ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 11-12-2013.

ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ. ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ» ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΘΟΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ, ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΗ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΚΥΠΡΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ.
ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΤΟΎΜΕ ΨΗΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΠΑΣΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια: