ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 18-3-2014.

Άρχισε η Θεία Διεργασία για την αποκατάσταση τής κανονικότητας και τής νομιμότητας στο κράτος και την γεωπολιτική αυλή μας. Οι αχαμνοί γραικύλοι πολιτικάντηδες κανονίζουν πως θα φυλακίσουν τον λαϊκό εθνικισμό και τον ελληνισμό στα νεοταξικά δεσμά. Αλλά ο πιστός ελληνικός λαός αντιδρά και στα θερμά νερά μας η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κατακαύσει τούς βέβηλους μισέλληνες τού σιωνιστή εμποράκου.

Οι προδότες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας θα μείνουν άνευ προστάτη. Τα γραμμάτια που έχουν υπογράψει στον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο είναι άνευ αντικρίσματος και θα μείνουν ανεξόφλητα. Η γεωπολιτική καταιγίδα που θα σκεπάσει την κίνηση των ρέμπελων που μάς είπε ο Θεός με το στόμα τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού θα φέρει την αστραπιαία κίνηση των Ελλήνων υπό την Άγια Σκέπη. Και η συμφορά δεν θα προλάβει να κάνει την δουλειά της, όπως ακριβώς είπε ο Άγιος Πατέρας Παίσιος.

Τις προάλλες μάθαμε με χρονική καθυστέρηση κάποιων ημερών ότι οι Τούρκοι αποβίβασαν στην Δυτική Ίμια τούς γνωστούς τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πως είχαν λέγεται μαζί τους μια τουρκική σημαία! Είναι εκείνοι οι ρέμπελοι που τούς υποθάλπουν κράτος, παρακράτος και ψευτοσύμμαχοι και «αντιρατσιστές» με στοργή και πολιτογράφηση και άλλες πρόνοιες. Μάθαμε ακόμη πως τα σκάφη τού Ελληνικού Λιμενικού ήρθαν σε αντιπαράθεση με τα τουρκικά που τα εμπόδιζαν, ενώ στο τέλος οι Τούρκοι πήραν πίσω τούς λαθρομετανάστες.

Ο σταθμός στα Ίμια τα λέει όλα. Είτε επρόκειτο για στάθμευση λόγω κακοκαιρίας είτε ήταν ένας τουρκικός έλεγχος στα ελληνικά αντανακλαστικά είτε μια πρόκληση πριν την πολεμική φλόγα, ο ρόλος των γυρολόγων, τής Τουρκίας και των γραικύλων πολιτικάντηδων που αγκαλιάζουν και φιλιώνουν με τούς βάρβαρους για τα μάτια τού εμποράκου των εθνών ξεγυμνώθηκε. Είδαμε πως στήνονται οι επαναστάσεις τού νεοταξισμού, προκειμένου τα έθνη να μείνουν σκλαβωμένα και ο Ρώσος ανταγωνιστής να παραμεριστεί.

Και μπορεί η Ελλάς να μην έχει προς το παρόν μήτε ελληνική μήτε ορθόδοξη πολιτική ηγεσία, έχει όμως πάντοτε το ακριβότερο οικόπεδο τού κόσμου και τον προορισμό να ελευθερωθεί και να αποκατασταθεί σε κοινωνία και εθνική εδαφική κυριαρχία. Έχει σηκώσει το κεφάλι ο ελληνικός λαός με την προτροπή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και είναι αποφασισμένος να φέρει ελληνική και επαναστατική διοίκηση δικαίου και ισχύος. Και ακόμη έχει τον Θεό και τούς Αγίους που δίδουν μάχη νικηφόρα για να συντριφτεί ο Διάβολος και η Παγκοσμιοποίηση στα εδάφη τής Αιώνιας Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Τούρκος ιστορικός ονόματι Χαλίκ Ιναλτσίκ είπε στην τουρκοφυλλάδα Μιλιγκαζέτ ότι οι Ρώσοι έχουν πρόθεση να βγουν μέχρι τα Στενά τού Βοσπόρου και να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη, την Αιώνια Πρωτεύουσα τής Αυτοκρατορίας Μας. Θέλουν λέει ο Τούρκος ιστορικός να κρατήσουν και την Κωνσταντινούπολη και τα Στενά για τα δικά τους συμφέροντα μέσα στα πλαίσια τής Ευρασιατικής Ένωσης που περιλαμβάνει πρώην σοβιετικές χώρες.

Και από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι μετά την απόσπαση τής Κριμαίας από την Ουκρανία, έχουν βάλει πλώρη για την απόσπαση τής Υπερδνειστερίας από την Μολδαβία. Να την πάρουν, αφού απορροφήσουν Χάρκοβο, Ντόνετσκ και Οδησσό. Περιοχές όλες όπου οι ρωσικοί πληθυσμοί έχουν υπεροχή και διακηρύξεις αυτονομίας. Παράλληλα η Αμερική κατεβάζει και εκείνη πλήθος στρατιωτικές δυνάμεις στις επίμαχες περιοχές.

Στην δε Κύπρο έρχεται η στρατιωτική Άσκηση Νέμεση με τη συμμετοχή Ελλάδος, Κύπρου, ΗΠΑ και Ισραήλ. Πιο πριν όμως οι Τούρκοι κατέβασαν μια φρεγάτα πλήρως εξοπλισμένη με ελικοδρόμιο για πολεμικά ελικόπτερα και πυραυλικά συστήματα. Και μαζί της ήρθαν συνοδεία δύο υποβρύχια. Τα κοιτάσματα τού φυσικού αερίου είναι ο ένας λόγος, κάτι για το οποίο γίνεται και η άσκηση Νέμεση. Και η τουρκική συμμετοχή στην νέα γεωπολιτική κατάσταση τής Ανατολικής Μεσογείου που θα οδηγήσει σε πόλεμο παγκόσμιο είναι ο άλλος λόγος.

Η ψεύτικη επανάσταση που σκοπεύουν να μάς φέρουν με τούς διεθνιστές και τούς ξένους μακελάρηδες, μόλις η Τουρκία στρέψει τα πυρά της σε ελληνικό νησί, θα διαλυθεί σαν τούς κόκκους άμμου που σκορπίζει ο αγέρας. Μαζί της θα σκορπιστεί και το ανθελληνικό καθεστώς τής αστικής και ξενοκίνητης κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Η Ελλάς θα αποκτήσει την Εθνική και Λαϊκή Εξουσία που τής πρέπει. Και οι Ρώσοι ας έρθουν για να βάλουν τέρμα στις φιλοδοξίες τού αντίχριστου και σταυρωτή νεοταξισμού. Τότε ακριβώς είναι που θα μιλήσει ο Θεός. Το αίμα θα ρεύσει άφθονο και θα πλεύσει μέσα του δίχρονο δαμάλι. Πυρηνικές φλόγες τής κόλασης θα κάνουν όλους τούς μεγάλους μέσα σε μια στιγμή μικρούς. Η δε Ελλάς θα αναστηθεί πλήρης ελευθερίας, πρώτα πολιτικής, ευθύς αμέσως και εδαφικής.

Νέα μνημόνια δεν θα υπάρξουν. Οι ψευτοσύμμαχοι ξέρουν πως η Ελλάς αλλάζει χέρια ελληνικά, ορθόδοξα και εθνικιστικά. Οι φυλακές θα λιώσουν και οι Έλληνες θα χαλάσουν την ασχήμια την ξενική και στο κοινοβούλιο και στις γειτονιές. Τζαμιά ούτε που θα ρίξουν μισή πέτρα. Η δε Κωνσταντινούπολη και τα Στενά θα αλλάξουν όντως χέρια. Και η Ανατολική Αυτοκρατορία, η Ρωμανία Μας, θα ξαναστηθεί. Γιατί τα χέρια αυτά θα είναι Ελληνικά.

Στην Αρχή Λαϊκό και Εθνικιστικό Καθεστώς. Ο Ελληνικός Στρατός θα συντρίψει τον Τούρκο. Και η Κωνσταντινούπολη θα μάς δοθεί, γιατί οι άφρονες δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν. Πλήρης επαλήθευση των Γερόντων τής Πίστης. Και πλήρης Ανάσταση τής Μεγάλης και Ορθόδοξης Ελλάδος. Αυτό έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: