ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 7-3-2014.

Βράζει ο τόπος ολάκερος. Κοχλάζει και η γεωπολιτική γειτονιά μας. Ένα καζάνι ολάκερο που βγάζει ενοχλητικές και απειλητικές τις αναθυμιάσεις του. Σκάνδαλα, ανθρωπιστική τραγωδία, χαλασμός εθνικός και κοινωνικός. Και στα σύνορα τα προσωρινά που μάς φόρεσαν για να μάς περιορίσουν, νέες πιέσεις και αντάρες έρχονται σε μια πατρίδα που ο λαός της ψάχνει τον σωστό βηματισμό.

Οι διώκτες τού Εθνικισμού, τού Ελληνισμού, τής Πίστης μας, τής ψυχής μας δηλαδή, κάνανε ξάφνου τούς κριτές τής αδικίας και τής αρπαγής. Κόρακες οι ίδιοι οι εκφραστές τού κατοχικού καθεστώτος, αυτοί που προσκάλεσαν τούς διεθνείς δανειστές να φάγουν το πτώμα τού Έθνους μας, θέλουν να πιστέψουμε πως θα βγάλουν το μάτι των άλλων κοράκων. Μα δεν είναι δυνατόν προδότης να δικάσει προδότη και κλέφτης να δικάσει κλέφτη.

Οι αναφορές στις «Μη» Κυβερνητικές Οργανώσεις τού ντόπιου νεοταξισμού  και τα σκάνδαλά τους συναγωνίστηκαν την σκευωρία σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Θέλουν οι τύραννοι να τσαλακωθεί το Εθνικό Φρόνημα, όταν ολάκερο το καθεστώς είναι μια κυβερνητική εγκληματική οργάνωση μισελληνισμού και προδοσίας, ένα συνδικάτο ναρκοθέτησης τής ελληνικής κοινωνίας και συστήματος φιλίας – υποταγής στους τυράννους τής Φυλής μας.

Μέσα σ’ αυτές τις ΜΚΟ είναι όλες αυτές οι οργανώσεις που επαγγέλλονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον πολυπολιτισμό, αυτές οι οργανώσεις που φέρνουν τον ραγιά δίχως να τον ρωτήσουν στα νύχια τού Τούρκου, που σχεδιάζουν και υλοποιούν τροποποιήσεις αφελληνισμού στην σχολική εκπαίδευση των παιδιών μας. Είναι όλοι αυτοί που κατηγορούν την Πατρίδα μας και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας ότι δεν φέρνονται καλά στούς λαθρομετανάστες που βουλιάζουν οι Τούρκοι σκόπιμα στα νησιά μας. Οι πολυλογάδες και οι θερμοί υποστηρικτές τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού.

Όλες αυτές λοιπόν οι ψεύτικες ευαισθησίες για το κλεμμένο χρήμα είναι απλώς η πυκνή πολιτική ομίχλη για να διέλθει η τεχνητή οικονομική κρίση με την νέα δανειακή προσφορά ελληνικού αίματος στον μινώταυρο τού εμποράκου των εθνών. Το προπέτασμα τού καπνού για να διαβεί η περαιτέρω παραχώρηση εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας, όταν τα χρηματοδοτικά κενά αποκτούν αυξημένο μέγεθος και οι λαθροχειρίες των εκδημοκρατιστών στη Συρία σπρώχνουν νέα κύματα χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, δεν πρόκειται για ελληνορθόδοξους και ελληνογενείς που μάχονται ηρωικά να κρατηθούν στην αρχαία ελληνική κοιτίδα τους, αλλά για ισλαμιστές φονταμεταλιστές με μίσος για τον ελληνισμό και τον χριστιανισμό. Μια επικίνδυνη και παρανοϊκή ενίσχυση στην διεθνή τρομοκρατία που έχει σκορπίσει ο σιωνιστικός νεοταξισμός με παραρτήματα και στην Ελλάδα, όπως μαρτυρούν αμερικανικές εκθέσεις και εγκληματικότητα. Η ήδη υπάρχουσα λαθρομετανάστευση έχει πολλάκις ενισχύσει την εγχώρια διεθνιστική προστασία τής ψευτοδημοκρατίας και τα συμφέροντα των γειτονικών αρπακτικών γης ελληνικής.

Οι αντιρατσιστές και δήθεν διαμαρτυρόμενοι κατά διαστήματα, φιλελεύθεροι και μαρξιστές, αλλήλως και κατά τοκογλύφων, έχουν αφήσει τον ελληνικό λαό στο έλεος μιας ιδιόρρυθμης γρίπης. Δεν νοιάζονται για την υγεία τού ελληνικού λαού, αλλά νοιάζονται τάχα για την υγεία τού πολιτεύματος και τού έθνους. Άνευ των Ελλήνων όμως, όταν τα εμβόλια τής φονικής γρίπης είναι πολύ λιγότερα των αναγκαίων!

Στην Κύπρο ξεκίνησε το γενικό ξεπούλημα στο πιάτο τού εμποράκου των εθνών. Κοινωνικός αναβρασμός πλέριος, σαν κι αυτόν που βλέπουμε παντού ολόγυρα στον Ελληνισμό να μπαίνει σαν πυρκαγιά σε όλες τις αυλές. Μια συμφορά που έρχεται όταν η Τουρκία άνοιξε μαζί με το Νεοταξικό Κτήνος την νότια πύλη τού Έθνους μας.

Έχουν βάλει οι Παγκοσμιοποιητές μπροστά στην Ρωσία κάποια ουκρανικά δουλάκια τους να συνδράμουν, παράλληλα με τις αντιπυραυλικές τους άμυνες, τον αποκλεισμό της από τις θερμές μας θάλασσες. Και από την άλλη πλευρά έρχονται να εξαργυρώσουν τις υπογραφές των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων στην Μάνα Ελλάδα και την Κόρη Κύπρο. Με τα τουρκικά όπλα να κραδαίνουν το θράσος τους και τα ελληνικά να είναι ταγμένα στο Ιερό Ποθούμενο.

Ο Ελληνισμός ασφυκτιά. Η Τουρκία χτυπάει και τις δύο θύρες τής Φυλής μας. Στη Θράκη συνεχίζει να βλέπει προστατευόμενους δήθεν Τούρκους μουσουλμάνους. Και από τα γαλανά νερά μας, ο αόρατος μισέλληνας σκορπάει σκισμένα κοράνια και εθνικιστικές προκηρύξεις, για να ξαμολήσει τούς ρέμπελους προστάτες του. Συκοφαντεί το Εθνικό Φρόνημα τού Έλληνα, όπως κάνει και στην κατεχόμενη πρωτεύουσα τού ψευτορωμέϊκου για να μπούμε σε έναν δήθεν αδελφικό χαλασμό.

Το Θηρίο τής Παγκοσμιοποίησης πιάνει το νήμα από ψηλά, από το Μόσκοβο, για να κατέβει χαμηλά, για να φέρει την πολεμική φωτιά. ΗΠΑ, Ψευτοευρώπη, Ρωσία, Κίνα. Όλοι μαζί ένα γεωπολιτικό καζάνι που θα γυρέψουν να ικανοποιήσουν τις ενεργειακές ανάγκες και τον γεωστρατηγικό έλεγχο έως τα «πτωχευμένα» νερά μας, μέσα από γενικό αίμα.

Να φτιάξουμε γρήγορα ελληνικό το κράτος μας. Να φτιάξουμε και οικονομία και υγεία και εθνική άμυνα. Να καθαρίσουμε τον Θείο Οίκο τής Ελληνικής Φυλής από ό,τι ξενικό τον τραυματίζει και τον μολύνει. Να γυρίσουμε ταχιά στις Αξίες μας και να γενούμε εμείς οι κύρηδες τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς. Να φτιάξουμε γερό ταμπούρι την κοινωνία και να νικήσουμε στην μάχη για Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








  


Δεν υπάρχουν σχόλια: