στα Δωδεκάνησα, όταν οι προδότες πολιτικάντηδες συνάπτουν συμφωνίες θαλασσίου εμπορίου και οικονομικών ελεύσεων στο Αιγαίο με την Τουρκία. Με την Τουρκία που μάς ζητάει Τζαμιά και αρνείται την ύπαρξη ελεύθερης Κύπρου. Με την Τουρκία που γίνεται αποδεκτή ως τάχα επενδυτής. Με την Τουρκία που κατέλαβε 24 τετραγωνικά μέτρα στην ουδέτερη ζώνη τής Κύπρου με τις ευλογίες των ψευτοσυμμάχων και σηκώνει τουρκικές σημαίες σε εδάφη ελληνικά. Με την Τουρκία που έχει δολοφονήσει Έλληνες Στρατιώτες και πολίτες.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε μια Επανάσταση Ζωντανών Ελλήνων. Να πετάξουμε στον Καιάδα εκείνους που μάς κλέβουν τον κόσμο και μάς θέλουν να χανόμαστε μεταξύ εγκληματικότητας, υπογεννητικότητας και κεφαλικών φόρων. Δεν θα έρθουν οι παλιοί κατακτητές μαζί με τούς νέους μακελάρηδες στην Ιερή Γη μας. Εμείς θα γίνουμε Τιμωροί, Επαναστάτες και Κατακτητές. Εδώ που έως τώρα μαράζωσε ο πολιτισμός και το ήθος, εδώ ακριβώς θα πολεμήσουμε για να κάνουμε την κοινωνία, την εργασία και το έδαφος πάλι ελληνικό.

Κι ενώ οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μάς συρρικνώσουνε, η δική μας οδός είναι η γιγάντωση τού Ελληνισμού. Τα δικά μας λόγια βγαίνουν μέσα από αθάνατη ελληνική ψυχή και οι δικές μας πράξεις είναι σάλπισμα νίκης για την Ελληνική Φυλή και τα παιδιά μας. Ο Έλλην Εθνικοκοινωνιστής είναι Αγωνιστής τού Κάματου και τής Φωτιάς. Χτίστης και Πολεμιστής Ελλάδος. Στήριγμα τού εθνοφυλετικού αδερφού του και Απελευθερωτής Πατρίδος. Πιστοί στο Θεό και τις οικογένειές μας. Τις στενές και τις ευρύτερες οικογένειες τού Αίματος.

Η Φυσική Ελλάς είναι Λαϊκή και Εθνικιστική. Τα σπίτια μας βγάζουν γερά ελληνόπουλα. Η γη μας ανθεί από Έλληνες Δουλευτήδες. Στην εξουσία Ελληνόψυχοι Εθνικιστές. Και στην γεωπολιτική μας γειτονιά προελαύνουν Ελληνικός Στρατός και Μεγάλη Ελλάδα. Ζωντανοί Έλληνες Εμπρός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: