ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ



ΑΘΗΝΑ 13-3-2014.

Τα τύμπανα τού πολέμου ηχούν εκκωφαντικά. Η ιστορία τής ανθρωπότητας θα γραφτεί πάλι με αίμα. Και τα στρατόπεδα είναι απολύτως ευδιάκριτα. Από την μια πλευρά είναι οι αντίχριστες και αντεθνικές δυνάμεις που ακολουθούν ως δούλοι τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο, ζητώντας την υποταγή των εθνών κάτω από ένα βρώμικο σκήπτρο. Και από την άλλη πλευρά είναι οι χριστιανικές και εθνικές δυνάμεις τής ελευθερίας που υπακούν σε Θεό, Πατρίδα και λαό.

Οι περιστάσεις ομοιάζουν πολύ με την εκστρατεία τού Ξέρξη που ήθελε με την καθοδήγηση τού σιωνιστή τού καιρού εκείνου να καταλάβει την Ελλάδα και να γίνει κυρίαρχος τού πλανήτη, εκτοπίζοντας την δύναμη τού καιρού εκείνου. Και η απάντηση που πρέπει να δοθεί στον σύγχρονο Ξέρξη είναι η απάντηση που έδωσε ο Μεγαλέξανδρος, όταν συντρίβοντας τον διχασμό και ενώνοντας τούς Έλληνες, προέβη σε εκστρατεία απελευθερωτική που στην προέκτασή της έγινε νέα ελληνική αυτοκρατορία, εκτοπίζοντας τελικά τον θρασύ εισβολέα.

Πίσω από τούς μεγάλους πολέμους βρίσκονται δούλοι που καμώνονται τούς άρχοντες, αλλά που στην πραγματικότητα είναι αρχοντοραγιάδες, τοποτηρητές των θρασύδειλων δυνάμεων τού σκότους που χειρίζονται την καταστροφή με όπλο τους το χρήμα. Δωροδοκούν τούς ελάχιστους τής Φυλής και τούς παρείσακτους που έχουν ντυθεί ελληνική λεοντή, πλην όμως ουδεμία σχέση έχουν με τον Ελληνισμό και τις Αξίες του, προκειμένου να ανοίξουν τις πύλες τού Έθνους στην πολυεθνική κυριαρχία τους. Κι όταν φέρουν ξένα ήθη, ξένες «λύσεις» και ξένες κοινωνίες, τότε παύεις να υπάρχεις ως Έθνος.

Στον καιρό τού Μεγαλέξανδρου η Ελλάς είχε Αρχηγό Μέγα έναν Πιστό τού Ελληνικού Πολιτισμού και τής Ελληνικής Φυλής. Είχε μπροστάρη τον Μέγιστο των Ελλήνων που καθοδηγούσε το ίδιο επιδέξια το Αμόνι και το Δόρυ, τον Πολιτισμό και τον Πόλεμο, την Πίστη και την Πατρίδα, το Δίκαιο και το Ατσάλι. Τσάκισε τούς ξενηλάτες και τούς δωσίλογους. Ένωσε τούς Γιους τής Ελληνικής Φωτιάς και έφτιαξε την Ελληνική Κοσμοκρατορία του με δόγμα πως η Ελλάς είναι μια φορά δυνατή και θα γίνει για πάντα δυνατότερη.

Προδότες υπήρχαν πάντα. Ποτέ όμως ο Εφιάλτης δεν βρήκε το δρόμο για την εξουσία. Τον βρήκε στις μέρες μας. Ποτέ ο ραγιαδισμός δεν έγινε πολιτική ορθότητα. Έγινε στις μέρες τής ψευτοδημοκρατίας.

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος έρχεται δυστυχώς για την Ελλάδα μας από ψηλά. Τα γεγονότα τής Ουκρανίας μάς αγγίζουν άμεσα. Έχουμε πολλούς γηγενείς Έλληνες σ’ αυτά τα χώματα που οι δικοί μας πρόγονοι χτίσανε με πολιτισμό, αποικισμό και πολιτειακή οργάνωση. Επιπλέον, στην υπόθεση που έχτισε ο σιωνιστικός νεοταξισμός για να εγκλωβίσει την Ρωσία, μπαίνει δυναμικά η ετοιμόρροπη Τουρκία που ψάχνει διεξόδους ενώπιον των σχεδιασμών τού παγκόσμιου δυνάστη που την έφερε στην περιοχή μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το σενάριο τής Ουκρανίας στήθηκε με μέσο την υποτιθέμενη επιθυμία των Ουκρανών να μπουν στην Ψευτοευρώπη και στο ΔΝΤ τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Οι Παγκοσμιοποιητές επιχειρούν να συντρίψουν την Ρωσία συνεργαζόμενοι με πατριδοκάπηλους. Είναι οι ίδιοι που διώκουν το Ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που πιστεύει στο Σταυρό τού Χριστού και στο Ξίφος των Ηρώων.

Και εμείς οι Έλληνες που έπρεπε να ηγούμαστε στον Αγώνα για Θεό και Φυλή, έχουμε στο τιμόνι τούς Εφιάλτες που συμμαχούν με εκείνους που σφάζουν χριστιανούς, που μάς γενοκτονούν με μνημόνια και λαθρομετανάστευση, που μάς ζητούν να παραχωρήσουμε στα τσιράκια τους Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Συμμαχούν με εκείνους που αφήνουν τα ακριτικά νησιά μας δίχως γιατρούς και δασκάλους.

Η δε Τουρκία βρίσκεται στην προκρούστεια κλίνη να χάσει εδάφη προς χάρη των Κούρδων. Θέλει λοιπόν, όπως ετοιμάζεται να μπει μέσω των Τατάρων στην Κριμαία, έτσι ακριβώς να μπει στην Ελεύθερη Θράκη Μας μέσω πρακτόρων και γενιτσάρων δια των στρατιωτικών όπλων. Όμως ο Πούτιν είπε ξεκάθαρα στους αμερικανοσιωνιστές πως αν μπει στην υπόθεση η Τουρκία, θα κατέβει στο Αιγαίο.

Η Ορθοδοξία και η Γεωπολιτική είναι σημαντικότατοι και άμεσα προσμετρήσιμοι παράγοντες. Και η Ελλάς μονάχα ως Αποστολικό και Μεγάλο Έθνος νοείται. Ο πόλεμος που ξεκινάει από την Ουκρανία θα κατέβει σίγουρα στα νερά μας. Ως Κοιτίδα Πίστης, Πολιτισμού και Γεωστρατηγικής Υπεροχής, πρέπει να θωρακίσουμε το Έθνος με εθνική ανεξαρτησία και πολεμική ετοιμασία.

Είναι καιρός να πετάξουμε από πάνω μας αυτούς που δημιούργησαν τις κρίσεις. Να φτιάξουμε ένα Ορθόδοξο Τόξο απέναντι στον Νεοταξισμό. Είναι ο καιρός για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Ήρθε ο καιρός να φτιάξουμε Αληθινή και Μεγάλη Ελλάδα.

Ο τόπος μας διαθέτει τα πάντα, από τρόφιμα έως ενέργεια και ορυκτό πλούτο. Είναι όμως στενός. Θέλει πλάτεμα. Θέλει Δικαιοσύνη η γεωπολιτική μας αυλή. Και οι συμμαχίες φτιάχνονται με γνώμονα Άγιες Αξίες που δώσαμε και μοιραζόμαστε με τη Ρωσία. Γεωστρατηγικά λοιπόν πρέπει να στραφούμε με εταιρική σχέση ισοτιμίας με την Ρωσία.

Τώρα λοιπόν είναι ο καιρός νικήσουμε το Θηρίο και τον Βάρβαρο, πολεμώντας και παίρνοντας πίσω τον Ελληνισμό που μάς κλέψανε. Κατακτώντας τον κατακτητή. Μέσα στην ελληνική κοινωνία και από την Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: