ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



ΑΘΗΝΑ 26-3-2014.

Όταν αποκαλύπτεται ένας προδότης, πρέπει να χαιρόμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες. Είναι η εύνοια τού Θεού για την επικράτηση τής κάθαρσης. Διότι σε κάθε πόλεμο υπάρχει τουλάχιστον ένας προδότης. Αυτός όμως πεθαίνει χίλιες φορές μέσα στην περιφρόνηση και την αηδία, ενώ ο Δίκαιος πάντα θριαμβεύει και νικάει στον πόλεμο.

Αυτό ακριβώς διεξάγει ήδη το Ελληνικό Έθνος. Έναν πόλεμο ακήρυχτο προς το παρόν που σήκωσε εναντίον μας ο σιωνιστικός νεοταξισμός για να μάς αφαιρέσει και το ματωβαμμένο χώμα που πατούμε. Διωγμοί και προδοσίες από αχαμνούς τύπους σε βάρος τής Ελλάδος και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με επικλήσεις νομιμότητας και πατριωτισμού από δέσμιους τής ύλης.

Όμως οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε αποδεχτεί την γενικευμένη σύγκρουση, έχοντας στο πλευρό μας ολάκερο το Ελληνικό Έθνος που το μετουσιώνουν και το ενσαρκώνουν οι Γενναίοι και Πιστοί Έλληνες στο Ήθος, στις Αξίες, στο Αίμα, στην Ψυχή και την Πολεμική Αρετή. Κι όχι βέβαια οι πραματευτάδες που κουνάνε επιδεικτικά την ψευτιά και τη συναλλαγή. Οι δε πόλεμοι για Θεό, Πατρίδα, Φυλή, Τιμή, Ελευθερία και Ισχύ κερδίζονται πρώτα στην Κοινωνία και τις Ιδέες. Και έπειτα κερδίζονται οπωσδήποτε και στα Στρατιωτικά Πεδία των Μαχών.

Τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας ξερνάνε όξος και χολή σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και το δήθεν μίκρεμά του. Αλλά ξεχνάνε πάρα πολύ γρήγορα τις μίζες, τα «δωράκια», τα γρήγορα και παράνομα δάνεια ανάμεσα στους διεφθαρμένους θεσμικούς εκφραστές σε διάφορους οργανισμούς και ΜΜΕ.

Μίλησαν επιπλέον για το ζήτημα τής Κριμαίας και τής Ρωσίας με το μάτι περισσότερο των ΗΠΑ, αλλά ενταφίασαν την φορολογική και την εδαφική σφαγή σε κοινωνία και Θράκη και ολούθε που μάς φτιάχνουν Νεοταξίτες και Τούρκοι με την πλήρη ανοχή των δωσίλογων.

Καμία κουβέντα λοιπόν δεν γίνεται επί τής αλήθειας και τής ουσίας για την βρωμιά που αναδύεται από τούς νεοταξικούς υπονόμους σε βάρος τής Αγίας και Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Έχουμε ωστόσο την τετραπλή υπερφορολόγηση τού ελληνικού λαού μέσα από τις φορολογικές δηλώσεις στις οποίες ενσωματώνονται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος και ο φόρος πολυτελείας! Έχουμε ακόμη την δήλωση των τόκων καταθέσεων, ακόμη κι αν αυτοί αντιστοιχούν σε ένα ευρώ, αφού δεν υφίσταται για τον καθημαγμένο λαό μας καμία ελάφρυνση.

Επιβάλλονται λοιπόν πρόσθετοι φόροι επάνω στις πλάτες ενός λαού που πένεται και πεινάει, όταν καθημερινά κλείνουν ελληνικές επιχειρήσεις και φεύγουν τα δήθεν σωτήρια πολυεθνικά κεφάλαια, αφήνοντας πίσω χιλιάδες Έλληνες άνεργους. Είδαμε ακόμη τις νέες παράλογες μα εντελώς συνειδητές και προσχεδιασμένες απαιτήσεις των τοκογλύφων τού Νεοταξικού Κτήνους με το φακέλωμα σε ένα εθνικό μητρώο των πηγαδιών και των λοιπόν σημείων υδροληψίας, ακόμη κι αν αυτά δεν αποδίδουν απολύτως τίποτα! Την αφαίμαξη μαζί με την θέρμανση και στο νερό.

Είναι οι εντολές που λαμβάνουν οι ελληνόφωνοι επιστάτες τής Παγκοσμιοποίησης που πουλάνε νησάκια, λιμάνια, υποδομές και στρατηγικές για την εθνικά άμυνα και παραγωγή επιχειρήσεις. Οι επιστάτες που έχουν πάρει εντολή να ενοποιήσουν τούς συναλλακτικούς κωδικούς των πολιτών σε έναν κεντρικό και μυστικό κωδικό, τον αριθμό τού Θηρίου τής Αποκαλύψεως. Εκείνοι που αφού περιθωριοποιούν την Ορθοδοξία και διώκουν το Εθνικό Φρόνημα, ακούνε τούς κατακτητές τής Πατρίδος μας να ζητάνε πρόσθετη φορολογία ως τιμωρία για όσους κατέθεσαν λόγω ανέχειας τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους!

Αληθώς, δεν έχουν τον Θεό τους ο εμποράκος των εθνών και οι πολιτικοί του υπάλληλοι, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. Όμως την ίδια στιγμή οι αμερικανοκομμουνιστές, περιοδεύοντας στην Ελεύθερη Θράκη Μας, είπανε πως δεν ξέρουν πως και πότε θα αποκαταστήσουν τις ζημιές των μνημονίων!

Ομολόγησαν τα ψεύδη τους από μια γη που έχουν αποδεχτεί όπως και για ολάκερο τον Ελληνικό Βορρά πως υπάρχουν τουρκικές και αλβανικές και σκοπιανές μειονότητες και ιστορικά δικαιώματα τάχα εκείνων που ως προσωρινοί γείτονες ζητούν ελληνική γη.

Ήδη το τουρκικό κόμμα στην Θράκη μιλάει για δήθεν διεθνώς κατοχυρωμένα δικαιώματα τής ψευτοτουρκικής μειονότητας, εννοώντας τούς Έλληνες μουσουλμάνους, και για μη ισότιμη τάχα αντιμετώπισή τους, ζητώντας στα πομακοχώρια ξεσηκωμό στο πλευρό του. Και το συστημικό παρακράτος εξακολουθεί να προβαίνει σε τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος Εθνικιστών.

Τα φτερά τού Πολέμου και τής Εθνικής Δικαιοσύνης απλώθηκαν για τα καλά στην ελληνική και την διεθνή πολιτική σκηνή. Και μιλάμε τόσο για τον πολιτικό όσο και για τον στρατιωτικό και θρησκευτικό πόλεμο. Η Ρωσία τού Πούτιν, καθαρή από τις παλιές χολέρες, προχώρησε στην Κριμαία και πάσα ρωσική γη, αποδιώχνοντας αλλογενή και αλλόθρησκα και οικονομικά και πάσα ξένα σώματα. Και η Κριμαία είναι για τούς Ρώσους ότι η Βόρειος Ήπειρος και πάσα αλύτρωτη γη για εμάς τούς Έλληνες.

Με τον ίδιο τρόπο θα αποδιώξουμε κι εμείς τις πολιτικές χολέρες και τα ξένα σώματα από την Αγία και Μεγάλη πατρίδα Μας Ελλάδα. Θα δράξουμε την κοινωνία και τον θησαυρό τής γης μας για να ανθίσει εκ νέου και δια παντός ο Ελληνισμός. Μαζί με τις αμυντικές μας βιομηχανίες θα ανοίξουν και τα στρατόπεδα και η Ελλάς ολάκερη στο δρόμο τής Ισχύος και τού διπλασιασμού των εθνικών μας εδαφών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    





Δεν υπάρχουν σχόλια: