ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 11-3-2014.

Ο πολιτικός λόγος, οι ελευθερίες τού λαού και το πνεύμα τής αληθινής δικαιοσύνης είναι δικαιώματα και αγαθά που δοκιμάζονται σκληρά στις εσχατολογικές ημέρες τού νεοταξικού ολοκληρωτισμού και τής Παγκοσμιοποίησης. Οι πολιτικές θέσεις και οι ιδεολογικές αρχές, η στάση ζωής και αντιμετωπίσεως των καθημερινών προκλήσεων, κρίνονται επαρκείς και ορθές όταν εξυπηρετείται ο διεθνής δυνάστης και τα ντόπια τσιράκια του, ειδάλλως κρίνονται ανεπιθύμητες και παράνομες.

Το Δίκαιο στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα που το νοηματοδότησε και το προίκισε με ξακουστές στον κόσμο θεμελιακές αρχές, συνδέει τις υποθέσεις του και βγάζει τις αποφάσεις του με κριτήρια κομματικά και παραδοχές συλλογικής ευθύνης. Βλέπει παρανομίες που υποδεικνύονται από παρανόμους και καθεστωτικούς διεκπεραιωτές ξένων εντολών, δίχως να μάς δίδει τα πειστήρια που βρίσκονται στην χώρα τού άδικου.

Οι επικοινωνιακοί παπαγάλοι τού κατοχικού καθεστώτος από την άλλη πλευρά, έχουν την πλήρη ελευθερία να ομιλούν για εσένα χωρίς εσένα! Να σε λένε τέρας, μισαλλόδοξο, εχθρό τού πολιτεύματος που εξισώνουν βίαια και παράλογα με την Πατρίδα. Να σού λένε ότι αγνοείς τάχα την Πίστη τής Αγάπης που δήθεν θέλει κατά την ίδια παρανοϊκή λογική τού ψεύδους, το κράτος πολυφυλετική κατασκήνωση και τοκογλυφικό ενεχυροδανειστήριο. Και την ίδια στιγμή οι ίδιοι διώκουν Ελλάδα και Ορθοδοξία, ζητώντας μετά επιτάσεως πρόσδεση τού Ελληνισμού στον δηλητηριώδη αναπνευστήρα τής Παγκοσμιοποίησης και τού Οικουμενισμού.

Όταν το κράτος όμως διώκει το Έθνος, δηλαδή τούς Έλληνες, οδηγώντας τους στην φτώχια, στην απώλεια τής Πατρίδος τους και στο μαρασμό μεταξύ αυτοκτονίας και μετανάστευσης, όταν τούς κάνει μειοψηφία στην γη των προγόνων τους και τη γη λεηλατημένο κουφάρι, τότε το κράτος αυτό είναι ένοχος προδοσίας κι όχι κριτής. Δεν μπορεί να επικαλείται την Πατρίδα τής οποίας παρέδωσε τα κλειδιά τής εξουσίας σε ξένους. Δεν μπορεί να επικαλείται ιδέες και λαϊκές κυριαρχίες, όταν στέλνει στη φυλακή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν μπορεί να δικάζει και να ρητορεύει με δύο μέτρα και δύο σταθμά ούτε να κρίνει την Πίστη, όταν το ίδιο δεν ορίζει τον εαυτό του.

Το κατοχικό καθεστώς προβαίνει διαρκώς σε κινήσεις παραλογισμού, δίπλα στον άκρατο πάντα δωσιλογισμό του. Ακούσαμε προσφάτως τούς «ενημερωτές» τής επικοινωνιακής ψευδολογίας να αναφέρουν στον ελληνικό λαό τούς Ουκρανούς εθνικιστές που συμμετείχαν στην νεοταξική ψευτοεπανάσταση ως σύμβολα τού αγώνα τού ουκρανικού λαού για ελευθερία! Βέβαια η συγκεκριμένη «ελευθερία» αφορά την ελεύθερη είσοδο των τοκογλύφων τού ΔΝΤ και τής Ψευτοευρώπης στην Ουκρανία και την απομόνωση τής Ρωσίας από μια μη ουκρανική Ουκρανία.

Οι κριτές είναι οι ίδιοι «ενημερωτές» που υβρίζουν και συκοφαντούν τούς Έλληνες Εθνικιστές ως ανθρωποφάγους εγκληματίες και επικίνδυνους για τούς αντιπάλους, τούς λαθρομετανάστες και το πολίτευμα που λέγαμε. Ο Εθνικοκοινωνισμός στην Πατρίδα που τον γέννησε, στην Ελλάδα τής Πατρίδος, τής Πίστης, τής Οικογένειας, τής Φυλής και τής Τιμής είναι το «απόλυτο κακό». Όταν αφορά άλλες πατρίδες, ακόμη κι αυτές που έχουν χτιστεί στα ερείπια γης, σπιτιών και ψυχών ελληνικών, σε χώρες που ζητούν μαζί με τον εμποράκο των εθνών μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους ή και καθόλου Έλληνες, τότε το δήθεν κακό γίνεται καλό.

Εθνικισμός ωστόσο που υποστηρίζει ξένες συμμαχίες και επιτίθεται σε εκκλησίες και ανθρώπους γηγενείς, μήτε υπήρξε μήτε θα υπάρξει ποτέ. Πατριδοκάπηλους που έχουν φέρει τον εχθρό εντός των συνόρων, πουλώντας του τον πλούτο τής γης και την ελευθερία της, έχουμε γνωρίσει πολλούς στην Ελλάδα. Τούς ξέρουμε καλά. Βρίσκονται στο κράτος και στο παρακράτος. Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, μαρξιστές και ολάκερη η αστική «δημοκρατία» τους. Οι προδότες δεν έχουν ιδεολογία. Έχουν μονάχα μάσκες μνημονιακές και φερετζέδες τουρκικούς και σιωνιστικούς.

Μάθαμε ακόμη προσφάτως ότι θα γίνει ένα κοινό συμπόσιο τού Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με το αντίστοιχο των Τιράνων για την ακαδημαϊκή και ερευνητική συνεργασία. Και ακόμη πως μπήκε η αλβανική γλώσσα στο ελληνικό πανεπιστήμιο, όταν οι Αλβανοί τρομοκρατούν τούς Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας, επειδή ομιλούν την ελληνική γλώσσα των προγόνων τους σε γη προαιώνια ελληνική!

Συνεργασία με ένα ανυπόστατο κρατικό μόρφωμα τού νεοταξισμού που καταλαμβάνει την μείζονα και αλύτρωτη Ελληνική Ηπειρωτική Χώρα Μας, όταν τα αδέρφια μας αγωνίζονται για να πετύχουν την διεθνώς κατοχυρωμένη αυτονομία και εν συνέχεια ενσωμάτωση στην Μητέρα Ελλάδα που τόσο φοβίζει Αλβανούς και ψευτοσυμμάχους. Τούς ψευτοπεριούσιους εντολείς των γραικύλων πολιτικάντηδων που μάς λένε πως για να δούμε οικονομική «σωτηρία», πρέπει να πιούμε έως τέλους το δηλητήριο των μνημονίων!

Η Δικαιοσύνη έχει νόημα μονάχα όταν υπάρχει Εθνικό Κράτος αδέσμευτο και θεσμοί ειλικρινείς και ανεξάρτητοι. Και Υπέρτατος Νόμος είναι ο Νόμος τού Έθνους που ρυθμίζει τις εσωτερικές και τις εξωτερικές του υποθέσεις με γνώμονα την ισχυρή προσωπικότητα και παρουσία τής Ελληνικής Φυλής. Το Αυτοδιοίκητο τού Κράτους, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Εφαρμογή τής Λαϊκής Βουλήσεως και η Ισχυροποίηση τού Ελληνικού Έθνους ως Κοινή Στέγη Ελλήνων σε μια Μεγάλη Ελλάδα είναι οι θεμελιώδεις στόχοι και η απόφαση τού Γένους μας.

Έλληνες γεννηθήκαμε και Έλληνες θα μείνουμε, σε πείσμα των άπιστων και των θρασύδειλων. Άνθρωποι με συναίσθημα, εργάτες ακάματοι, πολεμιστές χαλύβδινοι που θα οδηγήσουμε την Ελλάδα λυτρωμένη και πάλι στην κορυφή των εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: