ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 5-12-2013.

Στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα το μέγιστο αγαθό που στερούμαστε εν καιρώ υποτίθεται ειρήνης είναι η ελευθερία μας. Το αγαθό εκείνο για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αιμάτων έχει δεσμευθεί από ανέστιους τύπους και τούς ελληνόφωνους συνεργάτες τους στη γη που το γέννησε. Είναι και η ελευθερία μας μέσα στις Εθνικές Αξίες που έχουν γίνει εμπορεύσιμα είδη προκειμένου να εξοφλήσουμε τα «χρέη» μας.

Στην πραγματικότητα εκείνο που μάς ζητούν οι σύγχρονοι κατακτητές τής Παγκοσμιοποίησης είναι να τεθούμε δίχως Πίστη και Πατρίδα, δίχως ίχνος σεβασμού στις ρίζες και την αξιοπρέπειά μας στην θανατερή της αγκάλη. Αυτή την παραμονή στη φυλακή που φτιάξανε για εμάς δίχως την συγκατάθεσή μας είναι που ονομάζουν «ελληνικό χρέος». Να βρουν έτοιμους υπηρέτες και πρόσφορο έδαφος στα πλούτη τής γης μας.

Για να βρει όμως κάποιος θρασύς και δειλός εισβολέας εύκολη οδό πρόσβασης στα πλούτη τής γης ενός υψηλόφρονος λαού, πρέπει πρώτα απ’ όλα να βρει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει και θα κλέψει τον πλούτο τής καρδιάς που διαθέτει ο κατακτημένος λαός. Δεν θέλουν οι βρωμεροί νεοταξίτες τής αλλοδαπής και τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας  να αφεθούμε απερίσπαστοι στην φροντίδα των δικών μας ανθρώπων και στη λήψη των αποφάσεων για την προκοπή τού Έθνους μας. Δεν θέλουν να ανήκουμε στον ίδιο τον εαυτό μας.

Αληθινά Ελεύθερος Άνθρωπος είναι εκείνος που διαθέτει το ύψιστο αυτό αγαθό στο πνεύμα και το σώμα, στους λογισμούς του, τις Παραδόσεις του, τις αποφάσεις και τις ενέργειές του. Και Αληθινά Ελεύθερος Έλληνας είναι ο Ελεύθερος Άνθρωπος. Εκείνος που οδηγεί τα βήματά του εκεί που τον καλεί η καρδιά του. Εκείνος που σκέφτεται τούς δυνατούς μα και τους φαινομενικά αδύνατους τρόπους για να κάνει την κοινωνία ασφαλή για τα παιδιά του και το κράτος δικό του, επομένως ωφέλιμο για το Έθνος του. Εκείνος που θα πάρει την Ευλογία Χριστού για να φτιάξει μέσα από Ιερές Παρακαταθήκες Πατρίδα Πιστή, Δίκαια και Δυνατή.

Είναι η Αληθινή Ελευθερία που αρμόζει στη δική μας Φυσική Ελλάδα για την οποία αγωνίζεται ο Λαϊκός Εθνικισμός μας και μάς την έχουνε στερήσει ξωμερίτες λαθρεπιβάτες τής Ελληνικής Φυλής. Μάς την έχουν στερήσει με την συνειδητή συνεργασία τής εγκληματικής συμμορίας τού «συνταγματικού» τόξου και με ποικίλους τρόπους.

Με τούς αντιρατσιστικούς ψευδονόμους που φτάνουν έως τα λειτουργικά κείμενα τής Πίστης, τούς Λόγους τού Θεού για να μην συγχυστεί ο σταυρωτής εμποράκος των εθνών. Και ακόμη για να προστατέψουν ολοκαυτώματα ξένα και πολυπολιτισμούς όταν ξεχνούνε σκόπιμα τα ζωντανά ολοκαυτώματα τού Ελληνισμού που φτάνουν έως τις μέρες μας.

Μάς στερούν την ελευθερία μας όταν μάς προσβάλλουν τη νοημοσύνη και ανακαλύπτουν ανύπαρκτα ελληνικά και εθνικιστικά εγκλήματα, αλλά δεν βγάζουν άχνα για τα πραγματικά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων. Εγκλήματα με ανθρωποκτονίες στην κοινωνία και λαθροχειρίες στην εθνική μας κυριαρχία.

Μάς στερούν την ελευθερία προκειμένου να προσκυνήσουμε τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο ακόμη και με τη στρέβλωση τής Παιδείας μας που με τη χρήση ψεμάτων μετατρέπεται σε εργαλείο τής κατοχής. Από την ενοχοποίηση τού Εθνικού Φρονήματος έως την συκοφάντηση των Κανόνων τής Πίστης μας που μάς κάνουν διαφορετικούς και δεν μπορούμε να ομαδοποιηθούμε στο παγκόσμιο σφαγείο.  

Τα βλέπουμε όλα τούτα ακόμη και μέσα σε σελίδες βιβλίων που μιλούν τάχα για την ελληνική γλώσσα και την ελληνική ιστορία. Συμπεριλαμβάνονται στις ρητορείες ανθελληνικού μίσους από διεθνιστάδες καθηγητές. Είναι τα ίδια βιβλία που από τούς «συνωστισμούς» των Ελλήνων τής Σμύρνης φτάσανε σε χάρτες που αναφέρουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Και τώρα προχωρούν με το ανάθεμα στον Εθνικισμό και την πριμοδότηση τής ελευθεριότητας στο θρησκευτικό φρόνημα.

Μάς στερούν ακόμη την ελευθερία με το άνοιγμα τού δρόμου στον βάρβαρο κατακτητή που προελαύνει εν καιρώ ειρήνης σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Με τις εμπορικές συμφωνίες και τις φιλίες τής ντροπής, με τις υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας και προσφάτως με την κατάληψη 24 τετραγωνικών μέτρων στην Νεκρή Ζώνη τής Κύπρου μας δια των τουρκικών λογχών και την άδεια των ψευτοειρηνευτικών και ψευτοσυμμαχικών δυνάμεων.

Βεβηλώνουν οι μισέλληνες τα Ελληνικά Αίματα, ενώ μάς βάζουν φόρο διαβίωσης για να είναι σίγουροι πως θα υπηρετούμε την ψευτοπεριούσια λαίλαπα έως να πεθάνουμε. Αλλά ατύχησαν ατυχία μέγιστη. Διότι η Ελλάς που έφτασε έως τις μέρες μας έστω και λειψή είναι αποτέλεσμα τής ισχυρής θελήσεως Ελλήνων που αγωνίζονται για Πίστη και Πατρίδα με πάθος για Ελευθερία και Ελληνικό Εθνικισμό. Και Ελευθερία κατέχει μονάχα εκείνος που κανονίζει όλες του τις πράξεις με γνώμονα τα δίκαια τού λαού του και τού Έθνους του, αυτός που είναι αυτόχρημα Εθνικιστής.

Το Αίμα και η Δικαιοσύνη είναι δύο ορμητικά ποτάμια που τρέχουν μέσα στη φλέβα τού Έλληνα αδιάκοπα. Οι κοινές Παραδόσεις, οι κοινές συνήθειες, η ορμέμφυτη αξιοπρέπεια, τα σημάδια τού ένδοξου παρελθόντος που μάς καλούν να φτιάξουμε ακόμη καλύτερο μέλλον. Είναι τα χέρια μας που είναι καμωμένα να φτιάχνουν ελληνικά έργα, να κάμουν το Σταυρό και να λευτερώνουν Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: