ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ



ΑΘΗΝΑ 18-12-2013.

Προκαλέστε μας θρασείς λαθρεπιβάτες τής Πατρίδος μας. Κι εσείς ισόβιοι δούλοι εξ Ανατολών πράξτε το ίδιο. Οι καλύτεροι υπάλληλοι τού μαγαζιού που λέγεται Παγκοσμιοποίηση. Όμως το δικό σας μαγαζί θα χρεοκοπήσει κι όχι η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς.

Δεν είμαστε μεγάλοι στο γεωγραφικό εύρος ακόμη. Μάς λείπουν κάποια αδέρφια. Και μάς έχουν στερήσει τη λευτεριά συνεργάτες τού αιώνιου εχθρού για να μάς στερήσουν την αιωνιότητα και να μάς εξολοθρέψουν. Όμως η μεγαλοσύνη των εθνών βρίσκεται πρώτα στην ψυχή, στο αδούλωτο φρόνημα και τα τεράστια πνευματικά του αποθέματα. Και ο Ελληνισμός δεν πέφτει, γιατί είναι γέννημα τού Άγιου Θεού μας.

Η πρόκληση ζεσταίνει πιο γρήγορα το Αίμα μες στις φλέβες μας. Αγριεύει το πάθος για την ανόρθωση τής Φυσικής Ελλάδος. Η Πίστη μας είναι Ναός Άβατος που πόδι μισέλληνα δεν μπορεί να μπει. Το θράσος και η αναισχυντία των εχθρών Ελληνισμού και Εθνικισμού είναι καιρός πια να λάβουν μεγάλη και ολοκληρωτική τιμωρία. Διότι όποιος φτύνει ψηλά, παίρνει για αντάλλαγμα το σάλιο στο πρόσωπό του.

Λέγουν δημοτικοί άρχοντες που εξαπάτησαν τούς πολίτες τους πως δεν έχουν χαθεί τάχα πολλές ζωές από μαγκάλια και φωτιές. Συνδράμουν τούς συναδέλφους τους πολιτικάντηδες που λένε ότι φταίνε τα θύματα που δεν ξέρουν να χειριστούν τα μαγκάλια. Και κάποιοι άλλοι τολμούν να αποκαλούν εμάς τους Εθνικιστές επικίνδυνους, αμετανόητους και άθλιους επειδή δεν αντέχουν να ακούν πως η υποθήκευση τής χώρας στον εμποράκο των εθνών και το χτίσιμο Τζαμιών είναι προδοσία και βλασφημία.

Θέλουμε να ανατείλει ο καιρός μιας Νέας Ελληνικής Δόξας. Αυτή είναι η ισχυρή επιθυμία τού Λαϊκού Εθνικισμού και αυτή είναι η Αποστολή τής Ελλάδος μας. Και απέναντί μας έχουμε σκοταδιστές που θέλουν να μάς πάνε ως δεσμώτες στα πόδια των αφεντικών τους.

Ο εμποράκος των εθνών μάς είπε εκβιαστικά πως θα πάμε ή σε πλειστηριασμό ελληνικών σπιτιών ή σε κατάρρευση τού τραπεζικού συστήματος. Ένα τραπεζικό σύστημα όμως που ούτε ελληνικό είναι ούτε έχει προσφέρει μισό ευρώ στην ελληνική παραγωγική αλυσίδα και την κοινωνία μας. Όλα γίνονται για να λεηλατηθεί ο λαϊκός μόχθος και η εθνική περιουσία που έχουν υποθηκευτεί στα θησαυροφυλάκια τής Παγκοσμιοποίησης, όταν χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν από απελπισία.

Την ίδια στιγμή ο Τούρκος απειλεί, διεκδικεί και συζητά από κοντά το θράσος του. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν από την κατεχόμενη Ανατολική Θράκη Μας είπε πρόσφατα πως η Θράκη «του» εκτείνεται από την Κομοτηνή έως τη Θεσσαλονίκη και είναι τάχα τουρκική! Και ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου, μέσα από μύριες προκλήσεις και παραβιάσεις τής Ελληνικής Επικράτειας, από θάλασσα και αέρα, τακτοποιεί με τούς αρχοντοραγιάδες την τουρκοποίηση τής Κύπρου που αναγνωρίζουν και την αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων Ελλάδος και Τουρκίας!

Καιρός λοιπόν για βροντερές ελληνικές απαντήσεις. Καιρός να μιλήσει η Αδούλωτη Ελληνική Ψυχή και να ξιφουλκήσει το Ατσάλινο Εθνικό Φρόνημα. Διότι από τα πανάρχαια χρόνια, από το πιο βαθύ σκοτάδι ανατέλλει το πιο χρυσό ξημέρωμα. Η Πατρίδα μας είναι η Γη των Αθανάτων Πολεμιστών. Γεννάει Ελεύθερες Συνειδήσεις, χτίζει Λαμπρούς Πολιτισμούς, θεριεύει με το Αίμα των Ηρώων και ισοπεδώνει το βαρβαρικό θράσος κάτω από την ανέγερση Ελληνικών Πατρίδων.

Τα αργύρια των προδοτών γίνονται η οδός τού ατιμωτικού τους τέλους. Η Δικαιοσύνη είναι άλλη μια μεγάλη κατάκτηση τού Ελληνισμού που διανθίζει τον πλέριο πνευματικό μας πλούτο. Είναι μόνιμη σύντροφος τής Φυλής μας μαζί με το παροιμιώδες Ελληνικό Ήθος.

Ο δε νους και η εργατικότητα τού λαού μας περιπλανιούνται και οργώνουν την ομορφότερη κληρονομιά που ταιριάζει σε ελληνόπουλα. Το τιμημένο όνομα και τα πλέρια χαρίσματα των γόνιμων χωμάτων μας να ανθίσουν και να βρουν άξιους συνεχιστές.

Οι τοκογλύφοι δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Ο μόχθος των Ελλήνων και η Ανάπτυξη τού Ελληνικού Έθνους δεν είναι τζόγος μήτε παζάρι με τον εχθρό ούτε ανταλλακτήριο με το στρέμμα. Μια τράπεζα έχει νόημα και λόγο ύπαρξης μονάχα ως φύλακας και αναχρηματοδότης τού ελληνικού λαού και Έθνους.

Η δε Γη μας θέλει αλλαγή, διότι είναι στενή. Δεν μάς χωράει και πρέπει επειγόντως να μεγαλώσει. Κι αφού ο Τούρκος βιάζεται και θέλει να μισέψει, κι επειδή Νόμος τής Φυλής και Ιστορική Δικαιοσύνη χαμογελούν στον Ελληνισμό, πρέπον είναι να δώσουμε πόνο στον Βάρβαρο. Κι ύστερα να ανεβούμε στο Θρόνο τής Οικουμένης για να δρέψουμε το Στέμμα που μάς στέρησαν οι γιοί τής Ανομίας.

Είναι γραφτό οι Ελεύθεροι να νικούν τούς Εθελόδουλους. Η Ζωή να νικά το Θάνατο. Και η Ελλάς να νικά τον προαιώνιο Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Οι Έλληνες έχουν χρέος να βαδίσουν όπως πάντα εμπρός, σαλπίζοντας το μέγα μήνυμα. Μιας Νέας Δόξης ανατέλλει ο Καιρός. Αυτοί οι Έλληνες είναι οπωσδήποτε Εθνικοκοινωνιστές. Αυτός ο Καιρός είναι οπωσδήποτε Ελληνικός. Αυτή η Ελλάδα είναι οπωσδήποτε Λαϊκή, Εργατική, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: