ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 29-12-2013.

Ένα από τα πολιτικά όπλα που επιχειρούν οι παγκοσμιοποιητές και οι ντόπιοι κομματικοί δορυφόροι τους να μας κλέψουν την Πατρίδα είναι η μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό χώρο. Να ανακατέψουν το λαό μας όπως και όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά έθνη με άλλους λαούς από άλλες χώρες, φυλές και θρησκείες. Κι αυτό το εφαρμόζουν με την βίαιη μετακίνηση εξαθλιωμένων πληθυσμών.

Είναι πολύ εύκολο να πετύχει ο σιωνιστικός νεοταξισμός τις συνθήκες τής εξαθλίωσης. Βάζει στα ελεύθερα τάχα έθνη εξουσιαστικούς τυμβωρύχους δικούς του, τούς προικίζει με πακτωλό αγνώστου προελεύσεως χρημάτων, τούς προπαγανδίζει από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του. Ύστερα οι εκλεκτοί τής Παγκοσμιοποίησης, με όπλο την προίκα, ξεγελούν στην αρχή τον ψηφοφόρο και στη συνέχεια τού παίρνουν ό,τι έχει και δεν έχει ως τόκους τής νεοταξικής προίκας που είπαμε στην αρχή τής διαδρομής.

Κάθε χώρα όμως έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και τις δικές της ανάγκες. Παντού βέβαια υπάρχει ένας θησαυρός που φέρνει κοντά στο θήραμα τούς Παγκοσμιοποιητές. Στόχος όμως τού Νεοταξίτη δεν είναι απλώς το χρήμα, μα και η εξουσία τού κόσμου. Και για να την πάρει, πρέπει να εξαφανίσει τούς εχθρούς του. Να σβήσει τα έθνη, εξαλείφοντας εθνοφυλετική συνοχή και πίστη. Γιατί όταν ένας τόπος δεν έχει έναν αλλά πολλούς λαούς, τότε αυτοί οι λαοί μετατρέπονται σε αγελαίες μάζες που κάθε μια κοιτάει τα ήθη της και τα συμφέροντά της.

Η πολυμορφία ενός κράτους είναι ίδιον που ξεκίνησε από τούς τόπους εκείνους που γνώρισαν την πλουτοκρατική αποικιοκρατία. Είναι οι τόποι αυτοί που κατέφτασε η Εσπερία προκειμένου να ενθυλακώσει πλούτη και γεωπολιτικά περάσματα. Πήγε λοιπόν τον ψεύτικο πολιτισμό, την ψεύτικη δημοκρατία και τον ψεύτικο ανθρωπισμό σε όλες τις ηπείρους. Γιατί όταν πας να αλλάξεις τον πολιτισμό και τη φυλή ενός λαού, τότε σπέρνεις μίσος και μηδενισμό. Φτιάχνεις υπηρέτες που τούς ρίχνεις εκείθε που φοβάσαι ότι θα χάσεις τα σαθρά σκήπτρα σου.

Η μετανάστευση είναι μάστιγα κι όχι ευλογία. Είναι παιδί τής φτώχιας και τής ανελευθερίας. Κανείς δεν αφήνει το σπιτικό του και τα πατρογονικά του χώματα για να ξενιτευτεί από χαρά και επιθυμία, παρά μονάχα αν τού έχουν κλείσει όλες τις διεξόδους διαφυγής από το πρόβλημά του. Μα και όταν ακόμη βρει την ευτυχία που τού αναλογεί από τον Άγιο Θεό μας, πάλι πίσω στην ζεστή αγκαλιά τής Πατρίδος του και στα αγαπημένα του πρόσωπα γυρνά. Γιατί η αυθεντική μετανάστευση έχει να κάνει με την εργασία και το γλυκό ψωμί κι όχι με την αλλαγή Πατρίδος.

Ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος έχει διαλέξει τον εχθρό που θέλει να μεταλλάξει. Είναι αυτός που γεννάει πολιτισμό, διαθέτει στερεή πίστη και διαθέτει φλογερό πατριωτισμό. Φοβάται πολύ τους ευρωπαϊκούς λαούς, μα πιότερο μέσα σ’ αυτούς φοβάται τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό εθνικισμό. Γιατί μόνη η Ελλάς μέσα σε ολάκερη την Ευρώπη είναι Καθαρόαιμο Έθνος με Αμιγή Πολιτισμό που τον μπόλιασε μέσα στους λαούς τής Ευρώπης. Σε πληθυσμούς ελληνογενείς, σε χριστιανισμό, σε γλώσσες.

Η Ελλάς είναι η μόνη Πατρίδα επιπλέον που διαθέτει μέσα στον υποτιθέμενο ελεύθερο και ειρηνευμένο κόσμο σκλαβωμένα εδάφη ολόγυρα των συνόρων μας για να μάς κρατούν εύκολα παραδομένους οι εχθροί μας. Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα που έχει μετατραπεί σε κέντρο εισδοχής και παραμονής τής παγκόσμιας λαθρομετανάστευσης, μαζί με τούς Ευρωπαίους που βλέπουν τις μάζες των λαθρεποίκων να ζητούν δικαιώματα και χώρους κατά δικούς τους! Αλλά η Ελλάς όμως εξακολουθεί να μένει Έθνος που βαστά την επιθυμία να γενεί κραταιά, αυτοκρατορική, δίκαιη και απόλυτα ελληνική.

Όποιος έχει σφοδρή επιθυμία να μείνει άνθρωπος, να κρατήσει απείρακτο το Αίμα που τρέχει στις φλέβες του, τούς Ναούς του δοξαστικούς τού Χριστού μας και τα ήθη του ζωντανά, αυτός κάμει ενέργειες ώστε να μείνει ο ίδιος άρχοντας τού τόπου του και ο κάθε λαός στα δικά του σπίτια και την δική του πατρίδα. Να συνομιλούμε και να συνεργαζόμαστε με όποιον μάς σέβεται. Να το πράττουμε αυτό από τις εστίες μας. Να δίδουμε ψωμί, αλλά νόμιμο ψωμί. Δίχως να το στερούμε από Έλληνα. Και το ψωμί δεν γεννά Ιθαγένεια. Το Αίμα γεννά Ιθαγένεια κατά πως όρισαν οι πρόγονοί μας.

Οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι αντιρατσιστές. Εκείνοι που πολεμούν τάχα την παγκοσμιοποίηση και τούς κερδοσκόπους, ανακατεύοντας τις φάρες και δίδοντας έδαφος στην φτηνή ξένη εργασία δίχως χαρτιά και νόμους. Θέλουν τάχα τον σεβασμό των λαών, όταν επιχειρούν να πετύχουν την ομογενοποίηση των μαζών, εξαλείφοντας τούς γηγενείς μα και εκείνους που θέλουν τάχα να προστατεύσουν. Και την ίδια στιγμή οι μαρξιστές μαζί με τούς εν σιωνισμό αδερφούς τους σοσιαλφιλελεύθερους υποβιβάζουν τα μεροκάματα σε ψίχουλα.

Καθείς στον τόπο του. Καθείς στην εκκλησιά του. Καθείς στο σπίτι του. Το Ελληνικό Έθνος ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Θεός μας ο Χριστός μας. Το ψωμί και οι χυμοί τής γης μας ανήκουν στα παιδιά μας. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι Έθνος που θα φτιάξει νέο πολιτισμό και θα μεγαλώσει με το Δίκαιο και την Ατσάλινη Πυγμή των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: