ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 4-3-2014.

Τον κόσμο όλο άνω κάτω, φρενοκομείο σωστό, με πολλές εστίες πολέμων και κοινωνικών αναταραχών θέλουν οι παγκοσμιοποιητές. Δυστυχίες πολλές, διαλυμένες οικονομίες και πολυφυλετικά μπουλούκια. Αυτό ακριβώς είναι το σκηνικό που έχουν δομήσει στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα με τούς γραικύλους πολιτικάντηδες και πάνε τώρα να το επισημοποιήσουν οι έμποροι των εθνών και σταυρωτήδες τού Χριστού.

Όμως η καταστροφή που ζούμε έχει σκοπό της να μην σηκωθεί ποτέ ξανά το Έθνος. Θέλουν να μάς διαλύσουν την Πατρίδα και κοντά σε εμάς όλους τούς λαούς που πιστεύουν σε Θεό και Φυλή. Ούτε η Ελλάς ούτε η Ρωσία ούτε η Ουκρανία ούτε η Συρία δεν επιλέχτηκαν ως στόχοι κατά λάθος. Διότι η ψυχροπολεμική σύγκρουση έχει σαφέστατα γεωπολιτικό χαρακτήρα και οι εστίες των αναταραχών επιδιώκεται να δώσουν έναν γενικό πόλεμο που το κάτω άκρο του θα βγει στις δικές μας θερμές θάλασσες.

Θέλουν την Ελλάδα μας αποδυναμωμένη και απομονωμένη. Δεν θέλουν να αποκτήσουμε μήτε αδέσμευτη ελληνική εξουσία μήτε ενότητα λαού μήτε επιλογή συμμαχιών. Αυτός είναι ο λόγος τής συνύπαρξης των προδοσιών, αυτών που ονομάζουν ψευδώς ως κρίσεις, στα οικονομικά και στα εθνικά μας ζητήματα.

Οι οικονομικές δεσμεύσεις έχουν ληφθεί από την πρώτη στιγμή που επικράτησε η δυτικόφιλη αστική και κοινοβουλευτική τυραννία, με αντάλλαγμα το προσωρινό κράτημα των γειτονικών τεχνητών μορφωμάτων ήρεμων. Πούλησαν γη και πήραν ένα προτεκτοράτο για να διοικήσουν, υποθηκεύοντας την αξία του στους διεθνείς σιωνιστές τοκογλύφους. Και τώρα πάνε να παραδώσουν το κράτος στα αφεντικά τής Παγκοσμιοποίησης.

Τα εθνικά μας ζητήματα τα ανακινούν σε βάρος μας προκειμένου να αποσπάσουν τον Ελληνικό Βορά μαζί με τον γεωφυσικό του πλούτο, κάτω από μια γεωπολιτική ομπρέλα, μαζί με τις κατακτημένες ελληνικές πατρίδες. Πάνω από την Ήπειρο βρίσκεται η Βόρειος Ήπειρος. Πάνω από Μακεδονία και Θράκη βρίσκονται η Βόρεια Μακεδονία και η Αν. Ρωμυλία. Ολούθε έχουν σκορπίσει διαμελισμένη την Ελλάδα, για να έρθουν να μάς πουν ότι η ένωση τής χρυσοφόρας ψυχής μας πρέπει να γίνει εκτός ελληνικών συνόρων.

Αλλά για να πετύχουν την εξάλειψη τής ελληνικής πατρίδος, επιχειρούν να εξαλείψουν την ελληνική βούληση. Και έτσι, αφού κλείδωσαν μακριά από την επαρχία την ελληνική ζωή και την παραγωγή, έκλεισαν με φοροαρπακτικά μέτρα τα ελληνικά μαγαζιά και άνοιξαν τα σύνορα στους λαθροεισβολείς.

Η λαθρομετανάστευση από ποινικό αδίκημα έγινε ανεκτό φαινόμενο και οι λαθρομετανάστες παίρνουν από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες πολιτικά δικαιώματα, αφού δεν είναι τάχα παράνομοι, όπως μάς λέει ο διώκτης τού Λαϊκού Εθνικισμού μας Ψευτοευρωπαίος Επίτροπος «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» Μούιζνιεκς, αλλά παράτυποι!

Για να τα λέμε απλά τα πράματα, ο εμποράκος των εθνών χρειάζεται τούς λαθρομετανάστες μαζί με τούς διεθνιστές κράτους και παρακράτους, για να στήνει τις ψεύτικες επαναστάσεις του, να διασπάει πατρίδες σε δορυφόρους του και να φτιάχνει πολυφυλετικές γαλέρες σκλάβων στην θέση των ελεύθερων εθνών. Μονάχα τέτοιου είδους κοινωνίες ανθρώπων με διαφορετικές επιδιώξεις και πλήρη απουσία σχέσης με τη γη που καταλαμβάνουν, θα δώσουν γη και ύδωρ στο Νεοταξικό Κτήνος.

Όμως στο μεταξύ, η κρίση που μάς φέρανε στην κοινωνία και την εργασία βαθαίνει. Τα ζιζάνια που καμώνονται τούς αντιστασιακούς με την αριστερή περιβολή οδηγούν τον λαό μας σε διχαστικά διλήμματα, την ίδια ώρα που στο παρασκήνιο έχουν συμφωνήσει με τούς φιλελεύθερους στο ξεπούλημα. Ο κόσμος πεινάει, οι φόροι έχουν γίνει εφιάλτες και η Κύπρος μαζί με τη Μακεδονία και το Αιγαίο έχουν μπει στην προκρούστεια κλίνη. Τα δε αεροπλανοφόρα Αμερικανών, Ρώσων και δεν συμμαζεύεται, συνωθούνται στα νερά μας.

Η διέξοδος για τον Ελληνισμό μας είναι ο ακατάλυτος δεσμός τού Έθνους και τής Φυλής μας. Η λύση δεν είναι μήτε το ξένο χρήμα που μπαίνει αβέρτα στην Ουκρανία για το μακέλεμα εκ Δυσμών όπως λέει ο Ρώσος ούτε η δημιουργία τής ψεύτικης ευρωπαϊκής πατρίδος, ως ενοικιαστές μιας κοινοτικής ψευτοελλάδος.

Η λύση είναι η Ενότητα κάτω από τα λάβαρα τής Πίστης, τής Ελλάδος και τού Εθνικισμού μας και η απόκτηση στρατηγικού σχεδίου και σκοπού. Να πούμε με μια φωνή πως την Πατρίδα μάς έδωσαν Γενναίοι Έλληνες ως Έθνος Ελληνικό και Ένδοξο και έτσι γερά στα χέρια μας θα την βαστήξουμε για τις επερχόμενες γενιές.

Η Ελλάς έχει λόγο ύπαρξης μονάχα ως έθνος με την δική της προσωπικότητα και την δική της υπόσταση. Έχει νόημα όταν ανταποκρίνεται στη φύση της και στα πνευματικά της χαρίσματα. Όταν είναι Ελληνική, Πολεμίστρια και Μεγάλη Ελλάδα. Η ελευθερία κατακτιέται από ανθρώπους που πονάνε τον τόπο τους. Από ανθρώπους που είναι δεμένοι με την Πατρίδα τους μέσα από την αιμάτινη βιολογία τής Φυλής.

Οι Έλληνες στους οποίους πιστεύει με πάθος το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι εκείνοι που βλέπουν στα μάτια τού εθνοφυλετικού αδερφού τους και μια Ελλάδα. Εκείνοι που ταυτίζουν την κοινωνική αλληλεγγύη με την εθνική υπεροχή και την στέγη τής προσωπικής μας οικογένειας με την στέγη τού Θεού και την στέγη ολόκληρου τού Ελληνικού Έθνους. Ζωή φυσιολογική, προκοπή και εθνική ασφάλεια υπάρχει μονάχα μέσα στα πλαίσια μιας Λαϊκής, Φυλετικής και Ισχυρής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: