ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΗ



ΑΘΗΝΑ 14-3-2014.

Θα μοχθήσουμε, θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε. Μάς κλέβουν και τις στάχτες μέσα από το τζάκι. Πλήρης επαλήθευση των Γερόντων τής Πίστης μας. Μάς ζητάνε τις εστίες μας, τις υλικές και τις ψυχικές. Την Πίστη, την Πατρίδα μας, την υγεία μας, τα πάντα. Καταστρέφουν γη και θάλασσα για να πάρουν πλούτη και περάσματα. Και εμείς θα τούς ενταφιάσουμε μέσα σ’ αυτά ακριβώς τα περάσματα.

Οι πύλες τού παγκόσμιου τρελοκομείου άνοιξαν. Είναι οι πύλες τής κολάσεως που αποφάσισαν να ανοίξουν οι παράφρονες τής ψευτοπεριούσιας παγκοσμιοποίησης. Όμως ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι Μάρτυρες Πίστης και Φυλής είναι εδώ και μάχονται απέναντι στον σταυρωτή και τούς δούλους του. Και το μόνο που γυρεύει ο Θεός, είναι να μείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας, να γυρίσουμε στην πηγή τού αιώνιου ύδατος και να πολεμήσουμε.

Δάκρυσαν οι εικόνες τού Χριστού, τής Παναγίας και των Αγίων στην Ρωσία και την Ουκρανία. Όπως ακριβώς συνέβη και στην Αγία και Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα σε όλες τις φαινομενικά φυσικές καταστροφές που μάς βρήκαν πρόσφατα. Το σκηνικό στο υπογάστριο τής συνορθόδοξης Ρωσίας είναι το ίδιο και τόσο γνώριμο με αυτό που φέρανε οι ελληνόφωνοι και δωσίλογοι πολιτικάντηδες.

Οικονομικοί στραγγαλισμοί, εκβιασμοί για την υπαγωγή στην παγκόσμια εξουσία τού σιωνιστικού νεοταξισμού και το διεθνές ταμείο του, πολεμικές προεργασίες και στο τέλος ο γενικός και παγκόσμιος πόλεμος. Το έργο το έχουν δει ολόκληρο οι παππούδες μας. Εμείς σήμερα, έχοντας ζήσει το ξήλωμα τής εθνικής μας παραγωγής και τα προσύμφωνα ισοπεδώσεως τής Εθνικής Κυριαρχίας, θα ζήσουμε το ίδιο έργο στην χειρότερή του έκδοση.

Αν το αφήσουμε να εξελιχθεί, θα μάς φτάσουν στον εδαφικό μας διαμελισμό. Το έχουν αποδείξει ότι εκεί αποσκοπούν, όταν βαφτίζουν την εθνοφυλετική αντίδραση ενάντια στη λαθρομεταναστευτική νόθευση ρατσισμό. Με το ξεπούλημα πόρων και εθνικών θεμάτων ως σωτηρία και καλή γειτονία. Με μια σκόπιμη εθνική αυτοκτονία.

Στην ευλογημένη μα αιχμάλωτη ίσαμε τώρα Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα, οι δωσίλογοι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας αποδέχτηκαν την εντολή τού δυνάστη – δανειστή για τις γενικευμένες απολύσεις σε ένα ψευτορωμέϊκο που δεν ανταποκρίνεται ούτε καν στην παροχή τού αγαθού τής υγείας στον πολίτη του. Την ίδια στιγμή στους ακριτικούς Φούρνους, στο νησάκι απέναντι από την Ικαρία, τα παιδάκια μένουν δίχως δασκάλους και γνώση, παραδομένα κι αυτά και οι γονείς τους στη βουλιμία τού Τούρκου και τις υπερπτήσεις του!

Μάς βγάζουν εικόνες και Ορθοδοξία από τα σχολεία. Μάς βάζουν μαθήματα για τούς μικρούς και προπαγάνδα και νόμους «ελληνικούς» και βρυξελλιώτικους για τούς μεγάλους, υπέρ τού πολυφυλετισμού και τής ανωμαλίας. Μάς αλλοιώνουν την ιστορία τού Ελληνισμού, όχι μόνον στα βιβλία, όχι μόνο στα ανιστόρητα ντοκιμαντέρ, αλλά και στην πράξη, με την παραχώρηση Μακεδονίας και Κύπρου στο νεοταξικό κτήνος που έρχεται είτε ως Σκοπιανός είτε ως Τούρκος είτε αυτοπροσώπως ως σιωνιστής, διώκοντας τον Λαϊκό Εθνικισμό μας και ζητώντας μας να χτίσουμε Τζαμιά και να γίνουμε ραγιάδες.

Μάς φέρνουν τον ενιαίο, κρυφό και μυστικό κωδικό τού αντίχριστου, με την ενοποίηση όλων των συναλλακτικών αριθμών τού πολίτη. Και μαζί μ’ αυτόν, εισάγουν στα υπόδουλα ευρωπαϊκά έθνη όπως και στο δικό μας τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και την απαγόρευση τής οικιακής καλλιέργειας. Μάς ψεκάζουν με όλα τα δηλητήρια τής οικουμένης. Ταρακουνάνε τη γη και τον βυθό, ξυπνώντας με την ματαιοδοξία τους τον γεωφυσικό εφιάλτη.

Μάς λένε να αποδεχτούμε τις τρέλες τους και την παγκόσμια νεοταξική εξουσία, προκειμένου να έχουμε τα πάντα. Και όποιος δεν σκύψει το κεφάλι, δεν θα έχει τίποτα. Και επειδή έχουν σκοπό να καταστρέψουν όσους εναντιώνονται, βάζουν εμπρός τα κατά τόπους τσιράκια τους, τις κλειστές στρόφιγγες τής οικονομίας, την απιστία, το μίσος και τον παγκόσμιο πόλεμο για να πέσουν να προσκυνήσουν οι εξαθλιωμένοι λαοί.

Ακόμη και την Τουρκία που θα πάρει τον δρόμο για την κόλαση που τής αξίζει βάζουνε, αφού η Άγκυρα επιθυμεί να διαδραματίσει τον ρόλο τού προστάτη των ομοφύλων της Τατάρων στην Κριμαία. Θέλουν λένε οι Τούρκοι να πάρουν την Κριμαία από την Ρωσία, όπως και την Θράκη Μας από την Ελλάδα. Με τούς γραικύλους προδότες να βάζουν στα αυτοδιοικητικά τους ψοφοδέλτια κήρυκες τού τουρκισμού σε χώμα ελληνικό, εκείνους τούς πράκτορες και τούς συλλόγους τους που πηγαινοέρχονται στην σε λίγο ελεύθερη και ελληνική γη Ιωνίας και Πόντου.

Δεν θα περάσουν ο εμποράκος των εθνών και οι βάρβαροί του, «πολιτισμένοι» ψευτοσύμμαχοι και αγροίκοι. Θα τούς στείλουμε τούς Εφιάλτες πεσκέσι, με Επανάσταση και Παλιγγενεσία Εθνική και Λαϊκή. Πίστη Θεού, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Πόλεμος Ιερός για την Αληθινή Ελλάδα. Λαϊκός και Εθνικιστικός Αγώνας για Ορθοδοξία, Πατρίδα, Τιμή και Απελευθέρωση όλων των προσκυνημάτων, όλων των Ελλήνων, όλων των Ελληνικών Πατρίδων.

Μπροστά και νικηφόρα, θα φέρουμε εις πέρας το χρέος προς το Θεό και την Ελληνική Φυλή, τούς Εθνομάρτυρες και τούς Ιερομάρτυρες. Για τα παιδιά μας. Και στην Ελλάδα και στη Ρωσία, ο νεοταξισμός θα πάρει το μάθημα που τού αξίζει. Ο Στρατός μας, ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, ο ελληνικός λαός, είμαστε έτοιμοι να γενούμε Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: